Μαντάρα τὰ ἔχουν κάνει μὲ τὸν Εὔελπι.

Τοῦ τήν εἴχαν «στημένη»;

Τόν χρησιμοποίησαν πρό κειμένου νά καλύψουν τά δικά τους ἴχνη καί τίς δικές τους παρασπονδίες;

Τόν στιγμάτισαν γιά νά ἐξαλείψουν καί νά τρομοκρατήσουν κάθε ἀντίθετη φωνή;

Ἡ ὑπόθεσις βρωμοκοπᾶ ἄσχημα. 

Τὸ ζήτημα εἶναι ἄσχημα στημένο, μὲ τὶς γνωστὲς κραυγὲς τῶν «δημοσιοκάφρων» νὰ «στέργουν» καὶ νὰ στηρίζουν! 

Ἀλλὰ ἀκριβῶς ἀπὸ ἐκεῖ ξεκινᾶ ἡ μεγαλυτέρα ἐπιβεβαίωσις τοῦ  «στημένου». 

Τὸ εἶδος, τὸ ποιόν καὶ τὸ ἦθος αὐτῶν ποὺ πρωτοστάτησαν στὶς καταγγελίες, εἶναι καταγεγραμμένον. Γνωρίζουμε τὸ μεγαλύτερο τμῆμα τῶν μεθοδεύσεών τους καθὼς καὶ τὸν ὕποπτο ῥόλο ποὺ τόσο συχνὰ παίζουν.

Δὲν εἶναι τυχαῖον αὐτό. Συγκρότημα Λαμπράκη καὶ Ζούγκλας. Τὸ ἀκτύπητον δίδυμον τῆς ἀπολύτου παραπληροφορήσεως καὶ ψευδολογίας.

(Ἔχω κι ἄλλα νὰ καταθέσω, ἀλλὰ δὲν εἶναι τῆς παρούσης. Ἀπὸ καταγγελίες πάντως ἕνας σωρός! Τὸ ἔχουν ξεφτυλίσει τὸ ἐπάγγελμαα!)

Λυπᾶμαι μόνον ποὺ τὴν πληρώνει ἕνα παλληκάρι, τὸ ὁποῖον ὅμως ἀπέδειξε πὼς τιμᾶ περισσότερο ἀπὸ κάθε ἄλλον τὰ παντελόνια ποὺ φορᾶ!

Φιλονόη.

Υ.Γ. 1.Ἀπὸ ἐμένα τὰ θερμά μου συγχαρητήρια γιὰ τὸ ἦθος του καὶ τὴν στάσι του. Ὅπως ἐπίσης τὰ θερμά συγχαρητήρια στὴν οἰκογένεια αὐτοῦ τοῦ παιδιοῦ. Ἔκαναν τὸ πρῶτο βῆμα καὶ τοὺς τὸ χρωστᾶμε.

Υ.Γ.2.Καλὴ ἡ παγίδα. Ὁ Ἀβραμόπουλος εὔκολα «τσίμπησε», καθῶς δείχνουν τὰ πράγματα. Ἄλλως τε, μία ἐπίσημος διάλυσις τοῦ στρατοῦ ἀπὸ τὰ μΠΑτΣΟΚια θὰ φαινόταν κάπως… Ἀπὸ τὸν Ἀβραμόπουλο ὅμως λαμβάνει πιὸ ἐπίσημο διάστασι… Μὴν χαι…ρετήσω τώρα…Ἀκόμη θυμᾶμαι τὸν Μπένυ καὶ τοὺς 180 βο(υ)λευτὲς ποὺ χρειαζόταν πρὸ κειμένου νὰ περάσῃ τὶς ὑπογραφές του. Ὁ Μπεγλίτης δέν εἶναι στήν αὐτήν παρέα; Μήπως κάτι μοῦ ξέφυγε;

Υ.Γ.3. Ἐὰν πειράξουν τὸν εὔελπι, θὰ τοὺς πάρῃ καὶ θὰ τοὺς σηκώσῃ διπλά καὶ τριπλά! Ἂς τὸ θυμοῦνται αὐτό.

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ: Έξι μήνες πριν “έδειχναν” τον 22χρονο Εύελπι…

Άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για την συνωμοσία σε βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων  και την «ανακάλυψη» «χουντοσταγονιδίων» στην ΣΣΕ φέρνει στην δημοσιότητα έρευνα του defencenet.gr. Στοιχεία που δείχνουν ότι η όλη υπόθεση εξυφαινόταν εδώ και πολύ καιρό και σίγουρα πολύ πριν και από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όταν και λόγω της συντεταγμένης αποχώρησης των Ευέλπιδων και της αποθέωσης που γνώρισαν από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ζητήθηκε η απόταξη του Αρχηγού των 4ετών, κάτι που αρνήθηκε να πράξει ο τότε Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος.

Μιλώντας λοιπόν στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και αναφερόμενος στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (27/05/2011) στο Προεδρικό υπό τον Κάρολο Παπούλια, λέει επί λέξει:

«Παγώσαμε στο συμβούλιο οι πολιτικοί αρχηγοί. Είπε ο κ. Παπανδρέου ότι υπάρχει έκθεση της CIA ότι υπάρχουν ενδεχόμενα για το 2011 (σ.σ. πραξικοπήματος) και διαπιστώνεται ότι σταγονίδια έχουν μπει στις σχολές»! Η δήλωση είναι από μόνη της εκρηκτική.

 Βέβαια το defencenet.gr, από τότε είχε δημοσιεύσει την πληροφορία ότι αναφέρθηκε ο Γ.Παπανδρέου στην σύσκεψη για την έκθεση της CIA (την είχαμε δημοσιεύσει άλλωστε), αλλά είχαμε την ενημέρωση ότι η αναφορά του ήταν περισσότερο γενική και είχε ίσως χαρακτήρα έμμεσης προειδοποίησης προς τους άλλους αρχηγούς, να συναινέσουν στην πολιτική του, παρά ουσία. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν αυτό που υποστήριξε πολύ συγκεκριμένα πέντε ημέρες αργότερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ περί «σταγονιδίων» που έχουν μπει στις σχολές».

Από χθες που εντοπίσαμε το συγκεκριμένο απόσπασμα της ομιλίας του Γ.Καρατζαφέρη στην Βουλή (http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=125889), αναζητήσαμε από το περιβάλλον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να μας ενημερώσουν για το ακριβές περιεχόμενο της τοποθέτησής του.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό: Ναι, ο Γ.Παπανδρέου είχε μιλήσει για την έκθεση της CIA, περί της ύπαρξης αναταραχής, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε μιλήσει για «σταγονίδια που έχουν μπει στις σχολές».

Η ίδια πηγή επικαλέστηκε τα πρακτικά της σύσκεψης και μάλιστα πληροφορούμενη από εμάς την τοποθέτηση του Γ.Καρατζαφέρη, δήλωσε ότι «Στα πρακτικά δεν υπάρχει τέτοια δήλωση του τότε πρωθυπουργού, είναι σαφές και προκαλούμε τον οποιοδήποτε επί αυτής της βάσης να προσκομίσει αντίθετα στοιχεία».

Αν θεωρήσουμε ότι η παραπάνω πηγή λέει την αλήθεια (μας διαβάστηκε το σχετικό απόσπασμα των πρακτικών και θεωρούμε ότι είναι αξιόπιστη η διαβεβαίωση) τότε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει μπλέξει τις θέσεις του Γ.Παπανδρέου με δικές του διαπιστώσεις και πληροφορίες!

Πολύ έξυπνα (είναι γνωστή η ευφυία του, άλλωστε) αφήνει να φανεί ότι το έχει πει ο Γ.Παπανδρέου, αλλά είναι πολύ συγκεκριμένος: Σχεδόν έξι μήνες πριν την αποκάλυψη των «χουντοσταγονιδίων» χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς έκφραση και περιγράφει την ίδια ακριβώς κατάσταση στην ΣΣΕ. «Σταγονίδια έχουν μπει στις σχολές»!

Άρα, κάποιοι είχαν στοχοποιήσει κάποιους, τουλάχιστον από τότε! Δεν λέμε ότι εν γνωσει του το έκανε  Γ.Καρατζαφέρης, αλλά καλό είναι να ερευνήσει τις πηγές του.

Είναι πλέον πασιφανές, τουλάχιστον για εμάς, ότι τα γεγονόταν καταδεικνύουν συνωμοσία. Κάτι που αποτελεί ένα νέο στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα για τον 22χρονο, αφού πολύ πριν από την υποτιθέμενη «ανταρσία» του στην ΣΣΕ στις 17 Νοεμβρίου, πρόεδρος κόμματος τον «φωτογράφιζε» στην Βουλή στις 2 Ιουνίου! Εκτός και αν υπάρχουν και άλλα «σταγονίδια» και πρέπει ο Γ.Καρατζαφέρης να τα αποκαλύψει.

Κάτι έχει παιχτεί γύρω από τον σπουδαστή, κάποιους έχει ενοχλήσει αυτός ή ο πατέρας του (εν ενεργεία ταξίαρχος που τον «λέρωσσν» και αυτόν με την ρετσινιά του «χουντικού») και έχει στηθεί μια σκευωρία που υπονομεύει καίρια τις Ένοπλες Δυνάμεις. Εμείς έχουμε πλέον σαφείς ενδείξεις για το κεντρικό πρόσωπο που έχει διακινήσει το θέμα, αλλά για την ώρα επιφυλασσόμαστε…

Η υπόθεση δεν είναι καθόλου απλή και θα πρέπει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ να ξεκαθαρίσει το εννοούσε και από που είχε τις πληροφορίες τότε, βάζοντας μάλιστα στο στόμα του Γ.Παπανδρέου πράγματα που δεν είχε πει.

Όχι ότι έχουμε καμιά διάθεση να υποστηρίξουμε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά η αλήθεια δεν έχει ούτε χρώμα ούτε κομματική τοποθέτηση.

Αν είναι διαφορετικά τα πράγματα τότε και πάλι ο Γ.Καρατζαφέρης πρέπει να μιλήσει και να προσκομίσει τα πρακτικά της σύσκεψης των αρχηγών για να ερωτηθεί σχετικά ο Γ.Παπανδρέου από που είχε πληροφορίες για “σταγονίδια” στις σχολές. Γιατί, άλλο να μιλάει αόριστα για μια έκθεση που είχε διαβάσει στο Τύπο ένας πρωθυπουργός και άλλο να αναφέρεται σε “σταγονίδια”…   (defencenet)  (φωτογραφία)

(Visited 37 times, 1 visits today)
9 thoughts on “Μαντάρα τὰ ἔχουν κάνει μὲ τὸν Εὔελπι.

 1. Τὸ defencenet εἶναι ἄν ὄχι τὁ σοβαρώτερος, ἐκ τῶν πλέον σοβαρῶν ἱστοχώρων τῆς Ἑλλάδος. Ἀπορῶ τοίνυν πῶς ἐν ὀνοματι τῆς ἀληθείας ἡ ὁποία δὲν ἔχει οὔτε χρῶμα οὔτε κομματικὴν τοποθέτησιν, ὅπως λέγει εἰς τὸ ὠς ἄνω ἄρθρον, δὲν κάμει τὸ ἁπλοῦν ἔναντι τῆς ἀκατασχέτου αὐτῆς λογοδιαρροίας: Νὰ δημοσιεύσῃ τὸ σχετικὸν ἀπόσπασμα ἀπὸ τὰ πρακτικὰ τῆς Βο(υ)λῆς. Ἀλλὰ τὸ ζητούμενον δὲν εἶναι οὖτε αὐτὸ. Τὸ ζητούμενον εἶναι νὰ ἀφήσουν ἥσυχον τὴν Σχολὴν Εὐελπίδων διότι αὐτὴ εἶναι ἡ ΕΛΠΙΣ τοῦ Ἔθνους καὶ ὁ κάθε κερατᾶς εἴτε Παπανδρέου λέγεται εἴτε Καρατζαφέρης εἴτε defencenet εἴτε, εἴτε, ΔΕΝ ἔχει κανένα δικαίωμα νὰ ἀνακατεύεται εἰς τὰ τῆς Σχολῆς καὶ νὰ τὴν ἀνακτεύῃ ἐν συνεχείᾳ μὲ ὅ,τι ἐπακολουθήσῃ.
  Ἄς τὴν ἀφήσουν ἤσυχον Ἐπιτέλους! .

  • Καὶ κάτι ἄλλο Φιλονόη. Καὶ ἐσὺ κακῶς ἔπραξες νὰ δημοσιεύσῃς καὶ νὰ σχολιάσῃς τὰ ἀνωτέρω. Καὶ αὐτὸ τὸ λέγει κάποιοις ὁ ὁποῖος εἶναι ἀναφανδὸν κατὰ παντὸς ἐμποδίου διακινήσεως ἰδεῶν καὶ ἀπόψεων. Ἀλλὰ ὑπάρχουν καὶ ὅρια βρὲ ἀδελφέ…

  • Νικόλαε, μέσῳ τοῦ εὐέλπιδος πασχίζουν νὰ τσακίσουν κάθε φωνή.
   Ἀφήνουμε στὰ ἔργα της τὴν σχολή, ἐφ’ ὅσον δὲν βγαίνουν τὰ τσιράκια νὰ προσπαθοῦν νὰ τὴν κλείσουν καὶ νὰ τὴν ἐλέγξουν.
   Ἔως ὅμως ἐκεῖ.
   Οἱ ἀλῆτες τὸ παράκαναν!

   • Ἴσως νὰ κάνω λάθος Φιλονόη, ἀλλὰ δὲν συμμερίζομαι αὐτὴν τὴν ἄποψιν. Κανεὶς δὲν ἠμπορεῖ νὰ παίζῃ μὲ τὴν Σχολὴν Εὐελπίδων ἀλλὰ καὶ τῶν ἄλλων στρατιωτικῶν σχολῶν, οὔτε καὶ νὰ τὰς χρησιμοποιεῖ διότι ἐκ φύσεως ἔχουν τὰ ἰδικά των στεγανὰ τὰ ὁποῖα ἐμεῖς ἐνίοτε “σπᾶμε” μὲ τὰς Α ἤ Β δημοσιεύσεις καλὰς ἤ κακὰς δὲν ἔχει σημασίαν. Τὰς σχολὰς αὐτὰς Φιλονόη πρέπει νὰ νὰ τὰς φυλάττωμεν ὡς κόρην ὀφθαλμοῦ διότι αὐταὶ εἶναι ἡ Ελπὶς καὶ ἣ ἐγγύησις ὑπάρξεως τοῦ Ἔθνους μας.
    Ἠσύχασε. Κανεὶς δὲν δύναται μέσω αὐτῶν νὰ τσακίσῃ κάθε φωνὴ. Κανείς καὶ τὸ ἐννοῶ.

  • Συμφωνῶ Κωνσταντῖνε.. (Βᾶλε τὸ κείμενόν σου δίπλα, στὸν μετατροπέα, νὰ μὴν μᾶς στραβώνουν τὰ γκρίκλις.)

  • Ἀγαπητέ, πολὺ θὰ ἤθελα νὰ σὲ παρακολουθήσω ἀλλὰ δὲν γνωρίζω Ἀρβανίτικα. Μήπως ἠμπορεῖς νὰ βοηθήσης;

 2. 1) ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΕΙΣ ( ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ) 2) ΜΕΤΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΣ Η ΣΣΕ ΚΑΙ Η ΣΣΑΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ 3) Η ΜΟΧΘΗΡΙΑ , ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ (ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΘΟΥΣΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ) 4) Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ Ε.Δ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ . QUI BONO? (ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ; ) Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

  • Συμφωνῶ μαζύ σου. Πρὸς τοῦτο ἔχω θυμώσει ἄγρια μὲ τὶς διώξεις καὶ τὶς ἄλλες παπαριές τους.

Leave a Reply