40.000 γιά τά πανηγύρια τῶν λαθροεισβολέων

40.000 γιά τά πανηγύρια τῶν λαθροεισβολέωνἜδιωξε τούς ἀστέγους, ἔδιωξε τούς συμβασιούχους καί πετάει 40.000 εὐρώ γιά τούς λαθροεισβολεῖς, ὁ λαθροΚαμίνης. Πῶς ἀλλοιῶς, θά προσελκύουμε τούς «ἀναξιοπαθοὺντες» ἀπό ὅλο τόν κόσμο; Οἱ Ἕλληνες στόν Καιάδα! 

Ἡ πολιτεία ἔπρεπε νά κάνῃ μακροχρόνιο προγραμματισμό γιά τούς Ἕλληνες πολίτες καί νά τούς προστατεύῃ μέ νόμους ἔναντι αὐτῶν πού ἐπιβουλεύονται τήν ἀσφάλεια καί τήν εὑημερία τους. Ἀντί αὐτοῦ προσπαθεῖ  νά προσελκύσῃ δούλους ἀπό ὅλη τήν Ἀφροασία. 

Σκανδαλώδες πανηγύρι γιά τούς λαθροεισβολεῖς ἕτοιμάζει ὁ Δῆμος Ἀθηναίων γιά τήν ἡμέρα τοῦ «μετανάστη», μέ τά λεφτά τῶν Ἑλλήνων φορολογουμένων.

Μινώταυρος 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: 40.000 ευρώ σκορπάει ο Δήμος Αθηναίων για πανηγύρια λαθρομεταναστών

Πέταξαν στο δρόμο τους συμβασιούχους, γιατί δεν υπήρχαν λεφτά και τώρα ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ για μαθήματα αφρικανικής κουζίνας! Εμπνεύστρια η Μαρία Κουβέλη, ενέκρινε ο Καμίνης και υπέγραψε την απόφαση η παράταξη του Κακλαμάνη:

“Δήμος Αθηναίων – Πρόγραμμα Διαύγεια – Ημερομηνία Απόφασης: 8/12/2011 – Είδος Απόφασης: Ανάθεση Προμήθειας/Υπηρεσιών – ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΟΑΑ ΑΕ ΟΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ “ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΣΟΥ 40.000 € ΣΥΜΠ/ΝΟΥ ΦΠΑ 

“Διαβάζοντας για την εκδήλωση που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για την ημέρα του μετανάστη και ακούγοντας ότι θα στοιχίσει 40.000 ευρώ σκέφτηκα να πάω από κοντά να δω τι γίνεται! Εκτός της Μαρίας Κουβέλη που είναι γνωστή για τις απόψεις της όπως θα δείτε και στο προφίλ της στο facebook

 http://el-gr.facebook.com/mariakouveli από τον ”τοίχο της” καλεί κόσμο για συμπαράσταση σε αλλοδαπούς εναντίον Ελλήνων, γιατί λέει τους δείραμε, αλλά δεν είδα πουθενά να καλεί κόσμο εναντία των αλλοδαπών που σκότωσαν αν θυμάστε τον άτυχο Μανώλη Καντάρη στην Ηπείρου και Ιουλιανού, όπως επίσης καμιά αναφορά της για όλους εμάς τους Έλληνες,  που δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με ασφάλεια στην Αθήνα ούτε μέρα μεσημερι!

Από πού βγαίνουν όμως αυτά τα 40.000 ευρώ και που πάνε; Μας απατάει το Διαύγεια εδω… http://et.diavgeia.gov.gr/f/municipality_of_athens/ada/45%CE%A8%CE%A0%CE%A96%CE%9C-%CE%9E%CE%97%CE%A8.

Κατεβάζοντας το αρχείο pdf και διαβάζοντας το βλέπουμε ότι τα χρήματα αυτά είναι σε βάρος του Κ.Α 6473.004 Φ10 του τρέχοντος προϋπολογισμού και πηγαίνουν στην ΕΤΟΑΑ! Ποια είναι αυτή η εταιρία και ποιοι ηγούνται; Δείτε εδώ παρακαλώ… http://www.atedco.gr/el/page/%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7 Ο κ. Μπρούλιας είναι σύμβουλος και στενός συνεργάτης του δήμαρχου Καμίνη σε θέματα οικονομικών του Δήμου Αθηναίων. Και σκέφτομαι εγώ τώρα με τα λίγα που γνωρίζω, τα 40.000 ευρώ του προϋπολογισμού, τα δικά μας χρήματα δηλαδή, βγήκαν από την μια τσέπη του δήμου και πήγανε στην άλλη; Αξίζει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα στα θέματα οικονομικών να το ψάξει σε βάθος! Και αν δεν σας φτάνουν αυτά συνεχίζω… Κάποια στιγμή στην εκδήλωση στον 9.84 για την ημέρα του μετανάστη παίρνει τον λόγο ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. ”Χαιρέτησε” όλη αυτήν την εκδήλωση και έκανε αναφορά στο Κέντρο αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων που όπως είπε… υπολειτουργεί λόγω έλλειψης προσωπικού με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται οι αλλοδαποί όπως πρέπει!” (Αθηναίος)


(Visited 15 times, 1 visits today)
9 thoughts on “40.000 γιά τά πανηγύρια τῶν λαθροεισβολέων

 1. Φιλονόη,τι σ@@@ά γίνεται γύρω μου;
  Μήπως εγώ είμαι η τρελλή τελικά;
  Μήπως κι εσύ δεν τα λες καλά;
  Ρε μπας και πρέπει να συμπαρασταθώ στους αλλοδαπούς και να μισώ τους Έλληνες μαζί κι εμένα αφού είμαι επίσης Ελληνίδα;
  Να μισήσω κι εσένα;
  Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσει αυτό το πανηγύρι με τα λεφτά ΜΟΥ και τα λεφτά ΣΑΣ,με την Πατρίδα ΜΟΥ και την Πατρίδα ΣΑΣ;
  Είναι δυνατόν να υπάρχουν 5,10,150,1000 μ@@@@ς και να μας χορεύουν στο ταψί σα να είμαστε χαζοί;
  Πόσο μ@@@@@ς είμαστε τελικά,πόσο κω-λα-ροβολεψάκηδες;
  Όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε και δεν κάνουμε τίποτα γιατί φοβόμαστε μήπως κινδυνέψουμε.
  Οραματιζόμαστε Επαναστάσεις που ΘΑ κάνουμε και μετά πάμε για ύπνο.
  Όμως να συνειδητοποιήσουμε ότι άπρακτοι κινδυνεύουμε πολύ περισσότερο με πορεία κινδύνου ανοδική.
  Θα εκραγώ Φιλονόη.

  • Ἀκριβῶς Σοφία. Ἔδωσες τὴν ἀπάντησιν πόθεν ἀντλοῦν τόσο θράσος οἱ ροκανίζοντες τὴν Ἑλλάδα. Ὁραματιζόμεθα Σοφία. Ὁραματιζοόμεθα ἐπαναστάσεις, ὀραματιζόμεθα μεγαλεῖα, ὀραματιζόμεθα, ὀραματιζόμεθα. Ἴσως αὐτὸ – ὅπως θὰ ἔλεγε καὶ ὁ Νίτσε – ἐξασφαλίζει καλὸν ὕπνον.
   Καληνύκτα!

 2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τὸ τσίρκο τοῦ Μπουταμίνη! » Φιλονόη καὶ φίλοι...

 3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τὸ τσίρκο τοῦ Μπουταμίνη! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

 4. Φιλονόη, αυτό το “Μία χαρὰ πᾶμε Σοφία! Μία χαρά!!!” μου το σπας σε ψιλά να το καταλάβω και να πάρω κι εγώ λίγη χαρά;
  Τι ξέρεις και δε λες εεε;

  • Αὐτὸ Σοφία εἶναι μία ἄλλη ὀπτικὴ τῶν πραγμάτων. Αὐτὴ ποὺ λέει πὼς πρέπει νὰ γκρεμιστοῦν ὅλα γιὰ νὰ τὰ ξαναπιάσουμε ἀπὸ τὴν ἀρχή.
   Τὸ «μία χαρὰ» λοιπὸν πάει στὴν ταχύτητα. Στὸ Τέλος (πάντα πλέον μὲ κεφαλαῖον διότι εἶναι Τέλειον!!!) ποὺ φθάνει ταχύτατα, νὰ ξέρῃς πὼς μαζὺ μὲ ὅλα τὰ ἄλλα θὰ ἔχουμε ἐκτὸς ἀπὸ κάθαρσι καὶ τὴν πολυπόθητο ἀναγέννησι!
   Γιὰ νὰ συμβοῦν ὅμως ὅλα, πρέπει νὰ συμβοῦν μὲ σωστὴ σειρά καὶ στὸν σωστό τους χρόνο!
   Ὅσο λοιπὸν συμπεριφέρονται μὲ τέτοιες συμπεριφορές, ἀπλῶς ἐπιταχύνουν τὴν κατάρρευσι!!

Leave a Reply