Τζίίίίζζζ γιὰ τὸν Μπένυ ἀπὸ τὰς Εὐρώπας!

Βάσει εὐρωπαϊκῆς νομοθεσίας, οὐδὲ ἕνας φόρος δύναται νὰ στερήσῃ τὸ κοινωνικὸν ἀγαθὸν τοῦ ῥεύματος! 

Τἆδε ἔφῃ ὁ Γερμανὸς ἐπίτροπος G.Oettinger.

Καρφάκι γιὰ τὸν Μπένυ αὐτό!

Τζίίίίίίζζζζ Μπένυ! Τζίίίίίίζζζζζζ! 

Πατάτα μεγάλη ὁ φόρος γιὰ τὸ χαράτσι, ἰδίως μέσῳ τῶν λογαριασμῶν τῆς ΔΕΗ! 

Εὐρώπη δέν θέλατε; Τηρεῖστε κι ὅλη τὴν νομοθεσία της. Διαφορετικῶς ὑπάρχουν καὶ τὰ εὐρωπαϊκὰ δικαστήρια.

Διότι, θέλουμε δὲν θέλουμε, τὰ ἐδῶ τὰ ἀγνοοῦν οἱ «ἄρχοντες»! 

Κάηκε λοιπόν ὁ Μπένυ; 

Καμένος εἶναι ἀλλὰ δὲν τὸ ξέρει ἀκόμη. 

Πλησιάζει ὅμως ἡ στιγμὴ ποὺ θὰ τὸ διαπιστώσῃ!

Φιλονόη. 

Ευρωπαϊκό χαστούκι στον Βενιζέλο για το χαράτσι στα ακίνητα

Χαστούκι στον Ευ. Βενιζέλο που σκαρφίστηκε το χαράτσι στα ακίνητα, αποτελεί η απάντηση του αρμόδιου Επιτρόπου για θέματα ενέργειας. Σε ερώτηση του ευρωβουλευτή, Ν. Χουντή ο Γερμανός Επίτροπος G.Oettinger λέει ότι η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να παρέχει απρόσκοπτα ρεύμα στους καταναλωτές καθώς αυτό δε συνδέεται με την πληρωμή ή όχι φόρων και τη γενικότερη φορολογική πολιτική.
«Οι διατάξεις σχετικά με την καθολική υπηρεσία γεννούν σαφή υποχρέωση των κρατών μελών και παρέχουν στους οικιακούς καταναλωτές το δικαίωμα να προμηθεύονται ηλεκτρική ενέργεια. Η οδηγία δεν περιέχει διατάξεις που να εξαρτούν το δικαίωμα αυτό από την κατάσταση του νοικοκυριού ή των μεμονωμένων μελών του όσον αφορά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.Ως προς την προστασία των ευάλωτων καταναλωτών, η οδηγία υποχρεώνει τα κράτη μέλη να διασφαλίζουν την τήρηση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων που συνδέονται με τους ευάλωτους καταναλωτές».
Αυτή κι αν είναι σφαλιάρα αφού ποιος θα πάει τώρα να πληρώσει αν ξέρει ότι η Κομισιόν απαγορεύει τη διακοπή του ρεύματος;
Δικαστικά στοπ στο χαράτσι
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων), με δύο νέες προσωρινές διαταγές του, απαγόρευσε σε εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος τη διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης λόγω χαρατσιού έως τη συζήτηση της αιτήσεως των ασφαλιστικών μέτρων (28-2-2012).
Ο λόγος; Διότι στο λογαριασμό του εναλλακτικού προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος είχε συμπεριληφθεί, όλως αδικαιολογήτως και αυθαιρέτως, κατά πρόδηλη και ευθεία παράβαση της κείμενης νομοθεσίας το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών σε βιομηχανική επιχείρηση, παρόλο που ο νόμος ρητά προβλέπει την επιβολή αυτού στις ηλεκτροδοτούμενες για οικιστική ή εμπορική χρήση δομημένες επιφάνειες των ακινήτων, εξαιρουμένων των ακινήτων που έχουν αποκλειστικά γεωργική ή κτηνοτροφική ή βιοτεχνική ή βιομηχανική χρήση. (greekvoices)

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
One thought on “Τζίίίίζζζ γιὰ τὸν Μπένυ ἀπὸ τὰς Εὐρώπας!

  1. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΠΟΣΕΙΡΟΥΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΙΣΟΝ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.

Leave a Reply