Ὁ ὑποκριτὴς Καμίνης!

Ὁ ὑποκριτὴς Καμίνης!1λαβα χθς τν πείγουσα νακοίνωσι σχετικς μ τ ΚΥΑΔΑ λλ δν εχα δέα γι τ τκριβς πρόκειται. 

Μία μικρ περιήγησις μως στ διαδίκτυο μ διεφώτισε θαυμάσια.

Πρόκειται γικενο τ κένρο φιλοξενίας στέγων, πομως θ φιλοξενἐὰν θυμμαι καλς περ τος 60 στέγους, τν στιγμ πο στν θήνα μόνον πολογίζονται περισσότεροι π 100.000!!!

Ναί, κάποιος μς κάνει πλάκα! 

Τν μεγαλυτέρα μως πλάκα μς τν κάνει «δήμαρχος»!

διος πο ξήλωσε τ παγκάκια π τν Κλαυθμνος, γι ν μν το χαλον τν θέα! 

Χαρακτήρισε μάλλιστα τν πόλι ς βρώμικη, λλ ξεχν πς μόνη βρωμι πλέον στν πόλι εναι λο ατ τ σινάφι! 

Τί βρκα λοιπόν γιά τό ΚΥΑΔΑ καί σς γράφω σήμερα;

Βρκα τ μήνυμα το «φιλεσπλάχνου» κα «νθρωπιστο» κα «πολυπολιτισμικο» «δημάρχου»!

Κόντεψε ν μο φύγ τ …ποντίκι π τ γέλια κα τ θρσος του! 

Διαβστε ν γελάσετε κι σες:

  Καλωσόρισμα ΔημάρχουὉ ὑποκριτὴς Καμίνης!2Πριν από χρόνια οι Αθηναίοι ξαφνιάστηκαν όταν είδαν στην πλατεία Κουμουνδούρου, στο Πεδίο του Άρεως και στον Άγιο Παντελεήμονα συνανθρώπους μας να περνούν τη νύχτα στον δρόμο. Αυτό το φαινόμενο που τότε έμοιαζε μια παροδική εξαίρεση σήμερα κάνει την παρουσία του αισθητή στα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πόλης μας. Συνάνθρωποί μας αναζητούν καταφύγιο σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς από κούτες και νάιλον, ακατάλληλους και προσβλητικούς για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση η δημοτική αρχή της πρωτεύουσας δεν «έκλεισε» τα μάτια, αλλά από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την ευθύνη και φρόντισε για την δημιουργία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), το οποίο λειτούργησε και λειτουργεί ως δίκτυ προστασίας των ευπαθών οικονομικο-κοινωνικά ομάδων. Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. διατηρεί κέντρο σιτίσεως, ξενώνες βραχυπρόθεσμης φιλοξενίας αλλά και πρωτοπόρες δομές για τα δεδομένα της ελληνικής κοινωνίας όπως το κοινωνικό παντοπωλείο, το κοινωνικό φαρμακείο και η Αθηναϊκή αγορά.

Η κατοχύρωση των δικαιωμάτων συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, είναι απαραίτητη για την λειτουργία της κοινωνίας μας και για την ευαισθητοποίηση των πολιτών που καλούνται να κινητοποιηθούν και να σταθούν διπλά σε όσους κινδυνεύουν να βρεθούν στο περιθώριο της ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό το Κ.Υ.Α.Δ.Α. και ενώ η οικονομική κρίση γεννά φόβους ότι το φαινόμενο των αστέγων και των απόρων μπορεί να επεκταθεί ακόμη περισσότερο, δηλώνει δυναμικά το παρόν δίνοντας σε καθημερινή βάση την μάχη για την διασφάλιση ενός ανθρώπινου επιπέδου διαβιώσεως για όλους. (ΚΥΑΔΑ)

Εναι θρασύς!  Τέλος!

Δν μπορε  κανες μέσα σ ατν τν παραλογία ν μν ναγνωρίσ τ θρσος του! 

Συζητμε πάντα γι τδιο πρόσωπο, ατ ποδιωξε τος στέγους! Πάντα! Δν ξεφύγαμε π τ θέμα μας!

Ατς χει ξεφύγει ν τελς!

Φιλονόη. 

 

Διαβστε κα τ:

Στόλισε κι σ τν πλατεία-τσιφλίκι το Καμίνη! Μπορες!

(Visited 24 times, 1 visits today)
Leave a Reply