Καὶ οἱ τουρκόσποροι τὸν χαβά τους!

Ἔχουν χάσει κάθε ἔννοιαν τοῦ μέτρου! 

Ἔχουν ξεφύγει ἐν τελῶς. 

Ἔως καὶ συνέδρια ὀργανώνουν γιὰ τὰ προβλήματα τῆς μειονότητος τῶν Πομάκων, (ποὺ τοὺς ἔχουν ἀλλάξει τὰ φῶτα καὶ τὴν ταὐτότητα).

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨

ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Ένωση Πανεπιστημίων Ευρασίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αϊντίν Κωνσταντινούπολης συνεχίζει να οργανώνει συνέδρια με κεντρικούς ομιλητές από την περιοχή της Ευρασίας. Στο συνέδριο με τίτλο ¨Τούρκος στην Ελλάδα και τα θέματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης¨ που γίνεται με σκοπό να παρουσιαστεί η κατάσταση των Τούρκων που ζούνε στην Δυτική Θράκη και γενικότερα στην Ελλάδα, θα μετάσχουν ως ομιλητές και εκπροσωπώντας την τουρκική κοινότητα της Δυτικής Θράκης, ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς- πρόεδρος του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB), ο δημοσιογράφος και πρόεδρος της Εκπαιδευτικής και Πολιτιστικής Εταιρίας Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ) Τζεμίλ Καμπζά, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ και ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

Στο συνέδριο θα γίνει μια γενική αποτίμηση της κρίσης, θα αξιολογηθούνε οι επιδράσεις της πάνω στην Δυτική Θράκη, και θα τεθούνε αυτά που πρέπει να γίνουν για την επίλυση των προβλημάτων του μέλλοντος.

…………………..

Στο συνέδριο των ηγετών που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου από ώρα 14.00 έως 16.00 στο συνεδριακό κέντρο της σχολής Florya του Πανεπιστημίου Αϊντίν Κωνσταντινουπόλεως , είναι καλεσμένοι βουλευτές της τουρκικής βουλής, Τούρκοι και Έλληνες πρόξενοι, φοιτητές, εκπρόσωποι τοπικών αυτοδιοικήσεων και πολιτικών φορέων καθώς και όλοι οι δημοσιογράφοι.

Εφ. Μπιρλίκ 9-12-2011 (hellenicrevenge)

Δὲν κυττοῦν τὰ δικά τους ζόρια, ποὺ μόλις ἄρχισαν νὰ διαφαίνονται στὸν ὁρίζοντα. Μὲ τὴν Θράκη καταπιάνονται. Ἤ λοιπὸν τελοῦν ὑπὸ ἄγνοια ἢ πασκίζουν νὰ σώσουν τὰ ἄσωστα. 

Ἐδῶ εἴμαστε κι ἐδῶ θὰ εἴμαστε. 

Γιὰ νὰ δοῦμε, ποιός θὰ ἔχῃ τὸ μεγαλύτερο πρόβλημα πρὸς ἐπίλυσιν..

Ἐμεῖς ἢ αὐτοί; Καί πόσο σύντομα;

Διότι ἐμεῖς τὸν δρόμο τὸν γνωρίζουμε. Θὰ περάσουμε μέσα ἀπὸ τὴν φωτιὰ γιὰ νὰ ἀνασυσταθοῦμε. 

Αὐτοί γνωρίζουν πώς ἡ φωτιά πού ἐπιχειροῦν νά ἀνάψουν θά τούς  κάψῃ; Σκέτο; Ἢ θά τό μάθουν τήν στιγμή τῆς …καύσεως;

Φιλονόη. 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply