Οὔτε πετρέλαιο, οὔτε φυσικό ἀέριο ὑπάρχει…

Οὔτε πετρέλαιο, οὔτε φυσικό ἀέριο ὑπάρχει...Α, γι΄αὐτό ἔχουν φαγωθεῖ τά καρντάσια νά βάλουν χέρι στά ξένα (τά δικά μας, δηλαδή). Ἄνθρακες ὁ θησαυρός γιά τούς ἐξ ἀνατολῶν γείτονες. Ποιός τούς κρατάει, τώρα. Θά ξεσπάσουν καί ὅποιον πάρει ὁ «χάρος»…..

Μινώταυρος

Οι Τούρκοι έψαχναν για πολλούς μήνες αλλά δεν βρήκαν ούτε πετρέλαιο ούτε φυσικό αέριο

Οι Τούρκοι την πάτησαν στην κυριολεξία. Οι έρευνες που είχαν ξεκινήσει στην Μαύρη θάλασσα για πετρέλαιο αλλά και φυσικό αέριο απέβησαν άκαρπες. 
Απογοήτευση προκάλεσε στην Τουρκία η είδηση πως στις υποθαλάσσιες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην Μαύρη θάλασσα δεν βρέθηκε πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
Η Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου (TPAO) είχε μεταφέρει στην Μαύρη θάλασσα την πλατρφόρμα “Deepwater Champion» που ανήκει στην Εχχοn Mobil. Με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα πραγματοποιήθηκαν έρευνες για 6 ολόκληρους μήνες, πάρα πολλές γεωτρήσεις σε βάθος τουλάχιστον 10.000 μέτρων όμως δεν βρέθηκαν ίχνη πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Έτσι, μετά την εξέλιξη αυτή η TPAO αποφάσισε να αναστείλει τις έρευνες στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και η Εχχοn θα μεταφέρει την πλατφόρμα στη Ρουμανία για να ξεκινήσει εκεί γεωτρήσεις. (κουκουβάγια) 

(Visited 11 times, 1 visits today)
Leave a Reply