Ἕτοιμοι γιά καταστολή μαζικῶν διαδηλώσεων

ImageΤελικῶς, ἐπετεύχθη ἡ συμφωνία στίς Βρυξέλλες πού ὅλοι περιμέναμε καί σέ λίγο θά ἀρχίσῃ νά ἐφαρμόζεται . Νέα ἐξοντωτικά οἰκονομικά μέτρα εὑρίσκονται ἐπί θύραις. Ὁ Ἑλληνικός λαός εὑρίσκεται στά ὅρια τῆς οἰκονομικῆς ἐξαθλιώσεως καί τῆς ἀντοχῆς του. Ἐκεῖνοι πού κυβερνοῦν τόν τόπο – Ἕλληνες καί ξένοι – γνωρίζουν πολύ καλά ὅτι θά ὑπάρξουν ἔντονες ἀντιδράσεις καί ἄρχισαν νά προετοιμάζονται.

Μινώταυρος

Επείγουσα προμήθεια ελικοπτέρων από την ΕΛΑΣ για έλεγχο πλήθους!

Αγοράζουν νέα ελικόπτερα στην Αστυνομία για να έχουν πιο αποτελεσματικό έλεγχο του πλήθους και κάποια απάντηση στα μεγάλα προβλήματα ασφάλειας που αναμένεται να προκαλέσουν οι αποφάσεις εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας στην γερμανική διοίκηση, ειδικά στο τομέα των μαζικών διαδηλώσεων.

Όπως αναφέρουν ασφαλες πηγές της Αστυνομίας, η (ΕΛΑΣ) παρά την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, αποφάσισε να προμηθευτεί κατεπειγόντως νέα ελικόπτερα εν όψει των προκλήσεων ασφάλεις που θα προκύψουν στους πολίτες από την εφαρμογή των μέτρων εξαθλίωσης της κυβέρνησης.

Η χρηματοδότηση του προγράμματος προμήθειας των νέων ελικοπτέρων, θα γίνει, με βάση το άρθρο, από διαθέσιμα κονδύλια από τη Συνθήκη Σένγκεν. Σήμερα υπηρετούν στην Αστυνομία τα ελικόπτερα τύπου BO105 και EC135. 

Σηεμιώνεται η άθλια κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νυν ελικόπτερα της Αστυνομίας, λόγω των συνεχών περικοπών στα οονδύλια συντήρησής τους. Τα ηλεκτρο-οπτικά συστήματα Wescam 12DS με τα οποία είναι εξοπλισμένα είναι εκτός λειτουργίας και ότι για αυτό το λόγο απαιτείται ο εκσυγχρονισμός ή η αντικατάσταση τους, καθώς σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να είναι «τυφλή».

Γίνεται άμεσα αντιληπτό το τι αναμένει η ΕΛΑΣ από άποψη ασφάλειας στην χώρα και ειδικά στην Αθήνα, η οποία τους επόμενους μήνες και χρόνια θα αποτελέσει το επίκεντρο της΄αντίδρασης των πολιτών κατά της ανάληψης του ελέγχου της χώρας από την Γερμανία. (defencenet.gr)  

(Visited 6 times, 1 visits today)
One thought on “Ἕτοιμοι γιά καταστολή μαζικῶν διαδηλώσεων

Leave a Reply