Πρώην στέλεχος τοῦ ΔΝΤ ὁ πρόεδρος τῆς ΕΛΣΤΑΤ

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ;
Αυτό τα λέει όλα. Ή μπορεί και να μην λέει τίποτα; Η μία πλευρά ισχυρίζεται ότι μπήκε σε αυτή τη θέση και του δόθηκαν υπερεξουσίες. Μάλιστα λέει η…κ.Γεωργαντά (εδώ) ότι όταν τον τοποθέτησε σε αυτή τη θέση ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου διέταξε όλα τα υπόλοιπα μέλη της υπηρεσίας να σταματήσουν να μιλούν και να υπακούουν τυφλά σε όσα διατάζει.

Ο κ.Γεωργίου (διαβάστε εδώ για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται) μάλιστα είχε κατηγορήσει τον τότε αντιπρόεδρο της υπηρεσίας Νικόλαο Λογοθέτη ότι του υπέκλεπτε τα e mail (η υπόθεση εκρεμοδικεί). Η άλλη πλευρά διαρρέει  ότι τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση για να ελέγχει τα Ελληνικά στατιστικά που ήταν εντελώς αναξιόπιστα και μαγειρεμένα.
Πάντως όταν τοποθετήθηκε ο κ. Ανδρέας Γεωργίου στη νέα του θέση είχε περάσει στα ψιλά η είδηση ότι ήταν στέλεχος του ΔΝΤ . Σας είπαμε από την αρχή ότι αυτή η ιστορία έχει πολύ ζουμί. Τα συμπεράσματα δικά σας. (planet-greece)  
Ἡ ὑπόθεσις εἶχε «ἀνοίξει» πρίν ἀπό 8 μῆνες!
Ἄν εἶναι ἔτσι τά πράγματα, πρόκειται γιά ἕνα ἀπό τά μεγαλύτερα σκάνδαλα. Γιά νά δοῦμε τί θά γίνῃ αὐτή τή φορά….
Στήν εἰκόνα πιό πάνω βλέπετε τήν δημοσίευσι ἐκείνης τῆς ἡμέρας πού μᾶς ἐνημερώνει (ἡ “Ἡμερησία”) γιά τήν προσόντα τοῦ Γεωργίου.
Κάνετε κλίκ στήν εἰκόνα γιά νά τήν δεῖτε σέ μεγέθυνσι.
Μινώταυρος
 
(Visited 13 times, 1 visits today)
Leave a Reply