Ποιοί εἶναι οἱ δανειστές τῆς ἀνθρωπότητος;

Ποιοί εἶναι οἱ δανειστές τῆς ἀνθρωπότητος;Τὰ ἔχουμε γράψει καὶ τὰ ἔχουμε ξαναγράψει. 

Θεωρῶ πὼς τὸ πρόβλημα τοῦ πλανήτου τοποθετεῖται σὲ ἀξιακὸ ἐπίπεδον καὶ μόνον. 

Δὲν εἶναι τὸ χρῆμα ποὺ μᾶς κλέβουν. 

Αὐτὸ παραμένει ἡ αἰχμὴ τοῦ δόρατος, τοῦ ὁποίου ὅμως δόρατος τὸ κοντάρι ἀρνούμαστε νὰ συνειδητοποιήσουμε τὸ ποῦ ἀκριβῶς βρίσκεται.

Βαυκαλιζόμαστε! 

Βολευόμαστε!

Συνειδητὰ ἐξακολουθοῦμε νὰ κοιμόμαστε!

Τὸ χρῆμα εἶναι τεχνητό, πλασματικό. Ὑφίσταται πρὸ κειμένου νὰ δημιουργῇ ἐξαρτήσεις. 

Ἀλλὰ ἐμεῖς αἰσθανόμαστε τὴν πείνα ποὺ προελαύνει καὶ μᾶς ἀκινητοποιεῖ τὴν σκέψι.

Δὲν τρομάξαμε ὅταν χάσαμε τὴν γλώσσα μας. Οὔτε χάσαμε τὸν ὕπνο μας ὅταν μᾶς ἀλλοίωσαν τὴν ἱστορία. Οὔτε ἀνησυχήσαμε ὅταν τὰ σύνορα ἄνοιξαν διάπλατα. Οὔτε θορυβηθήκαμε ὅταν τὰ ἐδάφη ποὺ ἀπελευθέρωσαν οἱ παπποῦδες μας μετατρέπονταν σὲ μεζεδάκια γιὰ τοὺς γείτονες. Οὔτε ὅταν οἱ προσκυνημένοι μας ἡγέτες κατέστρεφαν τὴν ἐπιχειρηματικότητα καὶ τὴν ἐλεύθερη ἀγορά. Οὔτε κἂν ὅταν ἡ Γῆ μας ἐγκατελείφθη στὴν ἐρημιά της!

Ἐὰν λοιπὸν ἐμεῖς παραμένουμε στὰ οἰκονομικὰ ζητήματα, τότε εἴμαστε ἄξιοι τῆς Μοίρας μας. 

Εἴμαστε ἄξιοι νὰ ἔχουμε ἡγέτες κουδουνίστρες. 

Νὰ χάνουμε ἐθνικὴ κυριαρχία ἐν καιρῷ εἰρήνης.

Νὰ βιώνουμε ὑπὸ νέα καθεστῶτα δουλείας. 

Καλὰ νὰ πάθουμε.

Γιατί λοιπόν ἡ ἀνάρτησις; 

Μὰ διότι ὅλοι αὐτοὶ ποὺ συγκεντρώνουν τὰ χρήματα τοῦ πλανήτου, πρωτίστως φρόντισαν μέσῳ τῶν ὑπαλλήλων τους νὰ μᾶς ἀποχαυνώσουν. Δῆλα δή, νὰ ὠθήσουν τὰ γεγονότα στὴν σημερινή τους κατάντια κι ἐλάχιστοι νὰ τὸ ἀντιλαμβάνονται. 

Κάποιοι ποὺ θὰ διαβάσουν τὰ παρακάτω, θὰ κρατήσουν τὰ τῶν οἰκονομικῶν δεδομένων. 

Καὶ κάποιοι ἴσως δοῦν πίσω ἀπὸ τὴν βιτρίνα.

Φιλονόη. 

Ποιοί είναι οι δανειστές της ανθρωπότητας;Φορολογούνται πουθενά;

Σ.Α: Ολη η Ελλάδα χρωστάει. Το ίδιο και η υπόλοιπη ανθρωπότητα. 40 τρισεκατομμύρια χρωστάει η ανθρωπότητα αλλά σε κανένα ΜΜΕ δεν τίθεται το ερώτημα “Σε ποιούς χρωστάμε, ποιοί μας δανείζουν” αλλά και “απο ποιόν και πως φορολογούνται;”.
Αυτά τα θεμελιώδη ερωτήματα δεν τίθενται απο κανέναν γιατί οι Διεθνείς Εβραίοι Τραπεζίτες έχουν καταφέρει να ελέγχουν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ.
Ένας κατάλογος απο τους κορυφαίους τραπεζίτες που ελέγχουν το χρήμα παγκόσμια έχει διαρρέυσει πριν απο χρόνια:

1. Rothschilds of London ·
2. Lazar Brothers of Paris
3. Israel Moses Seif of Italy
4. Warburg Bros of Hamburg
5. Lehman Brothers of New York
6. Kuhn Loeb of New York
7. Chase Manhattan of New York
8. Goldman Sachs of New York 
Όλοι τους εβραϊκής καταγωγής.
Όλοι αυτοί οι τραπεζίτες είναι εκτός φορολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η περιούσια τους και οι δανεισμοί που κάνουν δεν συμπεριλαμβάνονται σε κανένα ΑΕΠ, τα βάζουν και τα βγάζουν απο όποια χώρα θέλουν χωρίς να να τους ελέγχει κανείς. Για αυτούς δεν υπάρχει “πόθεν έσχες”, το που βρήκαν δηλαδή τα χρήματα και αγοράζουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Αν κάποιος απο εμάς κάνει αγορά έχει “ποθεν έσχες”. Για αυτούς που δανείζουν σε χώρες δεν υπάρχει.
Η περιουσία των Ρόθτσιλντ υπολογιζόταν κατα το 1800 στο μισό πλούτο της Γης ενώ σήμερα στα 500 τρισεκατομμύρια δολάρια περίπου, περισσότερο δηλαδή απο το μισό πλούτο της Γης.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Νίκο Σταύρου τα έθνη-κράτη έχουν μετατραπεί σε αστυφύλακες των τραπεζιτών. “Η Ελλάδα δεν χρωστάει ούτε πεντάρα σε έθνη κράτη. Χρωστάει σε τραπεζίτες..” δήλωσε ο καθηγητής και έχει απόλυτο δίκιο. Ουδέποτε η Ελλάδα μετα την Επανάσταση του 1821 δεν χρωστούσε σε κράτη. Χρωστούσε κυρίως στους Ρόθτσιλντ. Διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας για τα δάνεια της Επανάστασης του 1821.
Ολες αυτές τις πληροφορίες οι Ρόθτσιλντ και οι υπόλοιποι τραπεζίτες τις κρύβουν απο το ευρύ κοινό μέσω του ελέγχουν των ΜΜΕ.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του καθηγητη Σταύρου. (ἀντιπληροφόρησις) (φωτογραφία)
(Visited 8 times, 1 visits today)
Leave a Reply