Νὰ κι ὁ Σαμαρᾶς ποὺ θὰ μᾶς σώσῃ!

Τί ἔγραφα; Γιά κομπίνες κι ἐκβιασμούς ἔγραφα;

Καλὰ νὰ πάθω!

Πῶς θὰ μπῇ στὸ παιχνίδι ὁ ἀνύπαρκτος Ἀντωνάκης; Πῶς θὰ παραλάβῃ, ὅσο τὸ δυνατὸν πιὸ ἀνέμακτα τὴν σκυτάλη; 

Μὴν ξεχνᾶμε φυσικὰ πὼς Ἀντωνάκης καὶ GAP ἦταν κάποτε κολλητάρια. Πολὺ κολλητάρια. 

Καὶ φυσικὰ διόλου τυχαῖον δὲν εἶναι ποὺ εἰδικὰ αὐτὴν τὴν περίοδο τοὺς ἔχουμε ἐδῶ, παρεούλα, νὰ μᾶς παίζουν κανονικότατα. 

Αντ. Σαμαράς: «Θα κάνω ό,τι πρέπει για να μην μπούμε σε περιπέτειες»

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια
Η Νέα Δημοκρατία  είναι αποφασισμένη να αποτρέψει, πάση θυσία, τέτοιους τυχοδιωκτισμούς και μπορεί να το κάνει, δήλωσε  ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς μετά την 25λεπτη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Δεν θα μας βρουν συνεργούς» είπε ο κ. Αντώνης Σαμαράς στον κ. Κάρολο Παπούλιαστη συνάντηση που είχαν πριν από λίγο στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Ηρθα να σας πω, κ. Πρόεδρε, ότι σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές έχω την ιστορική ευθύνη, με κάθε τρόπο, να κάνω ό,τι απαιτείται προκειμένου η ευρωπαϊκή προοπτική και το μέλλον της χώρας μας να μην μπουν σε περιπέτειες» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Και πρόσθεσε ότι «είναι πολύ σημαντικό αυτά τα σχέδια τα οποία υπάρχουν, τουλάχιστον εμάς να μη μας βρουν συνεργούς».
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόταν από τους κ.κ. Κ. Αρβανιτόπουλο και Γ. Μιχελάκη.Ο κ. Σαμαράς απέφυγε να διευκρινίσει μιλώντας στους δημοσιογράφους τι είδους κινήσεις θα κάνει η Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι στην προσπάθειά του να διασωθεί ο κ. Παπανδρέου βάζει ένα διχαστικό εκβιαστικό δίλημμα που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον και τις θέσεις μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Και επέμεινε ότι «η ΝΔ είναι αποφασισμένη να αποτρέψει, πάση θυσία, τέτοιους τυχοδιωκτισμούς» λέγοντας «ότι οι εκλογές δεν είναι πλέον ένα αίτημα αλλά εθνική ανάγκη και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του». (βῆμα)

Ὅπως ἀντιλαμβάνεστε δὲν μποροῦν νὰ συνειδητοποιήσουν πὼς ἔχουν τελειώσει. Πρὸς τοῦτο χρειαζόμαστε ἐμεῖς. Θὰ τοὺς τὸ θυμίζουμε καθημερινῶς καὶ θὰ τοὺς φτύνουμε διαρκῶς. 
Τώρα μάλλιστα ποὺ ὁ Ἀντωνάκης προτίθεται νὰ κάνῃ «ὅ,τι μπορεῖ»!!! 
Ἀλήθεια, μέ  τί κριτήρια ἀποφασίζουν; Μέ κομματικά; Ἐθνικά; Συνειδήσεως; 
Ἀναμένοντας τὶς ἐξελίξεις…
Φιλονόη.
(Visited 14 times, 1 visits today)
Leave a Reply