Στόχος τοῦ Δήμου Ἀθηναίων εἶναι νὰ ἐπικρατήσῃ ἐορταστικὸ κλίμα!

Την Παρασκευή 9/12 μάς καλεί ο δήμαρχος να στολίσουμε την πόλη (το κάλεσμά του εδώ http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4678316).

Ο δήμαρχος θέλει την Αθήνα καθαρή, στολισμένη και να γιορτάζει για να πείσει (πανταχόθεν) ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη χώρα, ότι κανείς δεν υποφέρει, κανείς δεν οργίζεται, ότι όλοι μένουμε να τον απολαμβάνουμε τον βιασμό. Κι εντάξει αυτός τη δουλειά του κάνει (και πληρώνεται αδρά για να τα κάνει), το παράξενο είναι ότι τον βοηθάνε κιόλας!!! Ποια είναι αυτά τα σχολεία που θα συνδράμουν στον εμπαιγμό εθελοντικά; Ποιοι είναι αυτοί οι δάσκαλοι που θα διαθέσουν τους μαθητές τους γι’ αυτόν τον σκοπό; Το τρις χειρότερο βέβαια είναι ότι έχει στη διάθεσή του 700 καλλιτέχνες… Πού βρήκε τόσους καλλιτέχνες να σταθούν στο πλευρό του; Κατά την αντίδρασή μας γιατί δεν βρέθηκε ούτε ένας στο δικό μας;

Επειδή εγώ είμαι από τους άλλους, τους θιγμένους, αυτούς που δεν συμφωνούν με το ξεπούλημα της χώρας, αυτούς που πονάνε τούτα τα Χριστούγεννα και δεν μπορώ να γιορτάσω γιατί το θεωρώ ατιμωτικό/αντιπατριωτικό να χαίρομαι όταν η Ελλάδα ολάκερη υποφέρει, με βρίσκει σύμφωνη ένα άλλο κάλεσμα:

Το δέντρο του Καμίνη καίγεται με βενζίνη

Κάλεσμα στα παιδιά της πόλης απευθύνει ο Δήμος Αθηναίων, για να στολίσουν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου τα δέντρα της πλατείας Συντάγματος.

Ο κ. Καμίνης έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που στολίσαμε εμείς τα παιδιά το Σύνταγμα το περασμένο καλοκαίρι, και σκέφτηκε να μας καλέσει, για να το στολίσουμε ξανά.

Τελικά, ο δήμαρχος Αθηναίων αποφάσισε να στολίσει και φέτος δέντρο στο Σύνταγμα, αν και αρχικά είχε σκεφτεί να στολίσει έναν άστεγο.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο κ. Καμίνης -συνοδευόμενος από δέκα εορταστικές διμοιρίες των ΜΑΤ που θα παίζουν τον «Μικρό Τυμπανιστή» χτυπώντας τα γκλομπ στις ασπίδες- θα ανάψει το δέντρο.

Και μετά, εμείς τα παιδιά, θα το κάψουμε. (πιτσιρίκος)

Γι’ αυτό, μάλιστα, αξίζει να παραβρεθώ. Στις 6, την ώρα που θα δίνει το σύνθημα για την έναρξη της γιορτής στην πόλη….

Στεφανία Λυγερού

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply