Ξεκίνησαν οἱ ἐγγραφὲς στὸ Ἀνοικτὸν Λαϊκὸν Πανεπιστήμιον!

Ξεκίνησαν οἱ ἐγγραφὲς στὸ Ἀνοικτὸν Λαϊκὸν Πανεπιστήμιον!

Αὐτὸ εἶναι μία ἰδιαιτέρως καλὴ κίνησις ἀπὸ τὸν Δῆμο Ἠρακλείου, ποὺ ἀπευθύνεται σὲ κάθε ἕναν, ὁ ὁποῖος ἐπιθυμεῖ νὰ βελτιώσῃ τὶς γνώσεις του καὶ νὰ αὐξήσῃ τὰ ἐφόδιά του. 

Ἐλπίζω νὰ φανῇ ἰδιαιτέρως χρήσιμο, κυρίως γιὰ ὅσους τὸ χρειάζονται. 

Φιλονόη.

Υ.Γ. Σὲ συνδυασμὸ μὲ τὴν ἐγγραφὴ σὲ δωρεὰν μαθήματα διεθνῶν Πανεπιστημίων, πιστεύω πὼς πράγματι κάποιος μπορεῖ νὰ ἀποκτήσῃ σημαντικὲς γνώσεις, ἰδίως ἐὰν δὲν ἔχῃ χρῆμα καὶ χρόνο. Εὔχομαι καλὲς ….ἐγγραφές!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο!

Ξεκίνησαν χθες οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, (Α.Λ.Π.) Ηρακλείου. Θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και θα πραγματοποιούνται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, Κορωναίου 9, από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.edu.gr. Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού σπουδαστών, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Οι εγγραφές αφορούν την πρώτη διδακτική περίοδο του Α.Λ.Π. με θέμα: «Υγεία & Προληπτική Ιατρική – Ψυχοσωματική Ιατρική», η οποία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 7 Απριλίου. Οι διαλέξεις θα είναι 3ωρης διάρκειας, και θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τετάρτη, ώρα 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα «ΚΑΣΤΕΛΑΚΗ», του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9. Στο Α.Λ.Π. εισηγητές θα είναι διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί καθηγητές, οι οποίοι θα αναπτύσσουν έγκυρα, και με τρόπο απλό και κατανοητό από όλους, θέματα των αρμοδιοτήτων τους. Στην διάρκεια επίσης της διδακτικής περιόδου του Α.Λ.Π., θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, και άλλες παράλληλες δράσεις, με θεματολογία αιχμής, καθώς επίσης και εκπαιδευτικά ταξίδια, εντός και εκτός Κρήτης.

Στο Α.Λ.Π. δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, καταβάλλοντας μόνο ένα συμβολικό ποσό εγγραφής 60 ευρώ, ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λαμβάνουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Σημειώνεται ότι έχει προβλεφθεί ένας μικρός αριθμός δωρεάν θέσεων για όσους άνεργους επιθυμούν να συμμετέχουν. Φιλοδοξία είναι ο νέος αυτός θεσμός για το Ηράκλειο, να αποτελέσει ένα κύτταρο επιστήμης και πολιτισμού.

Πληροφορίες & εγγραφές: Τηλ.: 6936492842 (κα Ελένη Βουγιούκαλου, υπεύθυνη διοργάνωσης) και στην ιστοσελίδα: www.alp.edu.g (πατρίς) (φωτογραφία)

σχετικὰ θέματα:

Δωρεὰν μαθήματα!

(Visited 21 times, 1 visits today)
One thought on “Ξεκίνησαν οἱ ἐγγραφὲς στὸ Ἀνοικτὸν Λαϊκὸν Πανεπιστήμιον!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ξεκίνησαν οἱ ἐγγραφὲς στὸ Ἀνοικτὸν Λαϊκὸν Πανεπιστήμιον! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply