Δημιουργοῦν ὑπερ-ἀσυνειδήτους στρατιῶτες!

Δημιουργοῦν ὑπερ-ἀσυνειδήτους στρατιῶτες!

Ἀναμενόμενον κι αὐτό!

Ἔτσι κι ἀλλοιῶς, τοὐλάχιστον τὰ ἀμερικανά, ἔως τώρα, τὸ μόνον ποὺ ἀπέδειξαν εἶναι πὼς δημιουργοῦν πολέμους γιὰ κατανάλωσι. Στὸν ὑπερασυνείδητο στρατιώτη θά κολλήσουν;

Ἀναρωτιέμαι ὅμως γιὰ κάτι: γιατί παραμένουν στό ἀνθρώπινο εἶδος; 

Γιατί δέν περνοῦν στίς μηχανές; Ἔτσι κι ἀλλοιῶς μᾶς ἀντικαθιστοῦν στὰ πάντα. Στόν πόλεμο θά σταματήσουν;

Ἐκτὸς κι ἐὰν δὲν τό κάνουν γιὰ νὰ μᾶς προστατεύσουν ἀλλὰ γιὰ νὰ μᾶς ἐξοντώσουν. 

Τότε ἀλλάζει…

Φιλονόη.

Υ.Γ. Στοὺς τούρκους νὰ μὴν  χορηγήσετε τὰ φάρμακα. Εἶναι στὴν φύσι τους τὸ ὑπερασυνείδητον. 

Ετοιμάζουν σούπερ-στρατιώτη,με τη χορήγηση φαρμάκων στον εγκέφαλο!

Το ρεπορτάζ των Sunday Times θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας…

Είναι όμως μια αποκρουστική πραγματικότητα. Σύμφωνα μ΄ αυτό το ρεπορτάζ “επιστήμονες εργάζονται για να δημιουργήσουν ένα ατρόμητο “σούπερ”-στρατιώτη” τον οποίο προσπαθούν να δημιουργήσουν με τη χρήση έξυπνων φαρμάκων που θα εμποδίζουν τους μαχητές να πανικοβάλλονται και να φοβούνται!!!

Αμερικανοί επιστήμονες είναι έτοιμοι να αρχίσουν κλινικές δοκιμές.Με τα φάρμακα οι επιστήμονες θα επιχειρήσουν να “μπλοκάρουν” τις εγκεφαλικές λειτουργίες που προκαλούν το φόβο!

Οι επικριτές αυτών των πειραματισμών και των σχεδίων ωστόσο, εκφράζουν ήδη την ανησυχία του για τις πιθανές ιατρικές και ηθικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της απειλής δημιουργίας ψυχωτικών στρατιωτικών που θα στερούνται κάθε αναστολής.

Επικεφαλής του προγράμματος είναι ο συνταγματάρχης Christian Macedonia (!!!) και το υποστηρίζει λέγοντας ότι “έτσι οι στρατιώτες θα γίνουν πιο ασφαλείς στο πεδίο της μάχης, καθώς και λιγότερο επιρρεπείς να πίνουν και και να κάνουν χρήση ναρκωτικών σε συνθήκες, όπως αυτής της διαταραχή μετατραυματικού στρες”. 

Αρνήθηκε να αποκαλύψει ποια φάρμακα έχουν επιλεγεί για να δοκιμαστούν.

Φάρμακα έχουν χρησιμοποιηθεί και παλαιότερα για να αυξήσουν την απόδοση των στρατιωτών και να μειώσουν το μετατραυματικό στρες. Πολλοί βετεράνοι του πολέμου του Βιετνάμ, για παράδειγμα, πήραν πραζοσίνη, ένα φάρμακο για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, που οι επιστήμονες ανακάλυψαν τυχαία ότι τους βοήθησε να μειώσουν τους εφιάλτες τους.Κάντε online αίτηση κερδίστε 3 μήνες ΔΩΡΟ σε όλα τα προγράμματα Hellas Online! Πατήστε εδώ
Ο Steven Rose, ομότιμος καθηγητής βιολογικών επιστημών στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και μέλος της ομάδας εργασίας, δήλωσε: «Το έργο αυτό είναι μυστηριώδες. Η ιδέα ότι μπορείς να παρέμβεις στο μυαλό των ανθρώπων με αυτό τον τρόπο είναι παρατραβηγμένο και αμφίβολης επιτυχίας, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα κάποια από τα σχέδια αυτά να αποδώσουν καρπούς και πρέπει να τα πάρουμε στα σοβαρά. ”

Ο Simon Wessely, ψυχίατρος στο κέντρο King s College για τη στρατιωτική έρευνα στην υγεία και σύμβουλος του υπουργείου Άμυνας, δήλωσε: «Θα πρέπει να υπάρχουν ηθικά ζητήματα, εάν θέλουμε πραγματικά να να μπλοκάρουμε τραυματικές μνήμες, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην αισθάνονται άσχημα για αυτά που έχουν κάνει. “(24ωρον)

(Visited 14 times, 1 visits today)
Leave a Reply