Ῥὲ δὲν μᾶς χε…ρετᾶτε!

Ῥὲ δὲν μᾶς χε...ρετᾶτε!λα τ εχε Μαριωρή, φερετζς τς λλειπε!

Προσβλητικό site καλεί τους Ευρωπαίους φορολογούμενους να “διεκδικήσουν” ένα κομμάτι ελληνικής γης!

Φορολογούμενοι πολίτες της Ευρώπης (πλην της Ελλάδας φυσικά) αποδέχτηκαν το κάλεσμα των δημιουργών της ιστοσελίδας claimgreece.com να διεκδικήσουν όποιο κομμάτι ελληνικής γης επιθυμούν, επειδή σήκωσαν στις πλάτες τους τα χρέη της χώρας μας!
 
Απεικονίζεται ο χάρτης της Ελλάδας που συνοδεύεται από ένα σύντομο κείμενο, με τίτλο «Διεκδίκησε το κομμάτι σου στην Ελλάδα» (Claim your piece of Greece) και υπότιτλο  “Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, εσείς το πληρώσατε! Διεκδικήστε το κομμάτι σας πριν το κάνει κάποιος άλλος!”  (European Tax Payers, you paid for it! Claim your piece before somebody else does!).


Στην εν λόγω ιστοσελίδα αναφέρονται τα εξής προσβλητικά: Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν ήδη δώσει αρκετά από τα χρήματά τους για να βοηθήσουν την Ελλάδα. Αν η χώρα δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της, τότε χρωστά στους Ευρωπαίους πολίτες. Οπότε τώρα ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει ένα κομμάτι από τον αγαπημένο του προορισμό διακοπών για ιδιωτική χρήση.

Μάλιστα οι δημιουργοί του site προτρέπουν τους… υποψήφιους ιδιοκτήτες να χτίσουν μία βίλα στη γη που θα διεκδικήσουν, να φτιάξουν πισίνα και να καλέσουν τους φίλους τους για βαρκάδα στη θάλασσα που τους ανήκει! «Διασκέδασε, η Ελλάδα είναι δική σου!» καταλήγει με άκρως περιπαικτικό ύφος το κείμενο του claimgreece.com. (defencenet)

Νά σχολιάσω κάτι περισσότερο νά γελάσω μέ τήν ναίδειά τους;

ταν κατάπιναν μάσητα σα ρπαζαν π τν χώρα μας ταν καλά…

Τώρα ζητον κα τέστα…

ς μν φνε…

χουμε μίαν ραία γλαρόσουπα… Μόνον γι ατούς!

Φιλονόη.

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
Leave a Reply