Ἔκθεσις «μακεδονικοῦ» πολιτισμοῦ;

Εἴδατε οἱ «σύμμαχοι» μας οἱ   Ῥῶσοι; Δὲν ξεχνοῦν τοὺς συγγενεῖς τους! Τὰ ἀδέλφια τους! Τοὺς στόχους τους νὰ ἀποκτήσουν λιμάνι στὸ Αἰγαῖον… Καὶ τί λιμάνι! Μόνον τὴν Θεσσαλονίκη!

Τώρα λοιπὸν διοργανώνουν κι ἐκθέσεις γιὰ νὰ ἀναδείξουν τὴν σκοπιανή προπαγάνδα! 

Καλὰ πᾶμε! 

Πολὺ καλά!

Σὲ λίγο τὰ καλλίτερα!

Φιλονόη.

ΠΓΔΜ – Μόσχα: Έκθεση… «Μακεδονικού» Πολιτισμού!


Η διοργάνωση της εκδήλωσης «Μέρες Μακεδονικού Πολιτισμού στη Ρωσία» αποτελεί σαφέστατα μια όχι και τόσο φιλική ενέργεια της Ρωσίας απέναντι στην Ελλάδα και οφείλει να τύχει της προσοχής της ελληνικής διπλωματικής αντιπροσωπείας ώστε να διαπιστωθεί εάν πέραν της λέξεως «μακεδονικού» που αναφέρεται στον τίτλο της εκδήλωσης θα έχουμε κι άλλα παρατράγουδα…

Η ανάγνωση του προγράμματος της εκδήλωσης δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο από καλλιτεχνικές δραστηριότητες (συναυλίες, εκθέσεις), ωστόσο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο στην Αθήνα ότι όλο και λίγο… Μεγαλέξανδρος θα προπαγανδιστεί από τους Σκοπιανούς, όλο και θα βρεθεί τρόπος προώθησης του ιδεολογήματος που τους κρατάει ενωμένους αλλά απειλεί και να τους διαλύσει, λόγω Αλβανών, αυτό του Μακεδονισμού».

Στην εναρκτήρια εκδήλωση οι Σκοπιανοί αναφέρθηκαν στην ιστορική σημασία της εκδήλωσης για τις… «πνευματικές σχέσεις Μακεδονίας και Ρωσίας»! Και φυσικά οι φιλέλληνες στη Μόσχα έκατσαν και άκουγαν, «τιμωρώντας» την κακιά Ελλάδα που δεν πήρε τα όπλα τους…

Τι να κάνουμε αφού οι Έλληνες είναι τόσο ηλίθια αφελείς που αποφάσισαν να επιστρέψουν στην εποχή του ρωσικού, του γαλλικού και του αγγλικού κόμματος, μόνο που σήμερα μας προέκυψε γερμανικό και αμερικανικό…  (defencepoint)

(Visited 11 times, 1 visits today)
Leave a Reply