Στό ἀπυρόβλητο ὁ ἐθνικός μειοδότης…

Στό ἀπυρόβλητο ὁ ἐθνικός μειοδότης...Μέ τήν ἀρωγήν τῆς «ἀδέκαστης» ἑλληνικῆς δικαιοσύνης(!), βεβαίως.

Στά «ἀζήτητα» ἡ δικογραφία ἀπό τίς καταγγελίες τῶν δύο Ἑλληνίδων Ὄλγας καί Τάνιας Γεριτσίδου, πού ἐμήνυσαν τόν πρώην πρωθυπουργό γιά ἐσχάτη προδοσία.

«Έθαψαν» τη μήνυση κατά του Γ. Παπανδρέου!

Πρόκειται για την υπόθεση που ανέδειξε το newsbomb, με τις δύο θαρραλέες Ελληνίδες, μητέρα και κόρη, οι οποίες κατήγγειλαν τον πρώην πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία.

Συγκεκριμένα, στις 11 Οκτωβρίου του 2011 ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης επέστρεψε τη συνημμένη δικογραφία προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και ζήτησε την αρχειοθέτησή της, διότι «α) είναι πολιτική κριτική του Πρωθυπουργού τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και μετά την ανακάλυψη της εξουσίας από αυτόν

β) είναι γνωστά στη Βουλή των Ελλήνων που είναι αρμόδια για τον έλεγχό του

γ) είναι πολιτική κριτική των υπολοίπων μελών της Κυβερνήσεως

και δ) είναι γνωστά στην ίδια Βουλή».

Ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου δηλώνει ευθαρσώς και μάλιστα δύο φορές, ότι τα όσα καταγγέλλουν οι κ.κ. Γεριτσίδου, δηλαδή το σύνολο των εγκληματικών ενεργειών και πράξεων της κυβέρνησης του Παπανδρέου, είναι γνωστά στη Βουλή, ενώ πρόκειται απλώς για πολιτική κριτική. Μάλιστα, στο κείμενο της παραγγελίας δεν αναφέρεται ούτε ένας νόμος, στοιχείο που είναι απαραίτητο για να είναι νόμιμη η όποια πράξη αρχειοθέτησης.

Οι Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου δηλώνουν, ότι «παρ’ όλη την εξόφθαλμη προσπάθεια συγκάλυψης / θαψίματος της μηνύσεως, η μήνυση αυτή δεν πρόκειται να παραμείνει στο αρχείο, διότι θα προβούμε στα ανάλογα βήματα για να προκαλέσουμε ανάσυρσή της από εκεί. Αλλά η όλη απόπειρα του αρεοπαγίτη, στην οποία ομολογουμένως είχαμε ποντάρει, μας έδωσε ανέλπιστα δυνατά όπλα για τις διαδικασίες που έχουμε ήδη κινήσει στην Χάγη και στον ΟΗΕ».

arxeio-minisi

(πηγή)

(Visited 3 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Στό ἀπυρόβλητο ὁ ἐθνικός μειοδότης…

  1. Αὐτὴ εἶναι ἡ κατάρα τῆς Ἑλλάδος.Ἐν προκειμένῳ δικαιοσύνη τοῦ σκουπιδοτενεκέ. Ἔχω ἄδικον ὅταν κραυγάζω ὅτι τὸ πρόβλημα τῆς Ἑλλάδος ΔΕΝ εἶναι οἰκονομικὸν ἐλλὰ ΕΚΠΤΩΣΕΩΣ άξιῶν; Καὶ ὁ Τζέφρυ ἐν τῶ μεταξὺ ζῆ καὶ βασιλεύει!

    • Καὶ κάτι ἄλλο:Ἀπὸ ποῦ καὶ ὡς ποῦ ὁ Τζέφρυ εἶναι ἐθνικὸς μειοδότης; Ποῦ ἔχει μειοδοτήσει εἰς βάρος τῆς πατρίδος του, τῶν ΗΠΑ;

Leave a Reply