Ὁ εὐτελισμὸς τοῦ ἀνθρωπίνου εἴδους!

Ὁ εὐτελισμὸς τοῦ ἀνθρωπίνου εἴδους!

Εἶναι πράγματι μοναδικὲς οἱ σκηνὲς τοῦ πλήθους, ποὺ ἄσκεφτο λειτουργεῖ ὡς προβατοειδὲς κατασκεύασμα. 

Λυπᾶμαι, ἀλλὰ αὐτὰ τὰ ἀνθρωποειδὴ μὲ θίγουν καὶ μὲ προσβάλλουν!

Λυπᾶμαι πάρα πολύ, ἀλλὰ ἡ Ἀνθρωπότης κι ὄχι αὐτὸ τὸ κατασκεύασμα, χρειάζεται περισσότερα πρὸ κειμένου νὰ ἀξιώνῃ μίαν θέσι στὸν πλανήτη.

Φιλονόη.

Οταν το ανθρώπινο είδος εξευτελίζεται

Η θερμοκρασία χθες στη Μαδρίτη ήταν μόλις ένας βαθμός Κελσίου πάνω από το μηδέν. Ωστόσο πολλοί Ισπανοί και Ισπανίδες εκαναν πρωί πρωί ουρά έξω από το κατάστημα της φίρμας Desigual στη Μαδρίτη, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους.

Ηθελαν να είναι από τους πρώτους που θα έμπαιναν όταν το κατάστημα άνοιγε τις πόρτες του στις 9 το πρωί…

Οπως προέβλεπε το διαφημιστικό “χάπενινγκ” με το σύνθημα «Entra casi desnudo y sal vestido», «Μπες σχεδόν γυμνός και βγες ντυμένος», το κατάστημα Desigual υποσχόταν να ντύσει δωρεάν τους πρώτους εκατό πελάτες που θα έμπαιναν μόνο με τα εσώρουχά τους.

Ετσι και έγινε…Μετά απο ώρες και ξεπαγιάζοντας μεσα στο κρύο πήραν οι πρώτοι 100 την  μπλούζα τους και το παντελόνι τους, δίνοντας έτσι με το ξευτιλίκη τους τεράστια διαφήμιση στην εν λόγο εταιρεία… 

Εκεί εχει φτάσει ο ανθρώπινος εξευτελισμός… Η Νέα τάξη γελάει με την αποχαύνωση του ανθρώπινου είδους και τον εξευτελισμό του ανθρώπου, και πειραματίζεται για να δεί μέχρι πιο σημείο ξευτήλας είναι ικανός να φτάσει ο άνθρωπος…προκειμένου να ικανοποιήσει την καταναλωτική του μανία (Θερμοπύλαι)

(Visited 34 times, 1 visits today)
Leave a Reply