Διαταγὴ καταστολῆς ὄχλου!

Ὑπάρχει, κατὰ τὶς καταγγελίες ποὺ μᾶς παρουσιάζει ὁ Γιῶργος Ἀδαλῆς. 

Ἀλλὰ δὲν εἶναι μόνον αὐτό.

Εἶναι καὶ τὸ σενάριο ποὺ εἴδαμε νὰ ἐξελίσσεται μὲ τὸ «ξήλωμα» τῶν ἀρχηγῶν ἀπὸ τὰ σώματα στρατοῦ. 

Γιὰ τὸ ὁποῖο «ξήλωμα» ὅμως μάθαμε μόνον τὸ τετελεσμένον. 

Ἂς ξεκινήσουμε μὲ τὴν διαταγὴ καὶ συνεχίζουμε:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ» ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

ΔΥΟ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΑ – ΕΞΗΓΟΥΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΗΝ “ΣΦΑΓΗ” ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΔιαταγὴ καταστολῆς ὄχλου!2

 

Χτες βράδυ, με έναν εντελώς απροκάλυπτο τρόπο, καρατομήθηκε όλη η ηγεσία του Στρατού Ξηράς, της Αεροπορίας και του Ναυτικού! Είχε προηγηθεί πριν δύο εβδομάδες, η αιφνιδιαστική και πρόωρη καρατόμηση της Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Φαίνεται ότι οι κύριοι Παπουτσής και Μπεγλίτης, δεν έχουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη στις ένοπλες και ένστολες δυνάμεις της χώρας! Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται για δήθεν «τιμωρίες» για την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, και ούτε καν επικοινωνιακά δεν μπορούν να σταθούν!

Στην ουσία, πρόκειται για ένα σχέδιο απόλυτης απογύμνωσης των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, προφανώς διότι η «σχολή Σικάγου» τις φοβάται! Όχι απλά δεν τις εμπιστεύεται αλλά τις φοβάται! Φοβάται από την πρώτη στιγμή που πρώην διπλωμάτης των ΗΠΑ, είπε στο CNN (πριν έξι μήνες) ότι στην Ελλάδα θα γίνει πραξικόπημα!

Ο φόβος αυτός εντάθηκε τον μήνα που μας πέρασε! Ειδικά μετά το καλοκαίρι όταν οι αναφορές για πραξικόπημα στην Ελλάδα άρχισαν να έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό.

Παρακάτω, παραθέτουμε ένα απόσπασμα μιας συνέντευξης του Βοb Chapman στην εκπομπή του Alex Jones (INFOWARS) όπου πολύ πρώιμα καταγγέλλει ότι υπάρχουν πληροφορίες για πραξικόπημα κατά της Κυβέρνησης Παπανδρέου. Κοιτάξτε την ημερομηνία κάτω δεξιά στο βίντεο για να δείτε από πότε άρχισαν τέτοιες συζητήσεις στο Εξωτερικό:

Εκτός λοιπόν της συνωμοσιολογικής πλοκής που έβλεπε παντού η Κυβέρνηση, Παπουτσής και Μπεγλίτης, όταν αντιλήφθηκαν ότι είτε θα γίνουν εκλογές είτε θα σχηματιστεί νέα Κυβέρνηση ή ακόμη και ένας μεγάλος ανασχηματισμός, φρόντισαν να εξοβελίσουν όλους αυτούς που είχαν εκφράσει ακόμη και μικρές ενστάσεις!

Στο Στρατό π.χ., όποιος είχε πει έστω και το ελάχιστο αρνητικό για την νέα διάταξη του Στρατού, πετάχτηκε στο πυρ το εξώτερον! 

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η ιστορία όμως που αποκαλύπτουμε σήμερα, ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2010, όταν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμυνας, είχε ήδη επηρεαστεί από τα διεθνή σενάρια που εξύφαιναν ιστορίες πραξικοπημάτων στην Ελλάδα!

Και παρά του ότι είχαν αρχίσει πολύ πριν οι συζητήσεις για το αν θα πρέπει να γίνει «Παρμενίωνας» ή όχι, τελικά έγινε παρά του ότι η πολιτική ηγεσία στο Υπουργείο Αμυνας ήταν διχασμένη πάνω σ αυτό το ζήτημα!

Τελικά ο Παρμενίωνας έγινε αλλά λίγοι, ελάχιστοι, πρόσεξαν μια πρωτοφανή μεταβολή που έγινε στον προγραμματισμό του!

Και από εδώ ξεκινάμε σήμερα τις αποκαλύψεις!

Ένα σενάριο που σχεδιάστηκε και προκάλεσε την οργή πολλών Στρατιωτικών κύκλων, ειδικά της αεροπορίας Στρατού αλλά και του ΓΕΑ, αφορούσε στο εξής::

Μια μονάδα ειδικών αποστολών (στη διάθεσή μας είναι όλα τα στοιχεία της μονάδας και του σεναρίου) επιβιβάζεται σε τέσσερα ελικόπτερα Super Puma. Προορισμός το Ελληνικό Κοινοβούλιο. 
Οι ειδικές δυνάμεις κατεβαίνουν με σκοινιά στο Κοινοβούλιο, πραγματοποιούν αποκλεισμό της περιοχής και με βαρύτατο εξοπλισμό αποκλείουν την πρόσβαση σε αυτή. Ακολούθως, επιβιβάζουν πολιτικούς και προσωπικό σε ελικόπτερα και αυτά απογειώνονται με προορισμό στρατιωτικό αεροδρόμιο!

Το παραπάνω σενάριο είναι πραγματικό, και έχει «παιχτεί» τον Σεπτέμβριο του 2010 στον Παρμενίωνα!

Η πρώτη ερώτηση λοιπόν που προκύπτει προς τον υπουργό Άμυνας, έχει εξόχως πολιτικό χαρακτήρα, αλλά εκπορεύεται από το Σύνταγμά μας, τον θεμελιώδη νόμο της χώρας μας!

Με ποιο σκεπτικό, πραγματοποίησε ο Ελληνικός Στρατός τέτοια άσκηση; Ποιος έδωσε το σενάριο για ανάπτυξη; Στρατιωτικός ή πολιτικός του Υπουργείου; Προβλέπεται από πουθενά, από κάποια Συνταγματική Θεώρηση έστω, η υλοποίηση ασκήσεων του Στρατού , με σενάρια που αφορούν στο Κοινοβούλιο; Τι εξυπηρετούσε η εκπαίδευση Στρατιωτών σε θέματα διάσωσης πολιτικών; Γιατί χρησιμοποιήθηκε η Βουλή σε μια τέτοια άσκηση;

Απ όσο ΟΛΟΙ γνωρίζουμε, ο Στρατός στην Ελλάδα, χρησιμοποιείται για «πολιτικές» αποστολές, μόνο σε περίπτωση επιβολής στρατιωτικού νόμου, ή όταν η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο!!!

Αυτό λοιπόν το γεγονός, από μόνο του, αποτελεί ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα!

Ο συνδυασμός του όμως με ένα άλλο γεγονός που συνέβη μόλις πριν δύο μήνες δίνει στα γεγονότα μια δραματική τροπή!

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Όπως είναι γνωστό, εφέτος, λόγω περικοπών, δεν πραγματοποιήθηκε η διακλαδική άσκηση «Παρμενίωνας».

Συνέβη όμως κάτι άλλο. 

Περί τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2011, ανοίχτηκε μια ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ διαταγή του ΓΕΕΘΑ!

Ο Φάκελος έγραφε απ έξω «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ»

Σε μια σύσκεψη των ανώτερων στελεχών του στρατού ο φάκελος αυτός με την διαταγή .. ανοίχτηκε!

Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ελάχιστοι επιτελείς, οι οποίοι όταν διάβασαν την διαταγή, στην κυριολεξία «γούρλωσαν» τα μάτια τους !

Η Διαταγή αφορούσε Διοικητές , Υποδιοικητές και ΔΥΠ (Διευθυντές Υποστήριξης) !

Μετά την πρώτη παγωμάρα, κάποιοι άρχισαν να «κινούνται» για την διαδικασία αποστολής της διαταγής αυτής σε όσους ο πίνακας αποδεκτών ανέφερε ενώ οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να αρθρώσουν κουβέντα!

Σήμερα, δεν θα σας αναφέρουμε το περιεχόμενο της διαταγής παρά μόνο τον τίτλο της. Αλλωστε , δε νομίζω ότι χρειάζεται γιατί θα καταλάβετε πολλά!

Ο τίτλος λοιπόν της Διαταγής του ΓΕΕΘΑ, ήταν :

Προς Δ/κτες
Υπ/κτες
ΔΥΠ

ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ …

Αισθάνομαι λοιπόν ότι για σήμερα πρέπει να σταματήσω εδώ, τουλάχιστον σε ότι αφορά στην διαταγή και το περιεχόμενό της!

Αντιλαμβάνεστε ότι το άνοιγμα και μόνο μιας τέτοιας διαταγής, προκαλεί ιδρώτα σε κάθε δημοκράτη στρατιωτικό! Όπως και προκάλεσε στους περισσότερους από τους αποδέκτες που την διάβασαν!

Και το ερώτημα που έρχεται αυτή τη στιγμή απ ευθείας στο μυαλό του καθενός αφορά στον σημερινό Υπουργό Πάνο Μπεγλίτη αλλά και στον προκάτοχό του κ. Βενιζέλο: 

Ήταν η άρνηση πολλών αξιωματικών του Στρατεύματος να «υιοθετήσουν» έστω μια τέτοια διαταγή , ο λόγος που ξηλώσατε ολάκερη την ηγεσία με συνοπτικές διαδικασίες εχτές κ. Μπεγλίτη;;;
Ποιος διέταξε το άνοιγμα αυτής της Διαταγής κ. Μπεγλίτη τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και γιατί;

Αρνήθηκαν ή όχι και οι τρεις Αρχηγοί στην ουσία να την εκτελέσουν με αποτέλεσμα να εξοργιστείτε κ. Μπεγλίτη; Υπήρξε ναι ή όχι εσωτερική διαμάχη στο ΓΕΕΘΑ σχετικά με την εκτέλεση αυτής της διαταγής;

Από πέρσι , όταν εφαρμόστηκε το σενάριο του «Παρμενίωνα», που αποκαλύψαμε προηγουμένως, υπήρξε σωρεία αντιδράσεων σε υψηλό επίπεδο στο Στράτευμα κ. Μπεγλίτη;

Οι περιβόητες διαφωνίες που είχατε με επιτελείς του Στρατού και της Αεροπορίας κυρίως, αφορούσαν στην δομή του Στρατού και στην εκπαίδευσή του κατά πολιτών ναι ή όχι;

Ήταν αυτό ένα μόνιμο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του Υπουργείου Αμυνας και του ΓΕΣ και ΓΕΑ ναι ή όχι κύριε Μπεγλίτη;

Συνδέεται άμεσα αυτή η διαταγή με προηγούμενες αποκαλύψεις μας για το νέο ρόλο και αποστολή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας μετά την άσκηση «Καλλίμαχος» στη Νέα Σάντα Κιλκίς; 

Συνδέονται όλα αυτά με το νέο ρόλο που επιδιώκεται να δοθεί στο στράτευμα, με τον οποίο διαφωνούν όλοι, αφού πλέον, εκπαιδεύονται κατόπιν διαταγών , σε σενάρια καταστολής όχλου όπως τα ονομάζετε;

Δεν έχω την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι κάποιος από τους πολιτικούς ταγούς του Υπουργείου Αμυνας, θα τολμήσει έστω και να ψελλίσει την παραμικρή απάντηση!

Γνωρίζουμε όλοι εδώ στους AegeanTimes, ότι η ιστορία θα δικαιώσει τις αποκαλύψεις μας!!! (Γιῶργος Ἀδαλλῆς ἀπὸ Aegean Times)


Και μάλιστα πολύ σύντομα…


Ὁ Φραγkούλης ἔχει μίαν κόρη. Αὐτή του ἡ κόρη εἶχε μίαν «θαυμασία» ἐκπομπὴ  παρουσιάσεως κάθε ΛΑΘΡΟπικραμένου. Πολλοὶ ἱστολόγοι, μεταξὺ αὐτῶν καὶ τὸ Hellenic Revenge, καυτηρίασαν τὴν τόσο καλὰ ἀμοιβομένη αὐτὴν θυγατέρα. (300.000 παρακαλῶ τὸ κορίτσι γιὰ νὰ μᾶς ἐπιμορφώνῃ! Κάποιος ἀπὸ αὐτοὺς τοὺς δημοσιοκάφρους ποὺ ἀπελύθησαν, δὲν ἄκουσα νὰ λέῃ κάτι. Ἔχουν ὅλα καλῶς;)

Μάλλιστα τὸ συγκεκριμένον ἱστολόγιο ἐδέχθῃ μεταξὺ πολλῶν ἄλλων καὶ μίαν ὠραιοτάτην μήνυσι λόγῳ κάτι …. Μὴν τὸ ψάχνετε. Λόγῳ κάτι… (Λεπτομέρειες Μία ἀκόμη ἐπίθεσις ἢ μία προσπάθεια φιμώσεως;)

Τὸ ζητούμενον: 

Δὲν γνωρίζω τὴν δουλειὰ Φραγκούλη στὰ τῶν ὑποχρεώσεών του. Φυσικὰ δὲν γνωρίζω τίποτα γιὰ τὸ ἐὰν στάθηκε στὸ ὗψος τῶν περιστάσεων. Ἔκανα τὴν παραπάνω ἀναφορὰ μόνον γιὰ αὐτό: 

O Καταδρομέας στη Βουλή …Διατάξτε κ.Πρόεδρε !

Μαύρες ημέρες για τον Μπεγλίτη, αν βέβαια εκλεγεί ο …Μπεγλίτης ! 
Διαταγὴ καταστολῆς ὄχλου!1Καραμπόλα  το παιχνίδι ,τον έστειλε στην Βουλή αντί για το σπίτι του  ο Μπεγλίτης τον Φραγκούλη  ! Και άν εκλεγεί …ο Μπεγλίτης στην επόμενη βουλή θα τον ( μπαγλαρώσει ο Φραγκούλης)
Το θέμα φέρεται να έχει κλείσει και Αρχηγός κόμματος που σε κάτι τέτοια δεν πιάνεται έχει δε μια ικανότητα να γεννά Βουλευτές

και να βγάζει στελέχη απο το πουθενά ! Ο  Στρατηγός Φράγκος θα βγάλει το άχτι του …Επειδή όμως είναι από τους ανθρώπους που δεν θα στηθούν στην ουρά για ψήφο ο Στρατηγός ,η θέση στο Επικρατείας είναι δεδομένη …Οπότε βλέπω τον( άλλον ) να τρέχει και να μην φθάνει !

Θα αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την δήλωση του Στρατηγού Αράχνη  την Παρασκευή  ! (ΤἘθνικὰ θέματα)

<

p><

p>Μοῦ εἶναι παντελῶς ἀδιάφορον τὸ ἐὰν θὰ ἢ δὲν θὰ πολιτευθῇ. Μὲ ἐνδιαφέρει μόνον ἡ στάσις του στὰ ἔως σήμερα. 

Κατ’  οὐσίαν, αὐτὸ ποὺ ἀντιλαμβάνομαι, εἶναι ἕνα:

τὸ σύστημα σὲ χρησιμοποιεῖ γιὰ ὅσο σὲ χρειάζεται. Ὅταν δὲν σὲ χρειάζεται, τοῦ εἶναι εὐκολότατον νὰ σὲ πετάξῃ στὸν δρόμο. Σιγὰ μὴν σεβαστῇ ἢ μὴν ἐκτιμήσῃ τὶς ὑπηρεσίες σου.

Ἀνακύπτουν λοιπὸν κάποια ἐρωτηματικά.

Ὁ Φραγκούλης (κι ὁ κάθε ὅμοιός του), πόσο ἐξυπηρέτησαν τό σύστημα;

Σέ πόσες ἐκχωρήσεις-ὑποχωρήσεις-παραχωρήσεις σιώπησαν;

Κι ἐάν τό ἔπραξαν, τότε γιατί ἀκριβῶς συζητᾶμε;

Ἀλλαγή φρουρᾶς; Ἒ καί;

Ἔτσι κι ἀλλοιῶς τὰ σύνορα ἀφύλακτα εἶναι. Τό Ἑλλαδοξεφτιλιστὰν ξεφτιλίζεται καθημερινῶς ὅλο καὶ περισσότερο. Καὶ τὰ κουδουνισμένα ἁλωνίζουν (ἔτσι τοὐλάχιστον νομίζουν) ἀκόμη ἐλεύθερα. 

Καταλήγοντας. 

Ἡ ἀλλαγὴ φρουρᾶς ἦταν ἀναμενομένη. Μοῦ εἶναι ἀδιάφορη, ὅπως μοῦ εἶναι ἀδιάφορος καὶ κάθε ἕνας ποὺ ἔχει ὑπηρετήσει ἢ ἐξυπηρετήσει αὐτὸ τὸ σύστημα τῆς διαφθορᾶς, μὲ κάθε τρόπο. Εἶτε μὲ τὴν ἀνοχή του, εἶτε μὲ τὴν ἀδιαφορία του, εἶτε μὲ τὴν συνενοχή του. 

Ὅλοι αὐτοί, καλῶς ἢ κακῶς, ἐπέλεξαν τόν δρόμο τους. 

Ἐάν εἶναι ἄξιοι, ἢ ὄχι, εἶναι ἄλλης συζητήσεως θέμα. Ἀλλὰ μὴν πᾶμε νὰ κάνουμε ἥρωα κάποιον ποὺ ἔχει μὲ κάποιους τρόπους ἐξυπηρετηθεῖ στὸ παρελθὸν ἀπὸ τὸ σύστημα. Δὲν κάνει. Εἶναι τοὐλάχιστον θρᾶσος.

Φιλονόη.

Υ.Γ. 1. Κι ἐπεὶ δή τὸ θέμα τῆς ἀναρτήσεως ἦταν ἡ διαταγὴ καταστολῆς ὄχλου, νὰ θυμίσω κάτι: Ἐὰν ὅλοι αὐτοὶ ἔχουν κάτι νὰ ποῦν ἢ νὰ καταγγείλου, ἰδοῦ! Ἐὰν ὄχι, σιωπή καὶ στὸ σπίτι τους. Αὐτὰ τὰ πράγματα εἶναι πάρα πολὺ σοβαρά. Ἐδῶ δὲν συζητᾶμε γιὰ ἄκρως ἀπόρρητα θέματα ποὺ ἀφοροῦν στὴν ἄμυνα τῆς χώρας. Ἐδῶ συζητᾶμε γιὰ τὴν δική μας καταστολή. (Ἡ ὁποία μερικῶς ἢδη συμβαίνει μέσῳ τῶν ὑστερικῶν ψεκασμῶν τους. Ἔχουν κάτι νὰ ποῦν οἱ πρώην ἀρχηγοί ἐπί τούτου;) Καὶ ἡ δική μας καταστολή, νὰ τοὺς τὸ θυμίσω γιὰ τὴν περίπτωσι ποὺ τοὺς διαφεύγει, εἶναι οὐσιαστικῶς ἡ καταστολὴ τῆς χώρας. Δῆλα δή μήπως ἡ σιωπή τους ἐξυπηρετεῖ τούς ἐχθρούς τῆς χώρας;  Δῆλα δή, μήπως τελικῶς καταπατοῦν τόν ὅρκο τους ὑπηρετῶντας λᾶθος πρόσωπα; Δὲν ξέρω… Ἂς σκεφθοῦν….

Υ.Γ.2.Εὐχαριστῶ τὸν Ἀπόστολο γιὰ τὰ ἄρθρα ποὺ μοῦ ἔστειλε.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Leave a Reply