Σχέδιο τῆς Ἄγκυρας γιά ἐκτουρκισμό τῆς Θράκης

Σχέδιο τῆς Ἄγκυρας γιά ἐκτουρκισμό τῆς ΘράκηςἜχουμε γίνει ἁπλοί θεατές τῶν γεγονότων. Ὄχι ἐμεῖς, ὁ ἑλληνικός λαός, ἀλλά οἱ ὑπεύθυνοι ὑπουργοί καί πρωθυπουργοί τῶν τελευταίων ἐτῶν.

Ὅταν μιλήσει κάποιος, τοῦ λένε ὅτι δημιουργεῖ πρόβλημα στήν εὐαίσθητη περιοχή. Δηλαδή; Νά περιμένουμε τήν μοῖρα πού μᾶς ἐπιφυλάσσουν οἱ ἄχρηστοι πολιτικάντηδες; Ἀλλά ξέχασα. Ἔχουν ἄλλη δουλειά, τώρα. Μᾶς διασώζουν ἀπό τήν χρεωκοπία. Πρέπει νά παραμείνουμε στό εὐρώ πάσῃ θυσία κι ἄς μείνει μισή ἡ χώρα.

Τώρα πουλᾶνε Ἑλληνική γῆ στήν Θράκη

Με τις ευλογίες και την προστασία του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής η τουρκική τράπεζα Ziraat που έχει απλώσει τα πρακτορεία της σε όλη τη Θράκη πουλάει επιλεκτικά σε Έλληνες μουσουλμάνους – που αυτοχαρακτηρίζονται όμως Τούρκοι της Θράκης και είναι από τα πιο φανατικά στοιχεία εκτουρκισμού της ευαίσθητης αυτής περιοχής – μεγάλα κομμάτια της ελληνικής γης.

 Όλα αυτά τα οικόπεδα, κτήματα κι αγροτεμάχια έχουν έρθει στην κατοχή της Ziraat Bank μετά από πλειστηριασμούς ακίνητης περιουσίας κατοίκων της περιοχής (χριστιανών και μουσουλμάνων) που δεν μπόρεσαν να εξοφλήσουν δάνεια που αφειδώς έδινε η τουρκική τράπεζα τα δύο τελευταία χρόνια.Οι νομαρχίες στη Θράκη και η ΕΥΠ παρακολουθούν και καταγράφουν τις πωλήσεις εκτάσεων της περιοχής στους σκληροπυρηνικούς μουσουλμάνους, που αυτοχαρακτηρίζονται Τούρκοι, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής έχουν περάσει στα χέρια των εκλεκτών του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, στους νομούς Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης οι εξής εκτάσεις:– 4.500 στρέμματα οικοδομήσιμων οικοπέδων, 18.000 στρέμματα αγροτεμαχίων και 25.000 στρέμματα χορτολιβαδικών εκτάσεων.Η ανησυχία των χριστιανών Ελλήνων στη Θράκη είναι μήπως σιγά -σιγά και χωρίς τυμπανοκρουσίες δημιουργείται μία μικρή Τουρκία επί ελληνικού εδάφους, δεδομένου ότι η Ziraat επιλέγει σε ποιους και με ποιες διευκολύνσεις θα παραχωρήσει τα ακίνητα που βρίσκονται στην κατοχή της.Παράλληλα και τα δάνεια που δίνει η τουρκική τράπεζα απευθύνονται κατά 90% μόνο σε τουρκόφιλους, τουρκογενείς πολίτες της Θράκης υπό την καθοδήγηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής που ελέγχει απόλυτα τις αποφάσεις της Ziraat Bank, βάσει στρατηγικού σχεδίου που έρχεται από την Άγκυρα.

Το κρίσιμο αυτό θέμα είναι σε γνώση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, αλλά όταν τοnewsbomb επικοινώνησε με την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείο για τη Θράκη η απάντηση ήταν :«Μην δημιουργείται προβλήματα στην ευαίσθητη αυτή περιοχή». (πηγή)

(Visited 8 times, 1 visits today)
Leave a Reply