Ἐπὶ τέλους ἐκδικάζεται ὁ ΛΑΘΡΟνόμος, ἀλλά…..

Κάποιοι ἔχουν ἀποφασίσει νὰ παρέμβουν στὴν διαδικασία.

Καὶ παράνομοι καὶ καταπατητὲς καὶ θρασεῖς!

Φυσικὰ γνωρίζουμε ὅτι πίσω τους ὑπάρχουν ἄλλοι, ποὺ χρηματοδοτοῦν, κατευθύνουν καὶ στηρίζουν. 

(Ἀμὰν κάνω νὰ δῶ μίαν ὑποστηρικτικὴ δράσι αὐτῶν τῶν «ἀνθρωπιστῶν» πρὸς τοὺς Ἕλληνες… Ἀμάν!)

Χρῆμα γιὰ ἀφίσες λοιπόν, χρόνος γιὰ συνδικαλισμὸ καὶ θρᾶσος γιὰ παράνομες διεκδικήσεις!

Θαυμάσια! 

Τὸ Ἑλλαδοξεφτιλιστὰν τοῦ 2011, μὲ πρωθυπουργὸ τὸν Λουκᾶ Παπαδήμ(ι)ο, ἐξακολουθεῖ τὸ «θεάρεστον» ἔργο τῆς καταστροφῆς καὶ τῆς ἰσοπεδώσεως! 

Τέτοιους θέλουμε!

Στὸ μεταξύ, τὴν Παρασκευὴ ἐκδικάζεται οὐσιαστικῶς ὁ ΛΑΘΡΟνόμος στὸ ΣτΕ:

Καλείται ο κάθε Σκεπτόμενος Έλληνας να δράσει (κατ’ ελάχιστο) με την παρουσία του στις 02/12/11 Παρασκευή πρωί στην Ολομέλεια του Σ.τ.Ε, προκείμενου να εκφρασθεί πραγματικά το κοινό περί δικαίου αίσθημα, καθότι ήδη η θετική απόφαση του 4ου τμήματος κατά του νόμου αποτελεί ΚΟΛΑΦΟ, για τον συντάκτη του επίμαχου νόμου 3838/2010.

Μιά άλλη διάσταση του προβλήματος που ανακύπτει εάν ισχύσει ως έχει ο νόμος αυτός είναι η τραγωδία που θα βιώσουν όλοι οι Ευρωπαικοί λαοί που ανήκουν στην Ε.Ε. διότι οι λαθροεισβολείς μόλις μετατραπούν σε ευρωπαίους πολίτες δύνανται να απολαμβάνουν όλα όσα προβλέπει η συηθήκη ΣΕΓΚΕΝ και ως κοινοτικοί κάτοικοι θα πλημυρίσουν τις πλουσιότερες αυτή την στιγμή Ευρωπαικές χώρες νόμιμα. Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Γερμανία, Βέλγιο κ.λ.π. Έτσι θα ολοκληρωθεί το σχέδιο της κατάργησης των εθνικών κρατών…..
Είναι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που θα υπάρξει άν ποτέ η Τουρκία γίνει μέλος της Ε.Ε. όπως ορθότατα πρώτος είχε επισημάνει ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος από το 1995, αλλά και ο Νικόλαος Καλογερόπουλος – Nicolaskaloy και ο Τούρκος Οζάλ είχε αναλύσει σε βιβλίο του με τίτλο ”η ειρηνική κατάκτηση της Ελλάδος με την είσοδό της Τουρκίας στην Ε.Ε”. (πηγὴ: μήνυμα)

Θέλω νὰ πιστεύω πὼς θὰ εἴμαστε ΟΛΟΙ ἐκεῖ! 

Διότι τὰ πακιστανά, τὰ ἀφγανὰ καὶ κάθε ἄλλος πικραμένος (ἢ καὶ «πικραμένος») μποροῦν νὰ ἀξιώνουν ὅ,τι τοὺς ὑποδείξουν. 

Ἐμεῖς ἀξιώνουμε τὴν ἐφαρμογὴ τοῦ Συντάγματος. 

Φιλονόη. 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἐπὶ τέλους ἐκδικάζεται ὁ ΛΑΘΡΟνόμος, ἀλλά…..

Leave a Reply