Νέο προεκλογικόν ψέμμα τοῦ ΠΑΣΟΚ;

ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ

Με κάθε επιφύλαξη προωθώ την παρακάτω πληροφορία η οποία ωστόσο μου δόθηκε από συνδικαλιστή προσκείμενο στο κυβερνών κόμμα και ο οποίος διακρίνεται για την σοβαρότητά του.

«Στο ΠΑΣΟΚ σχεδιάζουν την εκλογική επικοινωνιακή τακτική τους η οποία περιλαμβάνει επικοινωνιακά τερτίπια αντίστοιχα του «λεφτά υπάρχουν». Το νέο σλόγκαν που διαδίδεται και θα υποστηριχθεί με επίταση όσο πλησιάζουν οι εκλογές μεταξύ των οπαδών του ΠαΣΟΚ είναι το «θέσεις υπάρχουν»:

Συγκεκριμένα επικαλούμενοι τους  κομματικούς διορισμούς που έχουν γίνει ψιθυρίζουν ότι:

  • ·       πολλές από τις θέσεις που εκκενώνονται από την εφεδρεία  θα τις καταλάβουν αργότερα έκτακτοι υπάλληλοι οι οποίοι θα προέρχονται από το ΠαΣΟΚ
  • ·       διατηρούνται σκόπιμα κενές θέσεις που έπρεπε να πληρωθούν (π.χ. νοσηλευτές) ώστε να καταληφθούν αργότερα από οπαδούς του ΠαΣΟΚ.
  • ·       σχετική υπόσχεση έχει δοθεί και για τα νέα προγράμματα που θα τα διαχειριστούν Μ.Κ.Ο.
  • ·       υπολογίζουν ότι  ο ευεργετικός για τους λαθρομετανάστες νόμος, μαζί και υποσχέσεις για δουλειά και στους μετανάστες θα φέρει ικανό αριθμό ψήφων στο ΠαΣΟΚ, όπως έγινε και στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • ·       Τέλος θεωρούν ότι οι προσληφθέντες της τελευταίας διετίας θα στηρίξουν ΠαΣΟΚ για να διατηρήσουν την θέση τους παρά τη δραστική μείωση του εισοδήματός τους και τις υποχωρήσεις προς την Τρόικα.

Επί πλέον διαρρέεται η πληροφορία ότι έχει γίνει συμφωνία κορυφής με το ΚΚΕ να μην ανεβάσει τα ποσοστά του (;). Σε επίρρωση αυτής της πληροφορίας προβάλλουν την πρόσφατη υπεράσπιση της Βουλής από το ΠΑΜΕ κατά την τελευταία συγκέντρωση αγανακτισμένων στο Σύνταγμα.

Τα παραπάνω θεωρούνται από τους επικοινωνιολόγους του ΠαΣΟΚ ότι θα επικρατήσουν της εθνικής συνείδησης  αλλά και της λαϊκής αγανάκτησης και θα   αντισταθμίσουν τις όποιες απώλειες ψήφων που θα προέλθουν από τους αφυπνισμένους/δυσαρεστημένους οπαδούς.

Θεωρούν δε εκ προοιμίου ευνοϊκή την αναμενόμενη απόφαση του δικαστηρίου για την ψήφο των μεταναστών ώστε να μετρούν από τώρα τις ψήφους τους.»

Εάν η παραπάνω πληροφόρηση είναι ακριβής, τότε αποκτά ιδιαίτερη αξία η δήλωση του πληροφοριοδότη, ότι αυτός και άλλοι προοδευτικοί οπαδοί του ΠαΣΟΚ δεν θα πιστέψουν στην  νέα κοροϊδία αισθανόμενοι ως κομματικά και εθνικά προδομένοι, το δε κόμμα αναξιόπιστο αν δεν φύγουν οι «Παγκαλάκηδες» (κατά το «μπαχαλάκηδες»)

Ιωάννης Δέμος

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply