Ἡ Ἑλλὰς στὸ στόχαστρον «Ἑλλήνων» βολεμένων

Η Ελλάς στο στόχαστρο… “Ελλήνων” βολεμένων!

Μετά τον διασυρμό της χώρας από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό όπου την χαρακτήρισε ως “διεφθαρμένη …” και τους Έλληνες “διεφθαρμένους”, μετά τις δηλώσεις Πάγκαλου για τεμπέληδες δημόσιους υπαλλήλους, και ότι “μαζί τα φάγαμε ” μετά την υβριστική σιωπή από τους Κυβερνώντες απέναντι  στις προσβολές του Τσέχου πρωθυπουργού ότι “οι Έλληνες  πίνουν ούζο ενώ εμείς δουλεύουμε” ακούσαμε τουλάχιστον δύο φορές τον Προϊστάμενο του ΣΔΟΕ κύριο Λέκκα να αποκαλεί την Ελλάδα “χώρα των κλεπτών” κατά την διάρκεια παρουσίας του σε τουλάχιστον δύο τηλεοπτικές εκπομπές.
Το απογοητευτικό είναι ότι χθές επανέλαβε την ύβρη και στην εκπομπή του “πατριώτη” Κώστα Χαρδαβέλλα, χωρίς ούτε ο μεγαλοδημοσιογράφος, ούτε και οι παριστάμενοι (Μαριάς, Γεωργίου, Γεωργιάδης, Κώνστας κ.α.) να τον αποστομώσουν. Δεν θέλω να πιστέψω ότι όλοι οι παριστάμενοι στην εκπομπή ανήκαν στην κατηγορία των “κλεφτών” εξ ού και η σιωπή τους. Ωστόσο, περιμέναμε μεγαλύτερη ευαισθησία από τον Κ. Χαρδαβέλα, ώστε να εγκαλέσει τον κ. Λέκκα,  ή  έστω κάποιον από τους παριστάμενους να του αντιτείνει ότι προφανώς κρίνει από το περιβάλλον εξουσίας στο οποίο αναρριχήθηκε με την τοποθέτησή του ως επικεφαλής του ΣΔΟΕ. Άλλωστε, οι “κλέφτες” είναι μεταξύ του πολιτικού συστήματος, των σπόνσορών του και όσων παρασιτούν σε αυτό. Εξάλλου,  εξ αυτού του λόγου δεν αναμένουμε να τον εγκαλέσει ο πολιτικός του προϊστάμενος.
Θα πρέπει να είναι προσεκτικότερος ο κύριος Λέκκας στην εκφορά του λόγου του, γιατί με την  ύβρη του  εναντίον της χώρας και των Ελλήνων, υποπίπτει στο αδίκημα της Συκοφαντικής Δυσφήμισης το οποίο τιμωρείται απο τον νόμο. Και αν έχει εντολή να το επαναλαμβάνει (είναι περίεργη η επανάληψη της ίδιας ακριβώς ύβρεως) του επισημαίνω ότι μπορεί οι ενδεχόμενοι εντολείς του να καλύπτονται από ασυλία απέναντι στον νόμο, ο ίδιος όμως είναι εκτεθειμένος. 
Οφείλει μία συγνώμη προς τους Έλληνες ο κ. Λέκκας. Εκτός αν ανακαλύψουμε και σε αυτόν περίεργες  γενεαλογικές ρίζες που θα εξηγούν το μένος του εναντίον συλλήβδην των Ελλήνων. 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply