Τηλεχειριστήρια τέλος! Σειρὰ ἔχει τὸ μυαλό μας!

Τέλος λοιπόν! Ἡ «ἐπιστήμη» ἀπεφάσισε πὼς ἀκόμη καὶ ἡ κίνησις τοῦ χεριοῦ ἢ ἐςτῳ τῶν δακτύλων, κουράζει! 

Mind TV control
Τηλεχειριστήρια τέλος! Σειρὰ ἔχει τὸ μυαλό μας!

Θυμάστε τις “μαύρες” εποχές που σηκωνόμασταν από τον καναπέ για να αλλάξουμε κανάλι; Κάποιοι σίγουρα θα τις θυμούνται. Οσοι όμως έζησαν τη χαρά του τηλεκοντρόλ από την παιδική τους ηλικία, τώρα έχουν ακόμα κάτι να περιμένουν.

Το τηλεκοντρόλ που απλώς θα σκέφτεστε τι θέλετε, να αλλάξετε κανάλι, να χαμηλώσετε τον ήχο και αυτό θα το κάνει. Το νέο γκάτζετ το brain wave ουσιαστικά κάνει ακριβώς αυτό, αλλά ακόμα είναι σε πιλοτική κατάσταση. Παρουσιάστηκε μεν στην IFA πλην όμως δεν είναι και το πιο βολικό τηλεκοντρόλ που έχετε δει.

Ουσιαστικά είναι σα να φοράτε ακουστικά και μικρόφωνο τηλεφωνήτριας και παράλληλα κάνετε και εγκεφαλογράφημα. Ε δεν θα το αγοράζατε. Περιμένετε να το κάνουν πιο geeky και μετά σπεύστε.

Σοφία Βεργοπούλου  (otenet)

Τώρα ἐγὼ γιατί προβληματίζομαι;

Ἤξερα γιὰ τὴν διαίσθησι, γιὰ τὴν ἱκανότητά μας νὰ «διαβάζουμε» τὴν σκέψι, γιὰ κάποια πρόσωπα ποὺ κατευθύνουν τὴν σκέψι μας… Ὅλο αὐτὸ γιατί μὲ παραπέμπει σὲ κάτι ἄλλο; Ὅπως γιὰ παράδειγμα στὴν προσπάθεια ἐλέγχου τοῦ νοῦ, ἄμεσα πλέον; Διότι μόνον θὰ δίδουμε πληροφορία; Δὲν θὰ λαμβάνουμε; Ἀλλὰ κι αὐτό νὰ συμβαίνῃ… Μόνον νὰ δίδουμε… Θὰ περιορίζεται τὸ δόσιμο μόνον στὰ τοῦ τηλεχειρισμοῦ; Ἢ ὄχι;

Φιλονόη

 

(Visited 11 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Τηλεχειριστήρια τέλος! Σειρὰ ἔχει τὸ μυαλό μας!

Leave a Reply