Χρειάζονται κάποιον ποὺ νὰ μιλᾶ Ἑλληνικά, ἀλλὰ νὰ μὴν εἶναι μὲ τοὺς Ἕλληνες!

Χρειάζονται κάποιον ποὺ νὰ μιλᾶ Ἑλληνικά, ἀλλὰ νὰ μὴν εἶναι μὲ τοὺς Ἕλληνες!Οἱ ἑταῖροι μας τὰ θέλουν αὐτά! Εἴδατε τὰ συνεταιράκια μας; Ἀλλὰ μοῦ γεννᾶται μία ἀπορία. Δὲν τὸν ἔχουν ἤδη; Ἢ μήπως ὁ GAP ξύπνησε ἕνα πρωϊνὸ μὲ τὸ μέρος τῶν Ἑλλήνων; 

Γιατί ἔχω τὴν αἴσθησι πὼς κάποιος μᾶς κάνει χονδρή πλάκα;

REUTERS: Ζητάνε προδότη-δωσίλογο να κυβερνήσει την Ελλάδα!

Δηλαδή ζητάνε έναν ξενόψυχο προδότη, δωσίλογο, ανάλογο με την κυβέρνηση Ράλληδων και Λογοθετόπουλων της Κατοχής! Κι εμείς απεργούμε μόνο για την εφεδρεία ή για τους μισθούς, αντί να απεργούμε για την εθνική ανεξαρτησία!Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει την ελληνική, αλλά να μην είναι με το μέρος των Ελλήνων”! Με αυτή τη φράση κορυφαίος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιγράφει στο Reuters το σχέδιο που συγκεντρώνει όλο και περισσότερους υποστηρικτές και θέλει να υπάρξει ευρεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας, ώστε να προωθηθούν όλα όσα ζητούν οι δανειστές.


Το πρακτορείο τονίζει πως η ιδέα αυτή, δηλαδή να τεθεί η Ελλάδα υπό εποπτεία και να υπάρξει περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, έχει όλο και περισσότερους υποστηρικτές, όμως από ορισμένους ακόμα δεν έχει γίνει αποδεκτός γιατί έχει χαρακτηριστικά… αποικίας “και η αποικία έχει και εξεγέρσεις”, όπως είπε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς.
 

Βάσει της πρότασης, η προς το παρόν ολιγομελής ομάδα δράσης της Κομισιόν που βρίσκεται στην Αθήνα υπό τον κ. Horst Reichenbach θα στηριχθεί με στρατιές από εκατοντάδες τεχνοκράτες που θα έρθουν στην Ελλάδα, θα αποκτήσει ορισμένες εκτελεστικές αρμοδιότητες και θα έχει τον τελικό λόγο σε διάφορους τομείς όπως επί παραδείγματι στις αποκρατικοποιήσεις.

Πηγές του πρακτορείου Reuters αναφέρουν πως αν και ορισμένοι –κυρίως οι Ιρλανδοί– απορρίπτουν την πρόταση ως μία νέα μορφή αποικιοκρατίας, η ευρύτερη στήριξη ενισχύεται. “Ή θα γίνει αυτό, ή δεν θα λάβουν άλλα χρήματα” αναφέρει μία πηγή του Reuters προσκείμενη στις διαπραγματεύσεις και συμπληρώνει πως η ομάδα δράσης πρέπει να αναλάβει ορισμένες από τις λειτουργίες του κράτους.

“Το μέγεθος της παρέμβασης θα είναι άνευ προηγουμένου” αναφέρει Ευρωπαίος αξιωματούχος. Άλλος αξιωματούχος αναφέρει στο Reuters ότι υπάρχει η σκέψη για τη δημιουργία μόνιμου σώματος στην Ελλάδα που θα συνεχίσει το έργο του κλιμακίου της τρόικας. 

“Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει ελληνικά, αλλά που να μην είναι με την πλευρά των Ελλήνων” αναφέρει ο αξιωματούχος, συμπληρώνοντας πως το σχέδιο “πρέπει να παρουσιαστεί προσεκτικά, ας το ονομάσουμε τεχνική βοήθεια… ή κάπως αλλιώς. Δεν μπορούμε να τους ποδοπατήσουμε. Θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση. Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό”.

Θα τα ανεχθούμε όλα αυτά; (defencenet)

Σίγουρα πλάκα μᾶς κάνουν! Καὶ μάλλιστα μεγάλη…

Ἐκτός…

Ἐκτὸς ἐὰν ὁ δικός τους ἄνθρωπος τοὺς πούλησε. Ἐκτὸς ἐὰν ἀντὶ νὰ τοὺς ἐξυπηρετήσῃ, κατὰ πῶς ἦταν οἱ συμφωνίες τους, ἀπεφάσισε νὰ κρατήσῃ τὸ τμῆμα τῆς πίττας γιὰ τὸν ἑαυτόν του…

Λέτε;

Νὰ ἀρχίσω νὰ φοβᾶμαι γιὰ τὰ χειρότερα;  

Τὰ δικά του χειρότερα ἐννοῶ…. Τὰ δικά μας γιατί; Ἐμεῖς καλὰ πᾶμε…

Φιλονόη. 

(φωτογραφία)

(Visited 28 times, 1 visits today)
One thought on “Χρειάζονται κάποιον ποὺ νὰ μιλᾶ Ἑλληνικά, ἀλλὰ νὰ μὴν εἶναι μὲ τοὺς Ἕλληνες!

Leave a Reply