Καλὰ Καμίνη… Τώρα σοῦ τὸν πῆραν τὸν ἀέρα.

Καλὰ Καμίνη... Τώρα σοῦ τὸν πῆραν τὸν ἀέρα.
Πλάκα μᾶς κάνει ὁ δήμαρχος. Δὲν ξέρω ποῦ τὴν βρίσκει τὴν διάθεσι, ἀλλὰ μᾶς κάνει μεγάλη πλάκα. 

Τόσα χρόνια οὔτε ἀστυνομία, οὔτε νόμος, οὔτε Σύνταγμα ὑπῆρχαν. 


Τώρα ποὺ σφίγγουν τὰ ζωνάρια θυμήθηκαν πὼς ὑπάρχει παρεμπόριον. 

Σὰν δὲν ντρέπονται!

Ἐφ’ ὅσον πρῶτα φρόντισαν νὰ πάψῃ κάθε ἐμπορικὴ κι ἐπιχειρηματικὴ δραστηριότης στὸ κέντρο μὲ τὴν ἀδιαφορία τους, ἐφ’ ὅσον καταστρατήγησαν κάθε λογικὴ καὶ κάθε ἠθική, τώρα ἐπιστρέφουν ὡς σωτῆρες καὶ νομοφύλακες!

Ποιός; Ὁ Καμίνης! Καί ποιός ἄλλος; Ὁ Κακλαμάνης… 

Πλάκα μᾶς κάνουν νομίζω… Δὲν ἐξηγεῖται διαφορετικῶς τόσο θρᾶσος!

Φιλονόη.

Υ.Γ. Ἔλειψαν βλέπετε τὰ λιλιά… Ποιός θά πληρώσῃ; Ὁ πτωχευμένος Ἕλλην; Πάει αὐτός. Ἂς πάῃ ὁ Καμίνης νὰ τὰ πάρῃ ἀπὸ τοὺς δικούς του. Κι ἐὰν τὰ πάρῃ, σφυρίξτε κλεφτικα! 

Επιχείρηση κατά του παρεμπορίου με επίθεση στη δημοτική αστυνομία

«Καταδικάζω τις ενέργειες. Θα ενταθούν οι έλεγχοι» δήλωσε ο Γ. Καμίνης

(μὴν πονέσῃς πρόσεξε!!!)


Με την εντολή να ενταθούν οι έλεγχοι για την πάταξη του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας απαντά ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης στην επίθεση που δέχτηκε ομάδα της Δημοτικής Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατά του παρεμπορίου, στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας. 
Ο κ. Καμίνης καταδίκασε την επίθεση με πέτρες που δέχτηκαν, στις 11.30 το πρωί της Τρίτης, δημοτικοί αστυνομικοί, από άτομα τα οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, βρίσκονταν στο περίβολο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας, ενώ τόνισε ότι η προσπάθεια για να αποκτήσει η πόλη την εικόνα που της αξίζει θα συνεχισθεί.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο σημείο, προκειμένου να παρακολουθήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημοτική Αστυνομία στην αντιμετώπιση του ζητήματος, δήλωσε:
«Καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες και πρέπει να τις καταδικάσει κάθε Αθηναίος πολίτης. Δεν πτοούμαστε όμως, και θα συνεχίσουμε αυτή την πολύ δύσκολη προσπάθεια, ώστε η Αθήνα να έχει την εικόνα που της αξίζει».
Επίσης, o κ. Καμίνης έδωσε εντολή να ενταθούν οι έλεγχοι με αιχμή το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.
Με αφορμή την επίθεση σε ομάδα της Δημοτικής Αστυνομίας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», κ. Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την εξής δήλωση:
«Η θέση μας διαχρονικά σε ότι αφορά τη στήριξη της Δημοτικής Αστυνομίας, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της για τον έλεγχο του παραεμπορίου, παραμένει σταθερή και αταλάντευτη. Καταδικάζουμε τα σημερινά γεγονότα στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας αλλά καλούμε τον κ. Καμίνη να αναλογιστεί τι έλεγε προεκλογικά, όταν κατηγορούσε τη Δημοτική Αστυνομία ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά της για την καταπολέμηση του παραεμπορίου και τι ισχυρίζεται σήμερα». (βῆμα)
(Visited 12 times, 1 visits today)
Leave a Reply