Ἀπὸ ἐκβιασμὸ σὲ ἐκβιασμό….

Οριστικό: Κόβουν το ρεύμα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν φόρους!

Ἀπὸ ἐκβιασμὸ σὲ ἐκβιασμό....
Oριστικό: Η κυβέρνηση αποφάσισε να κόβεται το ρεύμα σε όσους ιδιοκτήτες ακινήτων δεν πληρώνουν το νέο φόρο για τα ακίνητα! Υπολογίζεται ότι στα 65.000 νοικοκυριά που σήμερα έχει κοπεί το ρεύμα γιατί δεν έχουν να πληρώσουν θα προστεθούν και… άλλες 100.000, χωρίς να είναι βέβαιο ότι ο αριθμός θα περιοριστεί εκεί, αλλά επίσης θα υπάρξουν και άλλα ζητήματα τα οποία αποτελούν πραγματική κοινωνική βόμβα:

Στα συντριπτικά περισσότερα ακίνητα που ενοικιάζονται, υπολογίζεται στο 90% το ποσοστό των ενοικιαστών οι οποίοι έχουν αλλάξει τον λογαριασμό της ΔΕΗ και τον έχουν πάρει στο όνομά τους κατ’απαίτηση φυσικά των ιδιοκτητών, οι οποίοι φοβούνται μήπως φύγουν αιφνιδιαστικά οι ενοικιαστές και τους αφήσουν ως «φέσι» το ηλεκτρικό ρεύμα.

Δηλαδή το 90% των ακινήτων που ενοικιάζονται και στα οποία η κυβέρνηση απειλεί να κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα, το θύμα αν κοπεί το ρεύμα δεν θα είναι ο ιδιοκτήτης αλλά ο ενοικιαστής, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης αρνηθεί να πληρώσει το φόρο!

Αυθαίρετα μπορεί ο ενοικιαστής να κρατήσει από το ενοίκιο το επιπλέον ποσό που θα κληθεί να πληρώσει μέσα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ, αλλά αυθαίρετα! Αν δεν συμφωνήσει ο ιδιοκτήτης και τον σύρει στα δικαστήρια ή δεν του ανανεώσει την σύμβαση, τι θα γίνει;

Μέσα λοιπόν σε αυτό το χάος που έχει περάσει και στην καθημερινή μας ζωή, η κυβέρνηση το μόνο που σκέφτεται είναι το πώς θα βάλει και νέους φόρους, ενώ η χώρα έχει ήδη πτωχεύσει πρακτικά.

Αύριο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής για να εκτιμηθούν τα νέα δεδομένα. 

Η συνεδρίαση θα γίνει αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη, που θα έχει ο πρωθυπουργός με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί, οι οποίοι θα του ανακοινώσουν τι έχουν αποφασίσει για την τύχη της χώρας. (24gr)

Ἤθελα κι ἐγὼ νὰ γράψω ἀλλὰ μὲ πρόλαβαν….
Καὶ τί νὰ γράψῃς;
Ὅταν τὸ μεγαλύτερον τμῆμα τῶν ΛΑΘΡΟεισαγωμένων κλέβει ῥεῦμα;
Ὅταν οἱ Ἕλληνες ἰδιοκτῆτες μετατρέπονται σὲ ἀστέγους;
Ὅταν ἀφήνουν τὰ παιδιά τους στὰ ὀρφανοτροφεῖα λόγῳ ἀδυναμίας συντηρήσεώς τους; 
Ὅταν ἤδη 65.000 οἰκογένειες δὲν ἔχουν ῥεῦμα;
Τί σκατὰ ἔχουν στὰ κεφάλια τους;
Ποῦ εἶναι ἡ ἀνθρωπιά; Ποῦ ἡ κοινὴ λογική;
Ποῦ τὸ ἦθος; Ποῦ τὸ δίκαιον;
Αὐτοὶ δὲν ἦταν ποὺ ἔφεραν τὴν κατάντια ἐτούτη; 
Αὐτοὶ δὲν ἦταν ποὺ ἔφεραν τόση πείνα;
Αὐτοὶ δὲν ἦταν ποὺ ἔφεραν τόση ἀπελπισία;
Χειμώνας βαρὺς ἔρχεται…
Καὶ μυρίζει θάνατος!!!
Υ.Γ. Τὸ παρακαταθηκῶν καὶ δανείων παίζει; Τὰ δικαστήρια; Θὰ μοῦ πεῖτε πὼς αὐτὰ θέλουν χρόνο… Σίγουρα… Καὶ μᾶλλον μᾶς βλέπω νὰ «κλέβουμε» ὅπως οἱ «νεοέλληνες» ῥεῦμα… Θυμᾶστε μήπως σὲ ποιόν ἀνήκει ἡ ΔΕΗ; Ἢ ὄχι;
(Visited 13 times, 1 visits today)
One thought on “Ἀπὸ ἐκβιασμὸ σὲ ἐκβιασμό….

Leave a Reply