Τί λέγαμε γιά τόν ἐκλογικό νόμο;

Τί λέγαμε γιά τόν ἐκλογικό νόμο;Ἡ εἴδησις ἔχει ἀπὸ τὸν περασμένο μήνα διαρρεύσει. Δῆλα δή, ἔχουν ἀρχίσει καὶ τρέμουν τὰ κουδουνισμένα μὲ τὶς ἐξελίξεις. (Λεπτομέρειες στὸ Ἀλλάζουν καί τόν ἐκλογικό νόμο;)

Δὲν εἶναι ὅμως μόνον τὸ πρόβλημα τῆς ἀπαξιώσεώς τους. Τρέμουν τὴν ἔνωσι τῆς ἀριστερᾶς. 

Ἤδη ὁ τσίπι-τσίπι Τσίπρας ξεκίνησε συζητήσεις πρὸς αὐτὴν τὴν κατεύθυνσι.

Συνεπῶς, οἱ καρέκλες τρέμουν, τὰ κραξίματα ἐξαπλώνονται καὶ ἡ ἐπιβίωσίς τους εἶναι ἐξαιρετικὰ ἀμφίβολη!

Γιὰ νὰ δοῦμε…

Θά τό παλέψουν ἢ θά τούς ξεφορτωθοῦμε;

Πάντως εἴπαμε, ἐμεῖς τώρα γελᾶμε… 

Τὸ κλάμα θὰ τὸ ῥίξουν αὐτοί συντόμως… Μόνοι τους.

Φιλονόη. 

Βολευτές ΠΑΣΟΚ: Τρέμουν που θα πάνε σπίτια τους και ζητούν αλλαγή του εκλογικού νόμου!

Καλώς τους κι ας άργησαν…!!!


Την άμεση ανάληψη διακομματικής πρωτοβουλίας για την τροποποίηση του εκλογικού νόμου ζητούν με παρέμβασή τους, στελέχη και υφυπουργοί του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων οι Μ. Όθωνας, Ι. Δριβελέγκας, Θ. Μωραϊτης και Σ. Ξυνίδης. Οι «πράσινοι» βολευτές ζητούν συγκεκριμένα αλλαγή του εκλογικού νόμου, τουλάχιστον όπως αναφέρουν…

 σε ό,τι αφορά την κατάτμηση των εκλογικών περιφερειών στις οποίες είναι δύσκολο να εκλεγεί κάποιος «αν δεν είναι από μεγάλο πολιτικό τζάκι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση-παρέμβαση των βουλευτών, που αναρτήθηκε στις ιστοσελίδες τους έχει ως εξήες:

«Μέχρι (για) να σώσουμε τη χώρα ή να αλλάξουμε τα κόμματά μας, μήπως προλαβαίνουμε να κάνουμε μερικά «δευτερεύοντα» και πεζά πράγματα, όπως είναι π.χ η ανάληψη άμεσα διακομματικής κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας για την τροποποίηση του εκλογικού νόμου τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την κατάτμηση εκείνων των εκλογικών περιφερειών στις οποίες είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκλεγεί κάποιος, αν δεν είναι από μεγάλο πολιτικό τζάκι, lifestyle star, δεν έχει ή δεν του συνεισφέρουν «ανιδιοτελώς» πακτωλό χρημάτων;».

     24GR:       Το μόνο που σας νοιάζει ρε λαμόγια είναι να μη χάσετε την καρέκλα και τα πακέτα που αρπάζετε κάθε μήνα από τις τσέπες του Έλληνα φορολογούμενου! Αλλά, αργά ή γρήγορα, εκλογές θα γίνουν, και τότε να σας δούμε ρε τσάμπα μάγκες πως θα βγείτε να ζητήσετε τη ψήφο του κόσμου που 2 χρόνια τώρα έχετε κατα-ρημάξει!! Πως θα βγείτε να πείτε στους Έλληνες πολίτες που προδώσατε, πουλήσατε, εξευτελίσατε σε παγκόσμιο επίπεδο, να σας ψηφίσουν!! 

Άντε να δούμε τι μάγκες είσαστε όλοι σας…

Κουραμπιέδες!! (24gr)
(Visited 11 times, 1 visits today)
Leave a Reply