Ἀχρηστεύουμε τὸν ΤΕΙΡΕΣΙΑ!

Τὸ ζήτημα τῆς παρακολουθήσεως μας μὲ κάθε δυνατὸν τρόπο, ἔχει καταντήσει μάστιγα. 

Παραλλήλως «τρέχει» ἡ ὑπόθεσις μὲ τὴν κάρτα πολίτου, εἶτε ἀπὸ τὸ παράθυμο, εἶτε ἀπὸ τὴν πίσω πόρτα. 

Καὶ μέσα σὲ ὅλα δορυφόροι καὶ κινητὰ καταγράφουν κάθε μας κίνησι, ἀκόμη καὶ σκέψι.

Ἐδῶ κι ὁ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ. Πανταχοῦ παρῶν κι αὐτός. 

Λιθαράκι ἢ κολόνα τοῦ συστήματος. Καμμία διαφορὰ ἀπὸ τὸν ῥουφιάνο τῆς διπλανῆς πόρτας.

Ἔτσι ὅμως ὅπως τρέχουν τὰ γεγονότα ἀπαιτεῖται πολύπλευρος ἀντίστασις. Σὲ κάθε τομέα. Ἢ ποὺ θὰ νικήσουμε στὰ πάντα ἢ ποὺ θὰ μᾶς πάρῃ ὅλους ὁ διάολος. Κι ἐμᾶς κι αὐτούς. 

Προσωπικῶς ἀντιτίθεμαι στὴν κάρτα πολίτου. Στὰ ἔκτακτα καὶ στὰ μόνιμα χαράτσια. Στὴν διαπλοκή. Στὴν ἀσυλία τῶν βολεμένων. Στὴν ἀτιμωρησία κάθε παρανομοῦντος (ἐγχωρίου καὶ εἰσαγωμένου), στὴν καταλήστευσι. 

Πρέπει νὰ ζήσουμε ἐμεῖς κι ὄχι τὸ κράτος. Ἐμεῖς φτιάχνουμε τὸ κράτος ἀπὸ τὴν ἀρχή, ὅσες φορὲς τὸ θελήσουμε. Τὸ κράτος ὅμως δὲν ξαναφτιάχνῃ οὔτε ἕναν ἀπὸ ἐμὰς.

Συνεπῶς κάθε τί ποὺ στηρίζει, εἶτε ὡς πυλώνας, εἶτε ὡς τσιράκι, εἶτε ὡς ὑποκινητής, ὅλο αὐτὸ τὸ σάπιο καθεστῶς, πρέπει νὰ καταρρεύσῃ. Διὰ παντός. 

Πρὸς ὥρας σὰς παρουσιάζω μίαν πολὺ ἐνδιαφέρουσα πρότασι ἀπὸ τὸν Λακεδαίμονα. 

Κάθε μικρή δική μας πράξις, μετατρέπεται αὐτομάτως σὲ ἰσχυρὸ μοχλὸ ἀνατροπῆς τους. 

Δὲν εἴμαστε μικροὶ καὶ λίγοι. Εἴμαστε ἐμεῖς τὸ ΠΑΝ ποὺ κινεῖ καὶ στηρίζει τὰ ΠΑΝΤΑ!

Φιλονόη. 

Xτυπήστε τους με τα δικά τους όπλα…..Αχρηστεύστε τον “Τειρεσία”…..

Στην αρχή (1997) ξεκίνησε σαν μια μη κερδοσκοπική εταιρεία για να μπορεί να δίνει πληροφορίες στις τράπεζες, ώστε να αποφεύγεται η δανειοδότηση σε κακοπληρωτές και αφερέγγυους και κατέληξε σήμερα να έχει φακελωμένους στα μητρώα του εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, έχοντας πληροφορίες για όλες τις οικονομικές συναλλαγές, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί αρχείο απωλειών και κλοπών σε ταυτότητες και διαβατήρια (παροτρύνοντας μάλιστα τους πολίτες μετά το αστυνομικό τμήμα να περνάνε και μια …βόλτα από τον Τειρεσία…) υποκαθιστώντας έμμεσα αλλά ουσιαστικά τομείς της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρμόδιων υπηρεσιών ενός οργανωμένου κράτους.

Μπροστά λοιπόν στην αδιαφορία του κράτους για την εξέλιξη του Τειρεσία σε μια πανελλαδική εταιρεία που φακελώνει όλους μας και μπορεί να επηρεάζει τις ζωές, τα δάνεια και τις συναλλαγές μας, μπορούμε πάρα πολύ απλά να τον αχρηστεύσουμε συμπληρώνοντας μια απλά αίτηση που θα αναγράφεται ότι δεν επιθυμούμε την πρόσβαση και αναγραφή των όποιων δεδομένων μας αφορούν !!!

Συγκεκριμένα η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων υποχρεώνει τον Τειρεσία (πράγμα που εσκεμμένος αποκρύπτεται ) να μην κοινοποιεί σε τρίτους και να μην αναγράφει τα οικονομικά προσωπικά δεδομένα για άτομα τα οποία με γραπτή τους δήλωση δεν το επιθυμούν.

Στη διεύθυνση http://www.tiresias.gr/office/index.html#E όχι μόνο ξεκαθαρίζεται το πώς θα γίνει η μη κοινοποίηση αλλά παρέχεται και έντυπο – αίτηση, το όποιο μπορούμε να κατεβάσουμε ηλεκτρονικά για να το συμπληρώσουμε και με μια επίσκεψή μας στα κεντρικά τους γραφεία, με..Fax: 210 6106 547 ή e-mail: [email protected], θα αχρηστεύσουμε τις όποιες πληροφορίες έχουν για μας ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ καθώς είναι σαφές ότι: Οποιοσδήποτε (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) δεν επιθυμεί την εμφάνιση των στοιχείων οικονομικής συμπεριφοράς του, που τηρούνται στα συστήματα ΣΑΥ, ΣΥΠ της Τειρεσίας ΑΕ, μπορεί να ζητήσει, με σχετική αίτηση στο Γραφείο Εξυπηρέτησης, τη μη μετάδοση των δεδομένων αυτών.

Με την ικανοποίηση του αιτήματός του στη θέση των δεδομένων αναγράφεται: «δεν επιθυμεί την αναγραφή δεδομένων που τον αφορούν».

Με τη συμπλήρωση της φόρμας καταργούμε και τυπικά και ουσιαστικά το φακέλωμα μας στον Τειρεσία και εάν αυτό γίνει μαζικά και οργανωμένα από πολίτες τότε μπορούμε να πετύχουμε ακόμα και το κλείσιμο του αφού η «αποστολή του» να ρουφιανευει σε τράπεζες , φορείς , αφεντικά και ιδιώτες θα έχει μπλοκαριστεί από εμάς τους ίδιους . (Λακεδαίμων Ἀπελαῖος)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ἀχρηστεύουμε τὸν ΤΕΙΡΕΣΙΑ!

  1. Ἄλλη ἀθλιότης καὶ αὐτὴ, μοχλὸς εἰς τὴν πραγματικόυητα διαλύσεως τοῦ παραγωγικοῦ ἱστοῦ τῆς χώρας, ἐντροπὴ διὰ πᾶσαν πεπολιτισμένην κοινωνίαν.

  2. Ακολουθείστε το Συν Ελληνες, είναι μορφή Αντίστασης, κτυπείστε τους εκεί που πονάνε, κτυπείστε τις αδυναμίες τους.
    Αφιερώστε 5 λεπτα και στείλτε αιτήσεις.
    Φιλικκά και Πατριωτικά

Leave a Reply