Τὰ σκυλάκια ἐδῶ τὰ τρῶν κι ἐκεῖ τὰ ψήνουν….

Ἐτοῦτος ὁ πλανήτης πλέον ἔχει καταντήσει ἀπόπατος.

Ὅλα τὰ κατακάθια τοῦ ὑπανθρώπου βασιλείου ἔχουν βγεῖ παγανιὰ καὶ θερίζουν!

Ἀλήθεια, ἔχουν συνειδητοποιήσει τί κάνουν; 

Τόση Ὕβρις; Τόση ἀναισθησία; Τόση ἀπανθρωπιά;

Ἐλπίζω γρήγορα νὰ πάρουν τό μάθημά τους. 

Διότι ἐὰν περιμένουμε ἀπὸ τὸν πλανήτη ἴσως λίγο νὰ καθυστερήσῃ.

Φιλονόη.

Υ.Γ. Ἐκεῖνοι οἱ φοῦρνοι τῶν ΝΑΖΙ ὑπῆρξαν; Ὑπάρχουν ἀκόμη; Κάποιος νὰ τοὺς βάλῃ σὲ λειτουργία;

Καίνε ζωντανά τα αδέσποτα στην Ουκρανία

Η ανθρωπότητα κατρακυλά στη βαρβαρότητα

Ναζί εγκληματίες που εκπροσωπούν τις επίσημες ουκρανικές αρχές αποφάσισαν, εν όψει του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος του καλοκαιριού του 2012, να καίνε ζωντανά τα αδέσποτα σκυλιά και γατιά σε φορητά κρεματόρια σε 900 βαθμούς Κελσίου με τις ευλογίες του προέδρου της UEFA Michel Platini, που επισκέφθηκε τη χώρα πριν από λίγες ημέρες και με θράσος 1.000 πιθήκων δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την πρόοδο των πάσης φύσεως εργασιών.

Στο παρελθόν οι Ουκρανοί δολοφόνοι χρησιμοποίησαν τη μέθοδο της δηλητηρίασης με τη μυοπαραλυτική ουσία ditline. Οι φιλοζωικές Οργανώσεις στην Ουκρανία διαμαρτύρονται ματαίως εδώ και χρόνια για την εγκληματική αυτή δράση των ουκρανικών αρχών.

Η παγκόσμια διαμαρτυρία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής μέσα σε λίγες ημέρες 300.000 υπογραφές και το θέμα προβλήθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης διεθνώς.

φιλοζωϊκή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Τὰ σκυλάκια ἐδῶ τὰ τρῶν κι ἐκεῖ τὰ ψήνουν….

Leave a Reply