Κίνδυνος σὲ νερὸ καὶ ὀδοντόκρεμες!

Κίνδυνος σὲ νερὸ καὶ ὀδοντόκρεμες!

χουμε ρκετς φορς ναρτήσει κείμενα γι τν δράσι το φθορίου στν ργανισμό μας. Βέβαια, ατ δν παψε ν τελς τν κατανάλωσί του, δίως λόγ παρουσίας του σ προοϊόντα στοματικς γιεινς. 

Ατ πομως λίγοι ποφασίζουν νλέγξουν κα ν περιορίσουν μέσ κάποιων φίλτρων, εναι παρουσία τν λογόνων, καδίως το φθορίου στ πόσιμο δωρ!

να φίλτρο, να πλούστατον φίλτρον τν 30-70 ερ, μπορε κυριολεκτικς ν σώσ ζωές. 

Φιλονόη. 

Φθόριο σε Οδοντόκρεμες και Νερό = Επικίνδυνο

 

 

Το Φθοριούχο νάτριο είναι ένα συνθετικό προϊόν αποβλήτων των πυρηνικών εργοστασων, της παρασκευής αλουμίνιου, και των φωσφορικών στις βιομηχανίες λιπασμάτων ηδη μολυσμενων με με μόλυβδο, αλουμίνιο, και κάδμιο.

Αυτός ο τύπος φθορίου έχει …μια καταπληκτική ικανότητα να συνδυάζει και να αυξάνει την δραστικότητα των άλλων τοξικών υλικών.
Καταστρέφει το ήπαρ και τα νεφρά, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενδέχεται να οδηγήσει σε καρκίνο,
 δημιουργεί συμπτώματα που μιμούνται την ινομυαλγία, και λειτουργει σαν Δούρειος Ίππος για την μεταφορά του αλουμινίου στον εγκέφαλο διαπερνώντας τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό του εγκεφάλου.

Ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός είναι κυτταρικός φραγμός που περιορίζει την είσοδο επικυνδυνων ουσιών στον εγκέφαλο.

Από αυτην την λειτουργία κατηγορείται το φθόριο ότι προκαλει την νόσου του Alzheimer και μειώνει τον δείκτη νοημοσύνης.
Ένα άλλο γνωστο όργανο θύμα του φθορίου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου είναι η επίφυση, ενας κωνοειδής αδένας που μπορεί να ασβεστοποιηθεί από το φθόριο, αναστέλλοντας την λειτουργια του να παράγει μελατονίνη.

Η μελατονίνη είναι απαραίτητη για τον υγιή, βαθύ ύπνο, και η έλλειψη της συμβάλλει επίσης σε προβλήματα του θυρεοειδούς που επηρεάζουν ολόκληρο το ενδοκρινικό σύστημα.

Διάφορες παραλλαγές του Φθοριούχου νάτριου βίισκεται επίσης, σε πολλά εντομοκτόνα για τα σπίτια και στα φυτοφάρμακα για καλλιέργειες. . Μερικές φορές ακόμη προστίθεται στις παιδικές τροφές και τα εμφιαλωμένα νερά.Δεν είναι τυχαίο που σχεδον σε όλες τις οδοντόπαστες αναγράφεται ότι η κατάποση τους μπορεί να σας δηλητηριασει.

Προσέξτε επισης τα μεταποιημένα τρόφιμα, όπως στιγμιαίο τσάι, προϊόντα προερχόμενα από σταφύλι χυμός, και γάλα σόγιας για τα μωρά. (πηγή) (φωτογραφία)

(Visited 51 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Κίνδυνος σὲ νερὸ καὶ ὀδοντόκρεμες!

  1. Φιλονόη καλή χρονιά με υγεία και ό,τι επιθυμείς να εκπληρωθεί σύντομα.
    Ξέρω ότι υπάρχουν οδοντόκρεμες Ελληνικές χωρίς φθόριο.

    Πες μας για την κατασκευή φίλτρου που είχες αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο σου .

    Τι προδιαγραφές πρέπει να έχει το έτοιμο φίλτρο για να επιλέξουμε το καλύτερο;

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἡ ΕΛΜΑ ἀπεφάσισε νὰ μᾶς δηλητηριάσῃ. | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply