Γιὰ τὴν διαχείρισι τῶν ἀποκαλύψεων πόσα;

10.300.000 € , για την… διαχείριση αιτήσεων αλλοδαπών

10.300.000 €, διαθέτει το υπουργείο εσωτερικών στον δήμαρχο των μεταναστών-Αθηναίων, για να «διαχειριστεί» σε όλη την επικράτεια,  τις αιτήσεις των αλλοδαπών που φιλοδοξούν  να γίνουν Έλληνες. Ήδη ο δήμος Αθηναίων πήρε ένα αντίδωρο αξίας 307.000  €,  για το έργο που έχει επιτελέσει….
Απλή ερώτηση : πόσες γκαζόζες με 23% ΦΠΑ πρέπει να πιούν οι ηλίθιοι Έλληνες, για να πληρωθούν οι αιτήσεις και το help desk των μελλοντικών συμπατριωτών μας, από τη Νιγηρία, το Μπαγκλαντές, την Αλγερία και άλλους παρεμφερείς υπέροχους ταξιδιωτικούς παραδείσους;;
Αλλά για να γίνω και λίγο κακός, αν δεχθούμε ότι ετησίως υποβάλλονται 50.000 αιτήσεις (και πολλές λέω), τούτο σημαίνει ότι κάθε αίτηση,κοστίζει,  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, 206  €  ἤ αν προτιμάτε όσο ο ΦΠΑ που αναλογεί στην κατανάλωση 500 αναψυκτικών.
Κάνοντας έναν απλό υπολογισμό, βρίσκω ότι πρέπει να πιούμε 25.000.000 γκαζόζες, για να πληρώσουμε ἤ καλύτερα για να χωνέψουμε την νέα αυτή κυβερνητική έμπνευση. Ας παραφράσω λοιπόν το γνωστό σύνθημα και να φωνάξω : ….πίνετε, γιατί χανόμαστε!!!
Κύριε Καστανίδη μας, θα σκάσουμε…..
 Βρὲ παιδιά, βαρέθηκα… 
Καταγγελίες ἀπὸ ἐδῶ, καταγγελίες ἀπὸ ἐκεῖ, καταγγελίες παρὰ πέρα…
Ἡ ζωή μας ἔχει γίνει τῆς ..καταγγελίας καὶ τῆς ἀποκαλύψεως!
Σκάνδαλα ξεφυτρώνουν ὡς μανιτάρια σὲ κάθε μας ματιά! Σὲ κάθε μας βῆμα! Σὲ κάθε μας κίνησι..
Ἔως πότε; Γιατί;
Δὲν θέλω νὰ μάθω ἄλλα… Θέλω νὰ τελειώνουμε μὲ κάθε ἀνεγκέφαλο ποὺ θεωρεῖ ὡς κονάκι του, χωράφι του, ἰδιοκτησία του ὅλα αὐτὰ ποὺ κατεπάτησε… Ποὺ μᾶς ἔκλεψε… Ποὺ οἰκειοποιήθηκε… 
Θέλω νὰ τελειώνουμε γρήγορα πλέον! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!!
Φιλονόη
(Visited 9 times, 1 visits today)
Leave a Reply