Ἀπόρρητο σχέδιο «ΧΑΘΗΚΑ».Ἡ ἑλληνική ἀπάντησις στό «ΕΥΡΗΚΑ»

Γέλασα μέ τό παρακάτω κείμενο καί εἶπα νά τό μοιραστῶ μαζί σας.

Γράφει ο 29-26
Το τρομακτικό σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης ”ΧΑΘΗΚΑ”, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Η βάση του σχεδίου είναι να μην ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ, όπως πόσους υπαλλήλους έχουμε, που δουλεύουν και πόσα λεφτά παίρνουν. Πόσοι συνταξιούχοι υπάρχουν και εάν βρίσκονται εν ζωή. Επίσης πόσα κτίρια έχουν καταληφθεί, απο ποιους, ποιά είναι τα αιτήματα τους και μέχρι πότε θα είναι κατειλημμένα. 
Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια θα λειτουργήσουν φέτος; Τα ταξί και τα φορτηγά; Θα λειτουργήσει οτιδήποτε στη χώρα φέτος;

Αποκλειστικές πληροφορίες που βρίσκονται στα χέρια μας, αναφέρουν οτι την σύλληψη της σατανικής αυτής ιδέας είχε ένα άτομο που νοσηλεύτηκε κατά τον παρελθόν σε ψυχιατρικό ίδρυμα ονόματι ”Giorgo” ή ”Νομισματοκόπος”. Κεντρική ιδέας της σύλληψης είναι οτι αν οι ξένοι δεν βρουν άκρη σε τίποτα με εμάς, δεν θα ξέρουν τι να κάνουν. Έτσι θα μας αφήσουν στην ησυχία μας και θα λάβουν ομόφωνη απόφαση για εσαεί χρηματοδότηση των ελλειμμάτων μας μέχρι το 2100 και πλήρη διαγραφή χρεών.

Το σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αυτή την στιγμή οπού νοσοκομεία, σχολεία, δήμοι, υπουργεία και εκατοντάδες άλλοι δημόσιοι οργανισμοί δεν λειτουργούν και οι υπάλληλοι τους αγνοούνται. Οι πολύμηνες συσκέψεις των Ευρωπαίων ηγετών για εκπόνηση ενός σχεδίου αντιμετώπισης δεν έχουν αποτέλεσμα, καθώς σχέδια τύπου ”ΕΥΡΗΚΑ” δεν φτουράνε μπροστά στα δικά μας. Απελπισμένοι οι ηγέτες είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν και να δεχτούν το ματ του ”Νομισματικόπου” την ερχόμενη Τετάρτη…(Himaira)

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ἀπόρρητο σχέδιο «ΧΑΘΗΚΑ».Ἡ ἑλληνική ἀπάντησις στό «ΕΥΡΗΚΑ»

  1. Φίλε Μινώταυρε, καλὰ ὅλα αὐτά, ἀλλὰ ὅσον βλέπεις Ἕλληνες νὰ εἶναι θαμῶνες καὶ πελᾶτες τῶν Πράκτικερ, Λιντλ, ΙΚΕΑ, Καρφούρ καὶ ἄλλα τοιαῦτα, τοῦτο σημαίενει ὅτι τὰ ἔχουν παραδώσει ὅλα. Ἡ ἀφεντιά μου οὔτε ἀπὸ ἔξω δὲν περνᾶ ἀπὸ αὐτὰ τὰ Κωλομάγαζα, ἀλλὰ ἀρκεῖται εἰς τὸ Ἄλεξ Πάκ, τὸν Σκλαβενίτη κλπ. Καὶ ἐφ’ὅσον τοὺς ἀκουμποῦν τὰ χρήματά τους, τοὐλάχιστον νὰ μὴ τοὺς ὑβρίζουν διότι γελοιοποιοῦνται!

Leave a Reply