Κάποιοι ἔχουν ἄσυλο καὶ κάποιοι ἔχουν …φυλάκισι!

Τί εἶναι αὐτό; Μὰ ἡ στιγμὴ τῆς εἰσβολῆς ἀκροαριστερῶν (;;;;), ἀναρχικῶν(;;;;;), ἀναρχοαριστερῶν (;;;;) κάτι τέλος πάντων, στὴν ΝΕΤ. Ξέρετε, αὐτοὶ οἱ τσαμπουκᾶδες, ποὺ λειτουργοῦν ὡς μπράβοι, ποὺ κτίζουν πρυτάνεις στὰ γραφεῖα τους, ποὺ προπηλακίζουν νομπελίστες, ποὺ ἀκυρώνουν ἐξεταστικές, ποὺ ἀπειλοῦν φοιτητές, ποὺ φιμώνουν κάθε ἀντίλογο… Ξέρετε… Αὐτοὶ ποὺ ἔστησαν τόσες παραστάσεις στὴν κάτω πλατεία (τοῦ ἀλλοτινοῦ) Συντάγματος καὶ ποὺ κυνηγοῦν κάθε Ἕλληνα ἐπιχειρηματία (ὁ ὁποῖος πληρώνει ἐνοίκια, ταμεῖα, φόρους, ἔκτακτες εἰσφορές) γιὰ νὰ τοῦ κλέψουν τὸν χῶρο ἀπὸ τὸν ὁποῖον βγάζουν τὸ ψωμάκι τους καὶ νὰ τὸν ἐκχωρήσουν σὲ κάθε ΛΑΘΡΟεισαγώμενο εἰσβολέα… Ξέρετε, αὐτοὶ ποὺ στήνουν τὶς ΜΚΟ, ποὺ παίρνουν ἑκατομμύρια εὐρόπουλα, ποὺ ἔχουν ὅλοι κάτι νὰ κερδίσουν ἀπὸ τὴν ἀποσύνθεσι τῆς κοινωνίας μας, ποὺ προστατεύουν τοὺς δουλεμπόρους, ποὺ ἀθωώνουν τοὺς βιαστές, τοὺ ληστές, τοὺς δολοφόνους… Νὰ μὴν τὰ ξαναλέμε… Ξέρετε…

Προφανώς, οι ακροαριστεροί έχουν άσυλο όχι μόνο στα πανεπιστήμια, αλλά οπουδήποτε κι αν παρανομούν!

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…


Κατάληψη πραγματοποίησαν καμιά 30ριά αναρχοκομμουνιστές (κι όχι «φοιτητές»…) αργά χθες το βράδυ στο στούντιο της ΕΡΤ, διακόπτοντας το κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ, απαιτώντας να διαβάσουν ένα προπαγανδιστικό μήνυμα για τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια. Οι αναρχοκομμουνιστές εισήλθαν σαν κύριοι από την κεντρική είσοδο της ΕΡΤ κι από κει κατευθύνθηκαν ανενόχλητοι στο στούντιο. Αντί να τους μαζέψει η αστυνομία, που εν τω μεταξύ κατέφτασε, οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης (την οποία πληρώνουμε υποχρεωτικά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ) διαπραγματεύτηκαν μαζί τους και τελικά κατέληξαν να γίνει μία δήλωση σε κάμερα της ΕΡΤ έξω από το στούντιο και να μεταδοθεί αυτή στο δελτίο ειδήσεων.

Όπως και να’ χει το πράγμα, επρόκειτο για μια ξεκάθαρα παράνομη πράξη και η αστυνομία όφειλε να επέμβει, αλλά δεν επενέβη. Γιατί δεν επενέβη;

Προφανώς, οι ακροαριστεροί έχουν άσυλο όχι μόνο στα πανεπιστήμια, αλλά οπουδήποτε κι αν παρανομούν!Να θυμίσουμε στους αναγνώστες, ότι παρόμοια κατάληψη είχαν πραγματοποιήσει πενήντα εθνικιστές, προ ολίγων ετών, στα στούντιο της ΕΤ3, στην Θεσσαλονίκη, με παρόμοιο αίτημα (να διαβαστεί μια δήλωση για την Μακεδονία μας) και η αστυνομία τους τσουβάλιασε στο άψε-σβήσε, τους κράτησε τρεις ημέρες (!!!) και τους έστειλε και στα δικαστήρια κατηγορούμενους! Αυτή είναι η κατάσταση στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, οι αναρχοκομμουνιστές να κάνουν ότι γουστάρουν και να μην τους πιάνει κανένας νόμος και οι εθνικιστές για τους ίδιους λόγους να συλλαμβάνονται και να ταλαιπωρούνται. Αλλά, γυρίζει ο τροχός…


xryshaygh.wordpress.com

Να θυμηθούμε το ανάλογο περιστατικό στην ΕΤ3 με τη Χρυσή Αυγή; γράφει η… Ελευθεροτυπία…

Έφοδο στο κτίριο της ΕΤ-3, στη λεωφόρο Στρατού, έκαναν το μεσημέρι του Σαββάτου μέλη της «Χρυσής Αυγής» και της «Πατριωτικής Συμμαχίας», που ξέσπασαν την οργή τους για την απόφαση της Αστυνομίας να απαγορεύσει συγκέντρωση της «Επιτροπής Εθνικής Μνήμης» το απόγευμα της ίδιας μέρας στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, επειδή στον χώρο είχε προγραμματιστεί αντιρατσιστική εκδήλωση.

Τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» εισέβαλαν με τη βία (!!!!! ) στην ΕΤ-3 και απαίτησαν να διακοπεί η ροή του τηλεοπτικού προγράμματος για να μεταδώσουν δικό τους μήνυμα. Οι εργαζόμενοι στην ΕΤ-3 δεν επέτρεψαν κάτι τέτοιο και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία έβγαλε τους εισβολείς εκτός κτιρίου και συνέλαβε 48 άτομα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το πρωί στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για παράνομη βία (!!!!), παράνομη οπλοφορία, (τα πανό τα πήρε ως όπλα!!!!!) διατάραξη οικιακής ειρήνης δημόσιας υπηρεσίας και διακεκριμένες φθορές (ράγισε ένα τζαμάκι στις σκάλες !!!!!!), και σήμερα δικάζονται στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο. Μέλη της «Πατριωτικής Συμμαχίας» υποστήριξαν πως δεν είχαν σκοπό να προκαλέσουν φθορές. Ηθελαν να κάνουν δήλωση στην ΕΤ-3 για την απαγόρευση της συγκέντρωσής τους από την Αστυνομία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΜ-Θ καταδικάζει την εισβολή στην ΕΤ-3 και την παρεμπόδιση του δημοσιογραφικού έργου. Επιρρίπτει ευθύνες στην Αστυνομία για τον τρόπο φρούρησης του κτιρίου της τηλεόρασης και καλεί τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να εξαντλήσουν τα όρια της δικαιοδοσίας τους για να προστατευτούν οι δημοσιογράφοι και η ελευθεροτυπία.

ΕΝΕΤ

Όπως βλέπετε, ίδιο ακριβώς επεισόδιο, δύο διαφορετικά σταθμά. Φτου σας ρεζίληδες… (Ὑγρὸν Πῦρ)

Τώρα θὰ πρέπῃ κι ἐμεῖς νὰ κατανοήσουμε; Νὰ θυμώσουμε περισσότερο; Νὰ τοὺς πιάσουμε ὅλους αὐτοὺς καὶ μὲ μίαν κλωτσιὰ νὰ τοὺς πετάξουμε στὴν θάλασσα;

Δὲν θὰ κάνουμε τίποτα! Δὲν ἔχει νόημα! Ἔτσι κι ἀλλοιῶς, ἔχει μαζευθεῖ τόση Ὕβρις στὸν πλανήτη, ποὺ ὁ πλανήτης πλέον ἔχει ἀποφασίσει μόνος του νὰ καθάρῃ καὶ νὰ πετάξῃ ἀπὸ ἐπάνω του ὅσα περισσεύουν.

Ἂς μὴν κλαιγόμαστε… Ἂς μὴν θυμώνουμε περισσότερο! Ἂς μὴν χαλᾶμε τὴν ζαχαρένια μας… Αὐτὰ ποὺ πρέπει νὰ γίνουν, θὰ γίνουν. Εὐτυχῶς!

Φιλονόη.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Leave a Reply