Ἑλληνόπουλα, ἔστειλαν Λιβύους στό νοσοκομεῖο;

Ἑλληνόπουλα, ἔστειλαν Λιβύους στό νοσοκομεῖο;5….κι ἀκόμα δέν εἴδαμε τίποτα. Μπῆκαν στό σπίτι μας καί ἔχουν καί τό θράσος νά ἐπιβάλλουν τόν «πολιτισμό» τους. Ἀλλά ὅταν δέν ὑπάρχει σοβαρό κράτος νά ἀναλάβῃ τίς εὐθύνες του ἔναντι τῶν ἀγρίως φορολογουμένων πολιτῶν του, θά ἀκούσουμε πολλά καί θά δοῦμε πολλά, ἀκόμη. Ἄς ἐλπίσουμε νά μή θρηνήσουμε θύματα. (Τουλάχιστον ἀπό τήν δική μας πλευρά).

Μινώταυρος

Ξύλο και επεισόδια μεταξύ φιλοξενούμενων Λίβυων τραυματιών και μαθητών που ήταν σε πενταήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη (βίντεο-φώτος)

 Όλα ξεκίνησαν όταν οι Λίβυοι τιμώντας την φιλοξενεία και την δωρεάν νοσηλεία που τους παράεχει το Ελληνικό κράτος,ενόχλησαν κάποιες από τις κοπέλες του σχολείου…. 
Ένταση με έναν Έλληνα μαθητή και τέσσερις Λίβυους τραυματισμένους επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όταν Λίβυοι τραυματίες πολέμου που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο και περιθάλπονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ήρθαν στα χέρια με μαθητές και αστυνομικούς και στη συνέχεια διαδήλωσαν και απέκλεισαν την οδό Μοναστηρίου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν, σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε…… 
φραστική παρεξήγηση μεταξύ μαθητών από την Αθήνα που πραγματοποιούν εκδρομή και διαμένουν κι αυτοί στο ξενοδοχείο και ενός Λίβυου. 
Οι Λίβυοι ενόχλησαν κάποιες από τις κοπέλες του σχολείου, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συμμαθητών τους, οι οποίοι τους επιτέθηκαν φραστικά. Ακολούθησε καυγάς, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τέσσερις μαθητές. 

Μάλιστα ο ένας από τους μαθητές τραυματίστηκε από τις πατερίτσες δύο εκ των τραυματιοφορέων αλλοδαπών.

Συγκεντρωμένοι αλλοδαποί μάλιστα, είχαν κλείσει το δρόμο και σταματούσαν τη διέλευση των Ι.Χ.
Κλήθηκε η αστυνομία και οι πρώτες αστυνομικές δυνάμεις που κατέφθασαν στο σημείο δέχθηκαν κι αυτές επίθεση, με αποτέλεσμα να γίνουν μικροσυμπλοκές και οι αστυνομικοί να καλέσουν ενισχύσεις.Ἑλληνόπουλα, ἔστειλαν Λιβύους στό νοσοκομεῖο;2

 

Ἑλληνόπουλα, ἔστειλαν Λιβύους στό νοσοκομεῖο;3
Ἑλληνόπουλα, ἔστειλαν Λιβύους στό νοσοκομεῖο;4

Η ένταση κορυφώθηκε όταν στο σημείο έσπευσαν ισχυρές ομάδες ΔΙΑΣ για να επιβάλουν την τάξη. Οι Λίβυοι υποστηρίζουν ότι οι αστυνομικοί τραυμάτισαν σοβαρά τον συμπατριώτη τους και για το λόγο αυτόν ξεχύθηκαν στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι.Ἑλληνόπουλα, ἔστειλαν Λιβύους στό νοσοκομεῖο;5

Ἑλληνόπουλα, ἔστειλαν Λιβύους στό νοσοκομεῖο;6

Οι εικόνες θύμισαν τις εξεγερμένες πόλεις της Λιβύης μέχρι πριν από λίγο καιρό. Οι διαμαρτυρόμενοι, πολλοί από αυτούς με πατερίτσες, άλλοι ξυπόλυτοι, φωνάζοντας «Λιβύη, Λιβύη» και κυμματίζοντας σημαίες της χώρας τους ήταν έτοιμοι να αντιπαρατεθούν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Εκτός από τους μοτοσικλετιστές έφθασαν στη συνέχεια και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, χωρίς ευτυχώς να χρειαστεί να επέμβουν. Η ένταση σταδιακά εκτονώθηκε, όταν επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι. Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην κυκλοφορία, αφού έκλεισε η Μοναστηρίου

Οι περίοικοι έχουν ξεσηκωθεί και θέλουν να τους διώξουν, με την αστυνομία να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.Οι περίοικοι φωνάζουν «έχουμε γυναίκες, μικρά παιδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τέσσερις μαθητές, ενώ ένας διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, καθώς Λίβυος τον χτύπησε με πατερίτσα στο κεφάλι. (ἐγκληματικότητα) 

(Visited 16 times, 1 visits today)
One thought on “Ἑλληνόπουλα, ἔστειλαν Λιβύους στό νοσοκομεῖο;

 1. Δεν μπορώ να μπω στα μυαλά αυτών των αστυνομικών που λειτουργούν σα να είναι από άλλη χώρα.
  Εκτός κι αν είναι.
  Βλέπε άρθρο για ΕΥΠ.
  Δηλαδή σε λίγο καιρό θα προσλαμβάνουν αλλοδαπούς στην αστυνομία και θα είμαστε και κερατάδες και δαρμένοι;
  Πάμε καλά;
  Συγγνώμη,αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει πολύ υπομονή ακόμα.
  Η κατάσταση έχει ξεφύγει και πρέπει να αναλάβουν δράση νέοι Κολοκοτρώνηδες και Μπουμπουλίνες.

Leave a Reply