Μποροῦμε νὰ διαγράψουμε τὸ χρέος. Ἀλλά θέλουμε;

 

Μποροῦμε νὰ διαγράψουμε τὸ χρέος. Ἀλλά θέλουμε;Ατ τρώτημα θπρεπε ν μς πασχολ κι χι τ μέγεθος το χρέους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Ελλάδα μπορεί να διαγράψει τα χρέη της!

Μια εντυπωσιακή αποκάλυψη για τον τρόπο που η Ελλάδα θα μπορούσε να διαγράψει τα χρέη της ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αυτές τις ημέρες.

Σύμφωνα με μελέτη που υπογράφουν o Μίτου Γκουλάτι, καθηγητής του Πανεπιστημίου Duke των ΗΠΑ και ο Λέο Μπουχάϊτ, νομικός ειδικευμένος σε θέματα αναδιάρθρωσης του κρατικού χρέους, η Ελλάδα από το Μάιο του 2010 θα μπορούσε μονομερώς να επιλέξει σε ποιo ποσοστό θα κουρευθεί το χρέος της, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν και ειδικότερα να μην υποχρεωθεί να καταληστέψει το λαό.

Στην μελέτη τους, οι δύο επιστήμονες υποστηρίζουν πως η ελληνική Βουλή μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξει τους όρους που έχουν εκδοθεί όσα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου υπάγονται στο ελληνικό δίκαιο. Μάλιστα, τονίζουν πως η ελληνική Βουλή μπορεί όποια στιγμή επιθυμεί να μειώσει το επιτόκιο ή ακόμα και να αυξήσει την περίοδο αποπληρωμής των ομολόγων, τα οποία αποτελούσαν το 2010 το 90% του συνολικού χρέους της χώρας.

Μπορούμε όλοι λοιπόν να φανταστούμε τι θα σήμαινε κάτι τέτοιο…

Διαβάστε όλη τη μελέτη από εδώ. (πριονοκορδέλα)

Τ χρέος, καθς κα κάθε χρέος, λόγ τν διαφόρων λογιστικν μαγειρεμάτων, λόγ τν πολλν κα καταχρηστικν πιτοκίων κα λόγ τς πάρξεως μφιβολιν κα σκοτεινν συμφωνιν, κρίνεται ψευδές! Κρίνεται ς νύπαρκτον! 

μως, δυστυχς, δν συνδιαλεγόμαστε μ νοήμονες.

ντιμετωπίζουμε κυβερνντες κουδουνίστρες, μ οδεμία σχ στν λόγο τους κα φυσικ μπόλυτο κομματικ πειθαρχία.

Τέτοια τραγικ πρόσωπα ποτ δν πρξαν στν στορία τς νθρωπότητος. 

Προσωπικς τος τοποθετ στν σφαίρα το παραλόγου πλέον!  

Δν χω τίποτα ν περιμένω π ατούς, τίποτα νλπίζω κα τίποτα καλ δν πρόκειται ν πράξουν γι τν χώρα. σο πάρχουν καταστρέφουν!

Πρέπει ν τελειώνουμε συντόμως μ δατους, διότι σο συνεχίζουν νπάρχουν, τόσο μεγαλώνουν τν δική μας κατάθλιψι.

 Φιλονόη.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Leave a Reply