Ἡ μεγάλη ἡμέρα.

Την σημερινή και την αυριανή ημέρα χαρακτηρίζει ένας συμβολισμός. Ο Δήμος περικυκλώνει την Βουλή. Για την ακρίβεια οι υπάλληλοι των Δήμων περικυκλώνουν την Βουλή. Έχουν τον κόσμο και το υλικό ώστε να αλλάξουν θέση με τους Βο(υ)λευτές. 

Οι πολίτες των Δήμων μέσα στη Βουλή και οι Βουλευτές απέξω. Αρκεί να λειτουργήσει η Ελληνική ευρηματικότητα που ξεφεύγει από την αγκυλωμένη στις στρατιωτικές πρακτικές λογική των αφεντικών των δυνάμεων καταστολής.

Ωστόσο, η αντίδρασή πρέπει να στραφεί και κατά των επίδοξων κατακτητών της χώρας. Παράλληλα με το Σύνταγμα είναι εξαιρετικά χρήσιμο να περικυκλωθεί και η Γερμανική Πρεσβεία, να αναρτηθούν τα ανάλογα πανό για την μεταμόρφωση της Γερμανίας σε σύγχρονο Ναζιστικό Κράτος. Να τους τονίσουμε ότι όσο δεν επιστρέφουν τα κλεμμένα χρήματα και αντικείμενα αλλά και το κατοχικό δάνειο στην ουσία αποδέχονται ότι είναι συνέχεια του Χιτλερικού κράτους.Και βεβαίως  τα παραπάνω αφορούν και τους Ευρωπαίους “συμμάχους” οι οποίοι ανέχθηκαν και ανέχονται αυτή την ναζιστική συμπεριφορά απέναντι σε μία χώρα στην οποία οφείλουν την ίδια την ύπαρξή τους και την ευημερία τους. 
Να τονίσουμε ότι οι μεγαλοαπατεώνας βρίσκονται εκτός Ελλάδος και είναι οι μαγαλοτραπεζίτες και οι συνεργάτες μιζοδότες επιχειρηματίες αλλά και κρατικές οντότητες που συνεργαζόμενοι με”Έλληνες μειοδότες” υποχρέωσαν σε δάνεια την χώρα προκειμένου να προμηθευτεί στρατιωτικό υλικό σε υπέρογκες τιμές. Μια τέτοια δράση θα διασπάσει τις αστυνομικές δυνάμεις.Ακόμη περισσότερο αν περικυκλωθεί και η άλλη Πρεσβεία “συμμάχων” μας, των Αμερικανών.
Στους Βουλευτές πρέπει να καταστεί σαφές ότι προκαλούν σκλήρυνση της στάσης των πολιτών απέναντί τους αλλά και σε όσους ωφελούνται από το εισόδημα που προσπορίζονται εναντιούμενοι στον Ελληνικό Λαό. να τους ζητήσουν να εγκαταλείψουν την Βουλή. Ας ελαφρύνουν την θέση τους κατεβαίνοντας μαζί με τον κόσμο στην πλατεία.
Ο κόσμος που αναμένεται να συγκεντρωθεί αύριο θα είναι πρωτοφανής  σε όγκο, ώστε   εξαντλώντας οι ταγοί την εφευρετικότητα τους μπορούν να αποκλείσουν κάθε δρόμο πρόσβασης προς την Βουλή συμπεριλαμβανομένου και του Εθνικού κήπου και Ζαππείου, αποκλείοντας την πρόσβαση των Βουλευτών.Ήδη σήμερα στο Σύνταγμα παρατηρήθηκε το φαινόμενο να υποχωρεί η πορεία του ΠΑΜΕ για να καταλάβει την θέση της οι πορείες της ΑΔΕΔΥ και της ΓΕΣΕΕ, γεγονός το οποίο εξυπηρετεί τα σχέδια των δυνάμεων καταστολής. 
Αύριο είναι στο χέρι μας να διαψεύσουμε τον Πάγκαλο ο οποίος δήλωσε ότι και 2.000.000 να συγκεντρωθούν το νομοσχέδιο θα περάσει. Να δώσουμε να καταλάβουν ότι ο ακήρυκτος πόλεμος που έχει εξαπολύσει η Τροϊκανική Κυβέρνηση με την ανοχή των υπολοίπων βολεμένων της Βουλής, θα λάβει στο εξής απάντηση. Οδηγούν τον κόσμο σε σκηνές Αργεντινής, με τους βουλευτές να δέχονται πολλά περισσότερα από λεκτικό προπηλακισμό, παίρνοντας στον λαιμό τους και συγγενικά πρόσωπα.
Αύριο είναι στο χέρι μας να βρεθεί ο πολίτης στην Βουλή. Αρκεί να εξαντλήσουμε την ευρηματικότητά μας. Όπλο μας, ο όγκος της συγκέντρωσης!
Ιωάννης Δέμος  
(Visited 17 times, 1 visits today)
One thought on “Ἡ μεγάλη ἡμέρα.

  1. Δὲν διεψεύσθη βεβαίως ὁ Πάγκαλος καὶ οὔτε βεβαίως ἀνέμενε κανεὶς κάτι τέτοιο διότι ἡ Τρόϊκα δὲν ἦλθε, ἀλλὰ τὴν ἐφέραμε, εἴτε μᾶς ἀρέσει εἴτε ὄχι!

Leave a Reply