Τήν βο(υ)λή ἀκόμη τήν ἀδειάζουν;

Τήν βο(υ)λή ἀκόμη τήν ἀδειάζουν;1Τί  στό καλό χει μέσα σέ ατό τό κτίριο;

Πρνς τους περίπου μάθαμε πς ο  προθκες μ τος πίνακες στν βο(υ)λή δειάζουν. 

Κατ’  ντιστοιχίαν φυσικ μὲ  τς γεμάτες, 

ατὸ  προξένησε ρωτηματικά!Τήν βο(υ)λή ἀκόμη τήν ἀδειάζουν;2

 Σήμερα διαβάζω νέα καταγγελία καρχίζω ν  πονηρεύομαι περισσότερο (κτς ἐὰν εναι νακύκλωσις τς παλαις!!!):

Τι φυγάδεψαν από την βουλή στο Άγιο Όρος; 

 

Εδώ και ημέρες διαβάζουμε πως Αδειαζουν τα πολύτιμα αντκέιμενα απο τη βουλή και υπάρχουν μάλιστα και Φωτογραφίες τραβηγμένες από τους διαδρόμους της Η απορία μας είναι γιατί στα περισσότερα επιτοίχια σταντ έχουν αφαιρεθεί οι πίνακες από τη Συλλογή της βουλής των Ελλήνων και είναι τελείως κενά .

Το ενδεχόμενο ότι σιγά σιγά αδειάζουν τα….. πολύτιμα αντικείμενα της γιατί βλέπουν ότι οι μέρες που θα κάνει ντου ο κόσμος και θα μπει μέσα να τους κάψει όλους δεν αργεί…και όχι μόνο δεν αργεί αλλά είναι και το πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα καφενεία και τους χώρους δουλειάς …η να υποθέσουμε ότι το καθεστώς άρχισε να τα μαζεύει ;  

Σήμερα όμως μαθαίνουμε ότι Tα χαρτοκιβώτια που είχαν ξεκινήσει από το υπόγειο γκαράζ της Βουλής, μεταφέρθηκαν στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής το πρωί της 26 Δεκέμβρη και με το ferry boat «Αγ. Παντελεήμων» έφτασαν στη Δάφνη (Αγ. Όρος) το μεσημέρι της ίδιας μέρας απ όπου μεταφορτώθηκαν σε 4 μεγάλα Land Rover της Μονής Βατοπεδίου, πως στη μεταφόρτωση βοήθησαν και κάποιοι καλόγεροι που προφανώς οδηγούσαν τα Land Rover. 

Μέχρι και τη μεταφόρτωση στα Land Rover συνοδεύονταν από 8 άτομα με επικεφαλής έναν μεσήλικα με μουστάκι που ήταν και ο μόνος που έφυγε με τα Land Rover ενώ οι υπόλοιποι της συνοδείας (7 άτομα) επέστρεψαν με τον «Αγ. Παντελεήμονα» στην Ουρανόπολη αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας. Ο μεσήλικας δεν επέστρεψε. Οι καλόγεροι είναι καχύποπτοι και πολλοί περισσότερο οι Κύπριοι της Μονής, και έτσι είναι δύσκολο να τους πάρεις λόγια. (el.gr)

 

 Τήν βο(υ)λή ἀκόμη τήν ἀδειάζουν;3

Μοῦ  θυμίζει κάτι π πλοο πο βουλιάζει!

Κάτι π τν Κωνσταντινούπολι το 1453!

Κάτι π ΤΙΤΑΝΙΚΟ!

λλπ τν λλην μεριχω τν ασθησι πς  δν εναι τόσο πλό!

Ἐὰν συνυπολογίσουμε τς καταγγελίες Καμμένου, ποσχυρίζεται  πς ταν μία χώρα θεωρτι  τς  χρωστμε, χει δικαίωμα  ν λάβ μ τπλα ατὰ  πο θεωρε  χρωστούμενα….

Panos Kammenos

ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ¨ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ” ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΩΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΥ.
ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ PSI ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΙΣ 7/6 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ EFSF ΑΡΘΡΑ 15,16 KAI ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΤΣΙΦΙΚΟ …ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…………. (Πνος Καμμένος)

Τότε τ (βρώμικό) μου μυαλουδάκι ταξειδεύει λλο….

Δυστυχς, μ θεωρντας φυσικνθρώπους μ συνείδησι λα ατ τ νούμερα πο μς «κυβερνον», ρχίζω νντιλαμβάνομαι πς κάτι τρέχει. 

Ατὸ  πο τρέχει σως  πράγματι ν πραγματεύεται προστασία ντικειμένων ξίας. λλχι φυσικ πρς φελος τοῦ  δημοσίου! 

Στγιον ρος μπλέκονται πάρα πολλοί! λληνες, Ῥῶσσοι, Σέρβοι… Κα πάρα πολλολλοι, κατάσκοποι, δοσίλογοι κα  γενικότερα πρόσωπα διαιτέρως  περίεργα καὶ  στ παρελθόν τους κα  στ παρόν τους. Ἐὰν οποψίες μου ληθεύουν, τότε δ κάτι χει ξεκινήσει. Κάτι, ποἐὰν τ μάθουμε δν θ μς ρέσ διόλου!

Φιλονόη.

φωτογραφίες

(Visited 13 times, 1 visits today)
Leave a Reply