Γύρισαν τήν πλάτη στούς ἐπισήμους

Γύρισαν τήν πλάτη στούς ἐπισήμουςἩ ἀπαξίωσις τῶν πολιτικῶν μας συνεχίζεται. Σήμερα, οἱ μαθητές στό Ἡράκλειο δέν ἔστρεψαν τό πρόσωπό τους στούς «ἐπισήμους» ἀλλά……

Στήν Ἀλικαρνασό οἱ μαθητές γύρισαν τήν…πλάτη στούς ἐπίσημους!

Κατά τήν διάρκεια τῆς σημερινῆς μαθητικής παρελάσεως

Την..πλάτη γύρισαν οι μαθητές στους επισήμους φτάνοντας στην εξέδρα κατά τη σημερινή μαθητική παρέλαση στη Ν. Αλικαρνασό! Μάλιστα, μόλις έφτασε η παρέλαση στην εξέδρα, τα τύμπανα “σίγησαν” επιδεικτικά ενώ ακολούθως, οι μαθητές γύρισαν την πλάτη στους βουλευτές κκ Μ. Στρατάκη και Μ. Κεφαλογιάννη και οι παραστάτες δεν..χαιρέτισαν!

Όπως γίνεται αντιληπτό, επικράτησε μεγάλη αμηχανία ενώ δύο πολίτες προσπάθησαν να προσεγγίσουν τους βουλευτές αλλά χωρίς αυτό να καταστεί εφικτό!

“Πονοκέφαλος” η κυβερνητική εκπροσώπηση

Όπως είναι φυσικό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις αντιδράσεις, τα έβαλαν κάτω, τα είδαν, τα ξαναείδαν, το σκέφτηκαν, το υπολόγισαν και κατέληξαν! 

Μετά τα πρώτα δείγματα “επιθέσεων” σε βάρος πολιτικών η κυβέρνηση αποφασίζει να εκπροσωπηθεί στις παρελάσεις με πρόσωπα χαμηλών τόνων, που δεν έχουν απασχολήσει ή προκαλέσει στο παρελθόν, ενώ άλλα πρόσωπα που ενδέχεται να προκαλέσουν αντιδράσεις μένουν στο σπίτι τους ή εκπροσωπούν την κυβέρνηση σε μέρη που θεωρούνται “ήσυχα”.

Στο Ηράκλειο την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Παντελής Τζωρτζάκης, ο οποίος θεωρείται ένα πρόσωπο σεμνό, χαμηλών τόνων, που δεν έχει προκαλέσει και κυρίως δεν ανήκει στο “στενό” πολιτικό προσωπικό, καθώς δεν είναι εκλεγμένος.

Στο Ρέθυμνο, όπου μέχρι πρότινος πήγαινε Ρεθυμνιώτης Μανώλης Όθωνας, μετά το τελευταίο περιστατικό με το αυγό, στην παρέλαση θα παραστεί ο γγ του υπουργείου Ναυτιλίας, Νίκος Λίτινας, ένα πρόσωπο παντελώς άγνωστο, που πιθανότατα θα περάσει … απαρατήρητο!

Όσο για τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, δε θα μείνει στο σπίτι του, αλλά θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Λασίθι, περιοχή που θεωρείται γενικά πιο “ήρεμη”.

Τέλος, στα Χανιά, αν και αρχικά επρόκειτο να “κατεβεί” ο Νίκος Σηφουνάκης, θα παραστεί ο γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Θ. Καρούντζος, καθώς τα μηνύματα που έφθασαν στον υφυπουργό από τα Χανιά προειδοποιούσαν … “να μην τολμήσει να πατήσει το πόδι του”…(cretalive)  

(Visited 11 times, 1 visits today)
Leave a Reply