Οἱ Ἕλληνίδες καὶ οἱ Ἕλληνες ἔχουν ἐξαντλήσει τὰ ὅρια ὑπομονῆς τους ἀλλά….

Δεν ήταν αναμενόμενη ούτε αποδεκτή αντίδραση η γρονθοκόπηση Βουλευτού.

Είπαμε να αντιδράσουμε λερώνοντας τις λέρες, ή στολίζοντάς τους με χειρονομίες και υποκοριστικά. Άντε να τους τσαλακώσουμε και λίγο την υπερηφάνεια μήπως και σκεφθούν διπλά όταν θα ψηφίζουν το ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας και της χώρας ολόκληρης.
Ακόμη και η παλαιότερη πρότασή που προώθησα για να τους τσούξουμε λίγο με λάστιχάκια ή σφεντόνες περισσότερο για ψυχολογική πίεση – απάντηση στον ψυχολογικό πόλεμο που μας κάνουν- το έγραψα, παρά για υλοποίηση. Και το έγραψα γιατί όπως υποψιάζομαι, υπάρχουν στο διαδίκτυο κάτοχοι ηλεκτρονικών διευθύνσεων που εξυπηρετούν την πληροφόρηση του κράτους και των βουλευτών. . 
Αλλά αν όσα έγραψα εγώ είχαν ως στόχο την ψυχολογική πίεση, πολύ φοβάμαι ότι θα ακολουθήσουν ακραίες συμπεριφορές με στόχο τους Βουλευτές και το περιβάλλον τους. 
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν εξαντλήσει τα όρια υπομονής τους. Σε αυτό συμβάλουν και οι ανόητες δηλώσεις του πολιτικού συστήματος. Πως δηλαδή να μην βγουν από τα ρούχα τους όταν ακούνε το Πρόεδρο της Δημοκρατίας να χρησιμοποιεί ως άλλοθι την συμμετοχή του ως δεκαπεντάχρονου στο αντάρτικο. όταν σήμερα βλέπει να χάνεται η χώρα εξ αιτίας ενεργειών της παρούσας και προηγούμενων κυβερνήσεων στις οποίες συμμετείχε και με τις οποίες συνέπραξε στην καταχρέωση και στο εξευτελισμό της πατρίδας μας; Πως να μην εκραγούν όταν την παλλαϊκή αντίδραση την παρουσιάζουν οι πολιτικάντηδες ως μεμονωμένες ενέργειες μικρής ομάδας συνδικαλιστών ή Συριζαίων; Ή όταν νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τους ψηφοφόρους τους παίζοντας επαναστατικό θέατρο για να αποδειχθούν στην συνέχεια κωλοτούμπες; 
Πόσο πιστεύουν ότι απέχει ένας οικονομικά κατεστραμμένος, υποψήφιος αυτόχειρας από το να αποφασίσει να πάρει και άλλους μαζί του; 
Απεύχομαι τέτοια εξέλιξη και εύχομαι οι Βουλευτές να αντλήσουν τα όποια ελάχιστα κατάλοιπα αξιοπρέπειας και πατριωτισμού τους έχουν απομείνει και να αρνηθούν να θεωρούνται δεδομένα πρόβατα στις ψηφοφορίες, βάζοντας το Εθνικό καλό και εκείνο των Ελλήνων πάνω από το ατομικό και κομματικό συμφέρον. Γιατί αν ο ΓΑΠ πάρει ελικόπτερο και φύγει, αυτοί θα μείνουν εδώ και θα δεχθούν τις όποιες απόλυτα δικαιολογημένες εκδηλώσεις δυσαρέσκειας.
 Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμά μου, ότι δηλαδή αν άκουγαν αυτά που λέει ο κόσμος στις πλατείες στην δουλεία και στου δρόμους θα κατοικούσαν σε καταφύγια.
Ίων Πολιάδης
Συμπληρώνω ἕνα ἐρώτημα μόνον:
αὐτὸν τὸν βουλευτή, ποιός τον ἐψήφισε;
Ἔχουμε νά κάνουμε μὲ ἠλιθίους; 
Μόνον;
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Οἱ Ἕλληνίδες καὶ οἱ Ἕλληνες ἔχουν ἐξαντλήσει τὰ ὅρια ὑπομονῆς τους ἀλλά….

Leave a Reply