Ἡ ἀνατριχιαστικὴ πτωματολαγνεία!!!

Ἀνατριχιαστική, ἀηδιαστική, σιχαμερή, ὑπάνθρωπη, σκοταδιστική, ἀνήθικη…

Φρίκη με μακάβριο διαφημιστικό φυλλάδιο(!)της εκκλησίας

Ἡ ἀνατριχιαστικὴ πτωματολαγνεία!!!

Γέμισαν σήμερα κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης με διαφημιστικά φυλλάδια της εκκλησίας,όπου σαν να επρόκειτο για πολυκατάστημα ή θεατρικό θίασο,διαφήμιζε το προϊόν της!!Και ποιο ήταν αυτό το  προϊόν; Το ακρωτηριασμένο μέλος ενός Αγίου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες μιας σχεδόν  παράστασης που θα δοθεί σε ναό,και για κερδοσκοπικούς καθαρά σκοπούς.Ναι, αυτό διαφήμιζε το πολυτελές ιλουστρασιόν φυλλάδιο!! Μια πραγματική παράσταση με προσφωνήσεις, πανυγηρικούς,φιλαρμονικές,ταρατατζούμ και σίγουρα μαλλί της γριάς και πόπ-κόρν πέριξ του ναού,για την υποδοχή ενός τεμαχισμένου ανθρωπίνου μέλους!Η φρικαλεότητα και η γελοιότητα στο μεγαλείο της.

Σκοπός του άρθρου δεν είναι να θίξει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις κανενός,ούτε τους Αγίους(Λαμπρές πνευματικές μορφές οι περισσότεροι,που δεν ξέρω κατα πόσο θα συμφωνούσαν βλέποντας τα τεμαχισμένα μέλη τους να περιφέρονται από πόλη σε πόλη) άλλα να καταδείξει όλο αυτό το “σόου” που στήνεται τα τελευταία χρόνια,με πτώματα,σκηνώματα και ακρωτηριασμένα ανθρώπινα μέλη,για καθαρά εμπορικούς σκοπούς.

Γιατί αν δεν είναι όλο αυτό το σκηνικό εμπορευματοποίηση,ασέβεια,νεκροφιλία,πτωματολατρεία,ειδωλολατρία και φρίκη,τότε τι είναι; (Βισάλτης)

Ἐγὼ δὲν ἔχω νὰ σχολιάσω κάτι! Ὁ Βισάλτης τὰ λέει ὅλα!

Ποῦ ἡ φύσις;Ποῦ ἡ ὀμορφιά; Ποῦ ὁ σεβασμὸς στὴν σωρό τοῦ νεκροῦ; Αὐτὰ δὲν εἶναι ἀρρωστημένες εἰκόνες  ἁπλῶς! Εἶναι ἐγκληματικὲς κατὰ τῆς ἀνθρωπότητος!
Καὶ δὲν εἶναι ἡ πρώτη ἢ ἡ τελευταία φορά φυσικά! Πῶς θὰ μποροῦσε ἄλλως τε; Τἐτοια ἐπιχείρησις καὶ θὰ ἀφήσῃ τὴν κότα ποὺ κάνῃ τὸ χρυσὸ αὐγὸ νὰ τῆς ξεφύγῃ; Δὲν γίνεται…
Ἐπὶ τέλους, ντροπή τους! Πότε θὰ ἀντιληφθοῦν πὼς  ἡ φύσις τοὺς νεκρούς τοὺς χρειάζεται μόνον γιὰ τροφή;
Κάθε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ πλᾶσμα στὸν πλανήτη ΣΕΒΕΤΑΙ τὸν θάνατο ὡς κάτι ἀναγκαῖο κι ὄχι ὡς κάτι πρὸς ἐκμετάλλευσι…
Ντροπή τους…
(Visited 45 times, 1 visits today)
Leave a Reply