Καὶ ὁ Ἕβρος μπάαααααζει!

Μὲ τὸν Ἕβρο θὰ ἀσχοληθοῦν τώρα; Ἐδῶ δὲν ἀσχολήθηκαν τόσα καὶ τόσα χρόνια… Τώρα θά τό κάνουν;

Χιλιάδες λαθρομετανάστες τον Οκτώβριο στον Έβρο…

Εκτός ελέγχου και μη διαχειρίσιμη είναι πλέον η κατάσταση στον Έβρο η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Το πρόβλημα ανακύπτει από τους απίστευτους αριθμούς λαθρομεταναστών (9.700) που εισήλθαν και εξακολουθούν να στέλνονται από τη «γείτονα» στην Ελλάδα, σύμφωνα με καταγγελία της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Νομού Έβρου.

Στην ανακοίνωσή τους οι συνοριοφύλακες καταγγέλλουν την πολιτική της κυβέρνησης που τους μετατρέπει σε σιτιστές, νοσοκόμους, σταθμάρχες και εκδότες ταυτοτήτων του ενός μηνός για τους λαθρομετανάστες – μιας και την μια ημέρα είσαι λαθρομετανάστης και την επομένη είσαι με άδεια παραμονής ενός μήνα (που ανανεώνεται επ’ άπειρο) έχεις δικαιώματα ,αλληλέγγυους και καμία υποχρέωση.

«Οι εικόνες που παρουσιάζουν οι πόλεις και τα χωριά του Έβρου, μόνο ντροπή πλέον μας κάνουν να αισθανόμαστε. Κάτι πρέπει να γίνει για να αντιστραφεί το κλίμα, που μόνο προβλήματα έχει φέρει στον Νομό μας και κατ’ επέκταση σε όλη την χώρα. Η Ένωση αναμένει τη λήψη Άμεσων και Δραστικών μέτρων για τον περιορισμό του πρωτοφανούς κύματος παράνομων εισερχόμενων μεταναστών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η Αθήνα πάντως περί άλλων τυρβάζει. (defence-point)

Πρῶτο μέλημα νὰ σωθοῦν οἱ τράπεζες καὶ οἱ δανειστές. 

Κυβέρνησις διασώσεως τραπεζῶν καὶ καταστροφῆς ἐθνικῆς ὑποστάσεως. 

Ἔτσι ἔπρεπε νὰ λέγεται..

Φιλονόη. 

(Visited 17 times, 1 visits today)
Leave a Reply