Ὅταν χρωστᾶς 2.000, πᾶς φυλακή….

Ὅταν χρωστᾶς ἀπὸ 2.000.000 καὶ ἐπάνω, μένεις στό κότερό σου, στὴν βίλα σου, στὴν γραφειάρα σου…

Αὐτὴ εἶναι ὁ λογικὴ τοῦ συστήματος…

ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: 73χρονος στην εντατική φρουρούμενος – Συνελήφθη για χρέη 2.000 ευρώ!!

73χρονος νοσηλεύεται  φρουρούμενος στην μονάδα εμφραγμάτων του Λαϊκού!

Εμφάνισε ισχαιμία μυοκαρδίου όταν τον συνέλαβαν για χρέη προς το δημόσιο ύψους ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ευρώ.
Αυτή είναι η ξεφτίλα των πολιτικάντηδων που μας κυβερνούν τα τελευταία 40 χρόνια! 

Όταν το χρέος αφορά κανέναν ηλικιωμένο…

κανέναν άνεργο, κανέναν μεροκαματιάρη, τότε τον μαζεύουν σε χρόνο μηδέν και με συνοπτικές διαδικασίες τον μαντρώνουν! Εκεί τους παίρνει να το παίξουν άξιοι και αποτελεσματικοί… Τόση είναι η μαγκιά τους!


Στα λαμόγια τους μεγαλο-οφειλέτες όμως, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια που χρωστούν στο δημόσιο εδώ και δεκαετίες, δεν τολμά κανένας απ’ αυτούς όλους να πάει να τους πιάσει από τον γιακά και να τους χώσει μέσα. 

Έτσι δεν είναι; Ή μήπως κάνουμε λάθος;

Υπάρχει κάποιος από όλους αυτούς που έχουν καταχρεώσει το δημόσιο, που να τόλμησε έστω ένας κρατικός παπαρολόγος, να τον πλησιάσει να του πει πως χρωστάει; 

Δεν υπάρχει, και δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει, και ο λόγος είναι απλός.

Όταν είσαι επαγγελματίας πολιτικάντης, λαμόγιο δηλαδή, και αρπάζεις χοντρά λεφτά από τον έναν ή άλλο επιχειρηματία για να εκλεγείς ή για να του κάνεις τα διάφορα ρουσφέτια που θα εξυπηρετούν τη μπίζνα του, τότε αυτόματα γίνεσαι υπάλληλος του… Κτήμα του… Δούλος του! 

Και στα αφεντικά, οι δούλοι δεν σηκώνουν κεφάλι, δεν αντιμιλούν. Βγάζουν τον σκασμό, και κάνουν ό,τι τους πούνε, ακόμα και όταν αυτό είναι ανήθικο, πρόστυχο και προδοτικό προς τον τόπο που τους εμπιστεύτηκε και τους ψήφισε.

Τόσο απλά…! (24gr)
Τὸ τραγικὸν τῆς ὑποθέσεως εἶναι ἡ φύλαξις! Ἐὰν ἔδειχναν τόσον ζῆλο γιὰ τοὺς Χριστοφοράκους, δὲν θὰ τρέχαμε νὰ βροῦμε σήμερα ἄκρες σὲ ὅλην τὴν Εὐρώπη καὶ νὰ μὴν βρίσκουμε…
Ἔχουμε λοιπόν τὴν μεγιστοποίησι τῆς ἀθλιότητος! Τὴν ξεφτίλα! Τὴν ἀπόλυτο ἐπιβεβαίωσι πὼς ὅλο αὐτὸ τὸ σκηνικὸ πρέπει ἐπὶ τέλους νὰ πάψῃ! Διὰ παντός!
Φιλονόη.
Υ.Γ. Ἐὰν στὴν θέσι αὐτοῦ τοῦ ἀνθρώπου ἦταν ὁ πατέρας σας ἢ ἡ μητέρα σας, τί θὰ κάνατε;
(Visited 7 times, 1 visits today)
Leave a Reply