Μᾶς ἔφεραν καὶ τὸν μπαμπούλα Eurogedfor;

 

 

Καλῶς τὰ παιδιὰ τὰ τσίφτικα!  Θὰ ἔλεγα κάτω ἀπὸ ἄλλες συνθῆκες. Τώρα ὅμως δὲν τὸ λέω. Οὔτε τρέχουν κάτω στὴν Τρούμπα οἱ ἱερόδουλες ὅλο χαρὲς γιὰ τὴν ἄφιξι τοῦ στόλου.  

Τώρα λέμε σκέτο, καλῶς τους!

Εὐτυχῶς ποὺ ἔφθασαν αὐτὰ τὰ μισθοφοράκια καὶ θὰ ἐκινήσουν (ἄθελά τους) κάποια γραναζάκια ποὺ σκούριαζαν τόσους μῆνες.

Ποιά γραναζάκια; Μὰ αὐτὰ ποὺ ὅταν γυρνοῦν ξυπνοῦν φιλότιμα, ἔνστικτα αὐτοσυντηρήσεως καὶ συσπειρώσεις.

Γιὰ νὰ δοῦμε…

Τοὺς λάδωσαν καλὰ πρὶν μᾶς τοὺς φέρουν ἢ θὰ χρειαστοῦμε λίγο λάδωμα ἀκόμη..

Φιλονόη.  

 

Υ.Γ.1. Δεὶτε ὁπωσδήποτε τὸ πρῶτο ταινιάκι! Θὰ τὸ βρεῖτε κάπως …προφητικό!

Υ.Γ.2. Εἰλικρινῶς λέω καλῶς τους. Δίχως νὰ τὸ γνωρίζουν, γιὰ καλὸ ἔφθασαν! Καὶ  συντόμως θὰ τὸ διαπιστώσουμε ὅλοι μας!

φωτογραφία

Ειδική μονάδα καταστολής εξεγέρσεων έφερε η κυβέρνηση! (βίντεο)

 

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι έχει αφιχθεί στην Ελλάδα μεγάλη παραστρατιωτική δύναμη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων – Eurogedfor – πρακτικά ειδική μονάδα Στρατοχωροφυλακής, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, πλήρως εξοπλισμένη με Τεθωρακισμένα οχήματα.

Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι αφίχθηκαν για κοινή άσκηση καταστολής εξεγέρσεων με την Ελληνική Αστυνομία, αλλά το timing που επιλέχθηκε για την άσκηση είναι επιεικώς ατυχές, αν όντως πρόκειται για άσκηση.

Δεν θέλουμε να κάνουμε «κακές» σκέψεις, ότι κλήθηκε ή, ακόμα χειρότερα, ότι επιβλήθηκε η παρουσία της Eurogedfor από την τρόϊκα για να προστατέψει την κυβέρνηση και να αποτραπεί ενεργός λαϊκή αντίδραση στα μέτρα εξαθλίωσης που λαμβάνει κατά των πολιτών της χώρας σε εκτέλεση ξένων εντολών.

Κάτι τέτοιο εκτός από μέγιστη πολιτική ανοησία θα οδηγούσε στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: Και οι … νεκροί θα σηκωθούν από τα νεκροταφεία για  να αντιμετωπίσουν μια ξένη δύναμη Γερμανών, Ολλανδών κλπ οι οποίοι θα κληθούν να καταστείλουν τις αντιδράσεις των πολιτών για τα κυβερνητικά μέτρα που οδηγούν στην πείνα ολόκληρες μάζες πολιτών, κατ’εντολή του ΔΝΤ, όπως ομολόγησε σήμερα στην Βουλή ο ΥΠΟΙΚ Ε.Βενιζέλος.

Σημειώνουμε ότι η Eurogedfor είναι ένοπλο σώμα με ΤΟΜΑ (Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης) στον εξοπλισμό της, η οποία δημιουργήθηκε για εκτέλεση αποστολών σε αποστολές όπως το Κοσσυφοπέδιο, το Αφγανιστάν κλπ, όπου οι κλασικές ένοπλες δυνάμεις αδυνατούν να φέρουν εις πέρας αποστολές καταστολής πλήθους.

Αλλά και μόνο η χρονική συγκυρία άφιξης της Eurogedfor προβληματίζει. Ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την άφιξή της στην Ελλάδα. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες οι πρώτες μονάδες αφίχθηκαν μεταξύ 08-10/10 στην Ηγουμενίτσα, όπου μεταφέρθηκαν από την βάση τους στην Βόρειο Ιταλία.

Αρχικά αφίχθηκε ο εξοπλισμός της μονάδας, ακολούθησαν οι άνδρες και εν συνεχεία τα βαρέα οχήματα, σκεπασμένα.Φαίνεται ότι έχουν κατευθυνθεί προς την περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι έχουν εγκατασταθεί σε περιοχή αρμοδιότητας ΓΕΑ (περιοχή ευθύνης 110 Π.Μ.) δεν επιβεβαιώθηκαν σε σχετική έρευνα του defencenet.gr. Το ίδιο ισχύει και για το ΓΕΣ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι ανώτατοι Έλληνες αξιωματικοί και από τα δύο Επιτελεία που ερωτήθηκαν σχετικά, αντιμετώπισαν το θέμα εντελώς απορριπτικά, ως να επρόκειτο για παραχώρηση εγκαταστάσεων τους σε … εχθρική δύναμη.

Αυτό το σημειώνουμε για να το λάβουν υπ’όψιν τους σοβαρά οι κυβερνώντες, αν αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν την Eurogedfor σε αποστολές καταστολής πλήθους στο εσωτερικό της χώρας.

Δείτε ένα καταπληκτικό βίντεο που “παντρεύει” την Εurogedfor με την ταινία “V for Vendetta”

 

 

Δείτε και το σχετικό γερμανικό βίντεο που αναφέρει στον τίτλο του στο youtube.com ως χώρο δράσης της Eurogedfor την Ελλάδα! (defencenet)

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Μᾶς ἔφεραν καὶ τὸν μπαμπούλα Eurogedfor;

Leave a Reply