Πέφτει, πέφτει, πέφτει….

Image

Καὶ δὲν θὰ ξανασηκωθῇ ΠΟΤΕ!!!

Ποιό; Τὸ σύστημα τῶν ἐργολάβων τῆς πολιτικῆς.

Αὐτὸ ὅμως τὸ γνωρίζαμε. 

Τὸ κακὸ μὲ αὐτοὺς εἶναι πὼς οἰ ἴδιοι ἀρνοῦνται νὰ τὸ συνειδητοποιήσουν.

Ἔχει καταντήσει ἀνέκδοτο ἡ στάσις τους καὶ ἡ συμπεριφορά τους. 

Πάντως, γιὰ νὰ μὴν κοροϊδεύουμε τοὺς ἑαυτούς μας, ἀκόμη κι ἐὰν πέσῃ τὸ μΠΑτΣΟΚ, ἀκόμη ἔχουμε χρόνο ἀρκετὸν γιὰ νὰ καταπέσῃ αὐτὸ τὸ σύστημα. 

Διότι δὲν εἶναι μόνον τὸ μΠΑτΣΟΚ καὶ ἡ ΝΔούλα καὶ ὁ κάθε κομματικός μηχανισμός. 

Εἶναι ὅλο αὐτὸ τὸ σύστημα τῆς ῥουσφετολογίας ποὺ ἔχει ποτίσει ἕνα τμῆμα τοῦ πληθυσμοῦ, τόσο πολὺ, ὡςτε πλέον νὰ τοὺς ἔχῃ γίνει δευτέρα φύσις.

ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ οι κρυφές δημοσκοπήσεις: Μετά βίας “πιάνει” το 15%!


Tα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων που διεξάγονται για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου είναι το λιγότερο… σοκαριστικά για το κυβερνών κόμμα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ μετά βίας αγγίζουν το 15%!

Οι εισηγήσεις που φτάνουν στον πρωθυπουργό από τα πανικοβλημένα στελέχη της Ιπποκράτους θέτουν απαγορευτικό στο ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών, μιλώντας για δεδομένο και αναπόφευκτο “Βατερλό” και μάλιστα θεωρώντας μη αναστρέψιμο το κλίμα, παρά την απόφαση για «κούρεμα» του χρέους κατά 50%.

Επιπλέον, σημειώνουν ότι στους χιλιάδες απογοητευμένους ψηφοφόρους που ήδη έχουν γυρίσει την πλάτη στο κόμμα, θα προστεθούν αρκετοί ακόμα που θα θεωρήσουν τις πρόωρες ως «επιχείρηση άτακτης φυγής» και «απόδραση του Παπανδρέου».
Η πιθανότητα αυτή να χαρακτηριστεί ως «άλλος Καραμανλής που εγκατέλειψε την χώρα» τρομοκρατεί τον σημερινό πρωθυπουργό, ο οποίος φαίνεται να απορρίπτει όπως «ο διάολος το λιβάνι» κάθε εισήγηση για προσφυγή στις κάλπες.

Υπό αυτά τα δεδομένα, ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει ότι «εκλογές θα έρθουν μόνο στην περίπτωση που με ρίξουν», άποψη-επιθυμία που δεν φαίνεται να την ασπάζονται όλα τα κυβερνητικά στελέχη.

Ήδη οι Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης και Κώστας Σκανδαλίδης με τοποθετήσεις τους έχουν ταχθεί υπέρ των εκλογών ώστε να υπάρξει νομιμοποίηση των σκληρών μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση.(defencenet)

Αὐτούς, τοὺς τόσο σκληροπυρηνικούς, δὲν τοὺς λυπᾶμε διόλου. Ἔστρωσαν καὶ θὰ κοιμηθοῦν ἔτσι. 

Τοὺς ἄλλους λυπᾶμαι. Αὐτοὺς ποὺ ἀκόμη ζοῦν στὴν κοσμάρα τους. Ποὺ πιστεύουν πὼς μπόρα εἶναι καὶ θὰ περάσῃ. Ποὺ ἰσχυρίζονται πὼς μόνον μέσα ἀπὸ αὐτοὺς τοὺς μηχανισμοὺς ὑπάρχει ὀρθὸν σύστημα διακυβερνήσεως. 

Κρίμα πάντως. 

Διότι σήμερα, στὴν κατάστασι ποὺ διαβιοῦμε, ὅλα εἶναι ῥευστά. 

Πολὺ περισσότερο αὔριο. Σὲ αὐτὸ ποὺ θὰ ὐποχρεωθοῦμε νὰ δομήσουμε. 

Ἐκεῖ ὅλα εἶναι συγκεκριμένα καὶ ξεκάθαρα. Κι ἐὰν δὲν θὰ εἴμαστε «ἔτσι» δὲν θὰ εἴμαστε.

Φιλονόη. 

(Visited 14 times, 1 visits today)
Leave a Reply