Ἡ Καμποῦλ τοῦ …Ψυχικοῦ!!!!

Θυμίζει Καμπούλ η πλατεία Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό

Σε πλατεία Καμπούλ έχει μετατραπεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα η πλατεία Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό, με οδηγούς αυτοκινήτων που βράζουν μέσα στη ζέστη, πάγκους λαθρομεταναστών δίχως άδειες, αγανακτισμένους πεζούς, παιδιά που γυρίζουν από τα σχολεία και κινδυνεύουν να τα πατήσουν τα τροχοφόρα· ένα πραγματικό κουβάρι. Μια απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη κατάσταση που προσβάλει τη γιορτή των Σοφίας, Αγάπης και Ελπίδας που εορτάζει η χριστιανοσύνη, με το καθιερωμένο ετήσιο πανηγύρι της περιοχής να έχει μεταμορφωθεί σε εστία εμπορίας προϊόντων απομίμησης και διακίνησης μαύρου χρήματος.

Από το επιτόπιο ρεπορτάζ προκύπτει ότι εκατοντάδες λαθραίοι έχουν στήσει υπαίθριους πάγκους πώλησης μαϊμού προϊόντων μέχρι και πέντε μέτρα μήκος στον δημόσιο οδικό κόμβο που ενώνει τη λεωφόρο Κηφισίας με τη Μεσογείων. Ανεξέλεγκτοι! Στην περιοχή παραμείναμε δύο ώρες. Ούτε ένας δημοτικός αστυνομικός δεν πέρασε για να ελέγξει τις καραμπινάτες παρανομίες που ενισχύουν το παραεμπόριο εις βάρος των Ελλήνων καταστηματαρχών που βαράνε καθημερινά «κανόνι».

Αλλοδαποί μάς είπαν ότι πληρώνουν μέχρι και 160-170 ευρώ το διήμερο σε «σωματείο» μικροπωλητών που ελέγχεται από Αλβανό «πρόεδρο» και ο οποίος εισπράττει το ποσό της υπενοικίασης από τους παρανόμους και το αποδίδει στον Δήμο Ψυχικού – Φιλοθέης. Δηλαδή, η μαφία του κέντρου της Αθήνας προμηθεύει εμπόρευμα-«μαϊμού» σε λαθραίους. Οι λαθραίοι δίνουν μαύρο χρήμα στο «σωματείο» και το «σωματείο» αποδίδει το μαύρο χρήμα της ενοικίασης στον δήμο.

Υπόλογος ενώπιον αυτής της απαράδεκτης κατάστασης είναι ο νέος δήμαρχος Ψυχικού – Φιλοθέης, Παντελής Ξυριδάκης, ο οποίος επιβεβαίωσε την ύπαρξη μικροπωλητών που δεν έχουν άδεια. Ερωτηθείς εάν διαπράττει το αδίκημα της είσπραξης μαύρου χρήματος ενισχύοντας το παραεμπόριο, αρκέστηκε να μας πει ότι «θα στείλει τη Δημοτική Αστυνομία για να επιληφθεί». Η κατάσταση αυτή έχει κάνει έξω φρενών τους δημότες. Ενδεικτικές είναι οι καταγγελίες δημοτών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από χτες στο Διαδίκτυο, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το απόλυτο χάος.

Στέφανος Χίος (δημοκρατία)

Μίλησε κάποιος; Εἶπε κάτι; 

Βρὲ παιδιά… Τὰ «ἐνεταγμένα» ἀλβανὰ κάνουν «μπίζνες» στὴν πλάτη μας καὶ οἱ Ἕλληνες αὐτοκτονοῦν ἀπὸ τὴν ἀνεργία καὶ τὴν πείνα! 

Τί περιμένουμε; Νὰ μᾶς θάψουν ὅλους ἢ νὰ μᾶς στολίσουν τὴν τσάμικη σημαία στὴν Ὁμόνοια;

Φιλονόη

Υ.Γ. Τὰ χρήματα ὁ «ἀλβανομπίζνεσμαν» τὰ ἀποδίδει στὸν δῆμο ἢ στὸν δήμαρχο; Τὴν ἔχω μίαν ἀπορία πάντως…

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ἡ Καμποῦλ τοῦ …Ψυχικοῦ!!!!

    • Ὄχι κάθε ἡμέρα. Ἀλλὰ συχνότατα. Ξέρω τί ἐννοεῖς. Μόνον σὲ Κηφισιά, Κεφαλάρι, Ἐκάλη καὶ Γλυφάδα δὲν ἀκουμπῦν.. Ὅλα τὰ ἄλλα, τὰ ἔχουν ἁλώσει. Καὶ ἡ εἰρωνία εἶναι, γιὰ τὴν ἐθνική ἄμυνα τὸ γράφω (εὐχαριστῶ ποὺ τὸ σημείωσες) ὅτι ἀκριβῶς ἐκεῖ εἶναι ἡ ἀπόδειξις τῆς καφρίλας τῶν κουδουνισμένων κυβερνώντων! Στὴ ἐθνικὴ ἄμυνα ἀποδεικνύονται τὰ πάντα!

Leave a Reply