Τὸ παρεξηγημένον ΚΚΕ.

Μεγάλη παρεξήγησι πάθαμε! 

Μπερδέψαμε τὶς πληροφορίες καὶ δὲν καταλάβαμε τὴν αἰτία τους.

Ἀπολύσεις στήν τυποεκδοτική;

Ὁ πιτσιρίκος ξέρει κι ἀπαντᾶ:

ΚΚΕ – Τιμημένο και παρεξηγημένο

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί θόρυβος για τις απολύσεις στις επιχειρήσεις του ΚΚΕ – την Τυποεκδοτική και τον 902- και το ΚΚΕ βάλλεται από παντού. Όλοι αυτοί που κατηγορούν το ΚΚΕ για τις απολύσεις δεν έχουν καταλάβει το σκεπτικό του Κόμματος.

Είναι άδικες οι κατηγορίες εναντίον του ΚΚΕ για τις απολύσεις στην Τυποεκδοτική και τον 902. Το ΚΚΕ δεν απολύει τους υπαλλήλους του για οικονομικούς λόγους, όπως κάνουν οι υπόλοιποι.

Θα μπορούσαν οι κομουνιστές να μειώσουν λίγο τους μισθούς τους, ώστε να πληρώνονται και οι συνάδελφοί τους και να μη μείνουν άνεργοι.

Ο λόγος που το ΚΚΕ κάνει απολύσεις είναι επειδή θέλει να πληθύνουν οι άνεργοι, να αυξηθεί η λαϊκή δυσαρέσκεια, να τονωθεί το εργατικό λαϊκό κίνημα και να ξεσπάσει επιτέλους η λαϊκή επανάσταση.

Ο ιδανικός τρόπος για να συνεισφέρει το ΚΚΕ στην ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος είναι να απολύσει αμέσως όλους τους υπαλλήλους του στην Τυποεκδοτική και τον 902. (

πιτσιρίκος

Τί σᾶς ἔλεγα;

Εἶναι γιὰ τὸ καλό μας πάντα τὰ ἔργα ΚΚΕ. Ἀπὸ ἐποχῆς ἱδρύσεώς του.

Φιλονόη.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Τὸ παρεξηγημένον ΚΚΕ.

Leave a Reply