Οἱ ἀλλοδαποί γλεντοῦν στούς δρόμους

Οἱ ἀλλοδαποί γλεντοῦν στούς δρόμους
Ὄχι πώς ἐδῶ δέν γίνονται τά ἴδια καί χειρότερα, ἀλλά στήν Ἑλλάδα μᾶς ἀποκρύπτουν πάρα πολλά, παρομοίου τύπου, γεγονότα. 

Το βίντεο είναι από το Δελτίο Ειδήσεων της Κρατικής Κυπριακής Τηλεοράσεως (ΡΙΚ) το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2012 (Κυριακή 1 Γενάρη 2012, ώρα 8.15 μ.μ.). Παρακολουθούμε ένα ρεπορτάζ από την Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή που έστησε στην Λευκωσία η απερχόμενη κομμουνίστρια (κομματόσκυλο του ΑΚΕΛ) Δήμαρχος Ελένη Μαύρου. Όπως εντίμως παραδέχονται και οι Κύπριοι συντάκτες του Δελτίου Ειδήσεων του ΡΙΚ, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που παρέστησαν στο Πρωτοχρονιάτικο Πάρτυ στην πλατεία Ελευθερίας της Λευκωσίας ήσαν Αλλοδαποί!.. Σημειώστε ότι το ίδιο ακριβώς έγινε με το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ του Ανθέλληνα Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, την ίδια ώρα στην Πλατεία Συντάγματος: Το 80% των θεατών ήσαν Λαθρομετανάστες. Αυτό, όμως, το απέκρυψαν οι δικοί μας Ελλαδίτες δημοσιογράφοι, για να μήν αυξηθεί ο Εθνοφυλετισμός.
Ιδού πού κατήντησε τον άλλοτε υπερήφανο Ελληνισμό η μαζοχιστική Φρενοβλάβεια των Εβραίων Ραββίνων Σαούλ + Τζέζους Μπέν Γιοζέφ, που ονομάστηκε Χριστιανισμός: Στίς δύο πρωτεύουσές του (Αθήνα και Λευκωσία) οι αναρχοαριστεροί Δήμαρχοι ξοδεύουν εκατομμύρια για να γλεντήσουν πρωτοχρονιάτικα οι αδελφοί μας εν Χριστώ, Λαθρομετανάστες… ΦΡΙΚΗ. (κανάλι Mrgyllipos)

Ἄξίζει νά σημειωθῇ ὅτι τό ποσοστό τῶν ἀλλοδαπῶν στήν Κύπρο ὑπερβαίνει, ἐπισήμως, τό 30% τοῦ πληθυσμοῦ!

Καί μή χειρότερα. Σέ λίγο καιρό θά πάψουμε νά λεγόμαστε Ἕλληνες καί ἡ πατρίδα Ἑλλάδα. «Μωσαϊκό ἀφροασιατικῶν φυλῶν μέ ὀλίγους Ἕλληνες γιά δεῖγμα», καλά εἶναι;

Μινώταυρος

(Visited 8 times, 1 visits today)
Leave a Reply