Τρόμος ἐξαπλώνεται σέ ὅλη τή χώρα

Τρόμος ἐξαπλώνεται σέ ὅλη τή χώρα

Ὁ ὑπουργός Προστασίας (χα) τοῦ Πολίτου ἀκούει;

Ἄς ψηφίσουν, τουλάχιστον, ἕνα νόμο γιά νά μπορῇ ὁ κάθε πολίτης νά προστατέυσῃ μόνος του τόν ἑαυτό του, ἀφοῦ δέν ὑπάρχει ἡ πολιτκή βούλησις νά διορθωθῇ ἡ ἀπελπιστική κατάστασις. Τόση ἀνικανότης ἀπό ἀχρήστους πολιτικάντηδες.

Οἱ Ἕλληνες πολῖτες ζοῦν, καθημερινῶς, μέσα στόν τρόμο. 

Τρόμος από τις «επιδρομές» των ληστών

«Φουντώνει» η εγκληματικότητα σε ολόκληρη την χώρα παρά την αύξηση των συλλήψεων.

Ένα “πέπλο” τρόμου έχει απλωθεί πάνω από εκατοντάδες πολίτες σε ολόκληρη την χώρα, οι οποίοι είτε ήδη έχουν πέσει θύματα ληστείας από αδίστακτους κακοποιούς μέσα στα σπίτια τους ή στα καταστήματα τους, είτε φοβούνται ότι αργά ή γρήγορα, θα ζήσουν και εκείνοι την εφιαλτική εμπειρία, να βρεθούν αντιμέτωποι με ένοπλους, αποφασισμένους για όλα… 

Όπως στην χθεσινή περίπτωση με την δολοφονία του 83χρονου πρώην επισκόπου Νύσσης Ελευθέριου, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμα του στον Άγιο Παντελεήμονα. 

Οι δράστες τον φίμωσαν με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του από ασφυξία, ενώ έφθασαν στο σημείο να αρπάξουν εκτός από χρήματα, ακόμη και τα άμφια του ! Οι επιδρομές των ληστών συνεχίστηκαν και τις τελευταίες ώρες, όπου καταγράφηκαν 4 ληστείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα, τα οποία αναμένεται να δοθούν από την αστυνομία μέχρι το τέλος του μήνα, φαίνεται ότι υπάρχει νέα αύξηση των κρουσμάτων σε ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις σε ολόκληρη την επικράτεια, παρόλο που αυξήθηκαν οι συλλήψεις

Μαχαίρωσαν πεζό γιά 700 εὐρώ

Στη μία και μισή τα ξημερώματα, δύο ληστές στην οδό Κερκύρας στο Γαλάτσι, τραυμάτισαν με μαχαίρι στο δεξί πόδι και στο χέρι έναν 37χρονο Σέρβο και του αφαίρεσαν 700 ευρώ. Το θύμα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, εκτός κινδύνου.

Λήστεψαν ιδιοκτήτη μπαρ με πελάτες

Δύο ώρες αργότερα, δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε μπαρ στην οδό Γρεβενών στην Νίκαια. Με την απειλή πιστολιών άδειασαν το ταμείο, ενώ άρπαξαν χρήματα και από τους πελάτες.

Φίμωσαν και έδεσαν 40χρονο

Στην Πάτρα, τρεις κουκουλοφόροι ληστές μπήκαν σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου και με την απειλή όπλου αφού φίμωσαν και έδεσαν με ταινία τον 40χρονο ιδιοκτήτη σπιτιού, αφαίρεσαν περίπου 700 ευρώ.

Ληστεία με αναισθητικό

Χθες το απόγευμα στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας, δύο ληστές μπήκαν σε πιτσαρία και έβαλαν στο πρόσωπο της ιδιοκτήτριας ένα μαντήλι με αναισθητικό. Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και τότε οι κακοποιοί άδεισαν το ταμείο και έφυγαν ανενόχλητοι… (πηγή)

…καί ἄλλα πολλά ὧν οὐκ ἔστιν ἀριθμός…

Μινώταυρος

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply