Ξύπνησε ἀπό κῶμα πρίν τόν «μεταμοσχεύσουν»

Ξύπνησε ἀπό κῶμα πρίν τόν «μεταμοσχεύσουν»Τό παρακάτω ἄρθρο μᾶς τό ἔστειλε ὁ φίλος Μιχάλης.

Ὁ νεαρός πού ξύπνησε τήν ὥρα πού ἔπρεπε ἦταν ἀπό τούς τυχερούς.

«Κλινικά νεκρός» ξύπνησε ἀπό κῶμα πρίν τόν «μεταμοσχεύσουν»

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην Αριζόνα, όπου ένας 21χρονος φοιτητής, ο Sam Schmid, ενώ είχε τραυματισθεί σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στο Tuscon στις 18 Οκτωβρίου και είχε διαγνωσθεί κλινικά νεκρός, λίγο πριν προετοιμαστεί για την αφαίρεση των προς μεταμόσχευση οργάνων του, ανένηψε με θαυμαστό τρόπο, λίγες μόνο ώρες πριν οι γιατροί τον αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη.
Τα εγκεφαλικά τραύματα του νεαρού ήσαν τόσο σοβαρά που δεν μπορούσαν να τον περιθάλψουν στο τοπικό νοσοκομείο. Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Barrow Neurological Institute στο Phoenix όπου χειρουργήθηκε για ανεύρισμα, το οποίο πιθανόν να του κόστιζε τη ζωή.Όταν οι νοσοκομειακοί υπάλληλοι έθιξαν το ζήτημα της δωρεάς οργάνων στην οικογένεια του ασθενούς, ο νεαρός Schmid άρχισε ξαφνικά να επανέρχεται, κινώντας αρχικά δύο δάκτυλα.

Πλέον μπορεί και περπατάει υποστηριζόμενος με μηχχανήματα και η ομιλία του αν και αργή, έχει βελτιωθεί. Οι γιατροί λένε ότι μάλλον θα έχει πλήρη αποκατάσταση της υγείας του. Ο νεαρός ελπίζει να λάβει εξιτήριο μιας ημέρας ώστε να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένειά του.
Sam Schmid, Dr Robert SpetzlerΗ μητέρα του, Susan Regan, πρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Lovitt-Touche, είπε, « ποτέ μα ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να μου δώσει καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Λέω σε όλους ότι πρόκειται περι θαύματος, αυτό που λέμε σύγχρονο θαυμα», λέει η 59χρονη μητέρα.

Ο γιατρός του νεαρού, δρ. Robert Speltzer, συμπλήρωσε ότι το γεγονός της επαναφοράς του 21χρονου στη ζωή πρόκειται για θαύμα.

«Τα έχω χάσει με την απίστευτη ανάρρωση του νεαρού Schmid σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αν αναλογισθεί κανείς την έκταση των θανάσιμων τραυμάτων του», είπε ο γιατρός. (πηγή)

(Visited 27 times, 1 visits today)
One thought on “Ξύπνησε ἀπό κῶμα πρίν τόν «μεταμοσχεύσουν»

 1. _______██████ *⏃* ΑΓΑΠΗ ❂*☃
  _____ ████████ *⏃*❂ ΥΓΕΙΑ *☃
  ____███████████ *⏃* ΕΥΤΥΧΙΑ *☃
  ___ (░░░░░░░)░░░) *⏃*❂*☃*⏃*
  ___ (░(░█░░█░)░░░)
  __ (░░(░░●░░░)░░░).
  __ (░░░░◡░░)░░░░). ………………………♥★o
  _██ (░░░░░░░░░░)██… ……………. .*o*
  _███ (░░░░░░░░░)███…………….. *♥*o*
  ████ ██ (░░░)██ ████…………… ***o***
  ████ █████████ ███…………… **o**♥*o*
  ████ ████░████ ███………… .**♥**o**o**
  (░░)_ ▓▓▓▓▌▓▐▓▓▓_(░░)……… **o**♥***♥*o*.
  (██) ███████████ (██)…….. *****♥*o**o****
  _____█████░█████_▓▓▓)… ♥*♥**o*****o**♥**
  _____█████-,█████▓▓▓▓▓) ******o*****♥**o***
  ______(███)_(███)▓▓▓▓▓▓) -.,.-*❂*⏃☃⏃*❂*-.,.-
  EYΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το 2012

  ΦΑΙΗ

Leave a Reply