Αὐτὴν τὴν ὥρα στὰ γραφεῖα τῆς ΔΕΗ χρειάζονται στήριξι.

Ἂν καὶ δὲν στηρίζω συνδικαλιστές, σήμερα ἔχω τὶς καλές  μου καὶ θὰ τὸ κάνω….

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ στην κατάληψη της ΔΕΗ – Μεσογείων 194

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 21.53 – Τρίτη 22 Νοεμβρίου: Οιεκκλήσεις για αλληλεγγύη από τους συγκεντρωμένους αλληλέγγυους και καταληψίες στο Κέντρο Έκδοσης Εντολών Διακοπής Ρεύματος της ΔΕΗ, στη Μεσογείων 194 (Χολαργός), συνεχίζονται. Μέχρι…

στιγμής η παρουσία1000 και πλέον πολιτών καθιστά αποτρεπτική την όποια απόπειρα ανακατάληψης του κτιρίου από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Διαμαρτυρόμενοι έχουν βγει και στην οδό Μεσογείων, κουνάνε σημαίες της ΓΕΝΟΠ και φωνάζουν συνθήματα.
Στόχος είναι να κρατηθεί απόψε η κατάληψη και η συγκέντρωση ζωντανή! Εάν αδυνατίσει η περιφρούρηση τα ΜΑΤ θα μπορέσουν να εισβάλλουν στο κτίριο και να συλλάβουν τους καταληψίες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται κοντά και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να κάνουν την κίνησή τους. Γι’ αυτό πρέπει να διαδώσετε την έκκληση αλληλεγγύης και όσοι περισσότεροι συμπολίτες μπορούν και θέλουν, να πάνε ακόμα και τώρα στην κατάληψη.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22.18 – Τρίτη 22 Νοεμβρίου: Χιλιάδες οι πολίτες που έχουν σπεύσει στην κατάληψη. Πρέπει να γίνουμε δεκάδες χιλιάδες, η κατάληψη αυτή είναι οι Θερμοπύλες του λαϊκού κινήματος. Το αντισυνταγματικό χαράτσι της κυβέρνησης μπορεί να αποσυρθεί! Αρκεί να κρατήσει η κατάληψη! (ἀντιπληροφόρησις)

Δὲν μὲ ἐνδιαφέρει ἐὰν θὰ «γράψουν μία νίκη» στὸ ἐνεργητικό τους. Ἔτσι κι ἀλλοιῶς γιὰ δρόμο εἶναι κι αὐτοί. 

Αὐτὸ ποὺ μὲ ἐνδιαφέρει εἶναι νὰ βάλουμε ὅλοι ἕνα χεράκι καὶ νὰ σταματήσῃ ἐτοῦτο τὸ ἠλίθιο χαράτσι. 

Καὶ εἶναι δική μας ὑπόθεσις. 

Πρέπει νὰ τὸ κατανοήσουμε.

Φιλονόη.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply